Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adif spune:

ma primiti si pe mine?
Nora, scuze ca am iesit asa brusc din "peisaj" anul trecut, am avut o perioada stresanta si nu am mai reusit sa tin pasul...
vad ca sunt multe fete noiam mai incercat de la inceputul anului sa tin cura, dar singura nu prea are farmec

Mergi la inceput

de luni dau si eu dimensiunile,kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by adif

ma primiti si pe mine?
Nora, scuze ca am iesit asa brusc din "peisaj" anul trecut, am avut o perioada stresanta si nu am mai reusit sa tin pasul...
vad ca sunt multe fete noiam mai incercat de la inceputul anului sa tin cura, dar singura nu prea are farmec

Adi,mamica lui Sebix

Bine-ai (re)venit, Adif!
Sigur ca te primim. Trebuie sa-ti dai din nou toate datele, uita-te in listutza ce trebuie sa scrii. Astept si modific.

O zi buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora capul sus.Trebuie sa iesi cu bine din perioada prin care treci.
Neata fetelor!

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata la amiaza.Cu o gustoasa si revitalizanta.
Meniul de azi:penultima zi de daneza modificata= "carmeneza":
D:cafea cu zaharina
P:300g file cod facut la gratar-4p + unt-2p si lamaie
C:250g pipt pui la gratar-5p + salata de legume cu ulei de masline-3p si otet (lamaie)
Total:14p

Simomic, aseara a vrut sa incerc iar k-k dar fara zaharina.L-am preparat (e mai gustos fara zaharina), l-am dat la rece si...am adormit .Cred ca am sa-l incerc diseara si astfel imi completez cele 3p lipsa de la meniu.

Adif, bine ai re-venit.De luni, te re-inscrii in competitie?Ce dieta tii?

Nora, capu' sus si fii strong.

Eu plec zilele astea la inmormantare si sper sa ma tin in continuare de dieta.Oricum sunt mandra de mine si rezultatele mele.Sper sa nu intru intr-o perioada de stagnare sau ingrasare.Acum am o tinta noua si trebuie sa o ating.Hai Carmen!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Buna ziua fetelor ...
Chiar vroiam sa te intreb Nora ceva in legatura cu branza de vaci facuta "in casa", cam cat la % ar avea grasimi??????Ca eu habar nu am, nu ma pricep la asa ceva...ma gandeam poate stii tu, ca si eu imi fac singura branza si iaurt, cumpar doar laptele....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Ce mai faceti fetelorrrrr!!!!
Pleaseeeee care stie sa imi raspunda la intrebarea de mai sus ...ca tare mi-e frica ca am sa mor proasta

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor, eu abia acum reusesc sa ma energizez cu o binemeritata, am un noroc...cred ca am "prins"o draguta de greipa ca ma dot toate cele,nasul imi e rosu ca maimutele la....cred ca stiti voi unde,ma doare gatul,capul dar las ca trec eu si peste asta, cred ca diseara daca tot am scapat de rusi imi fac vin fiert cu multa scortisoara si pana maine sunt fresh bombon. Ieri mi-am pregatit un surogat de coldrex,adica mi-am pus intr-o cana niste cola in care am bagat apoi o aspirina si un paracetamol asta s-a dizolvat putin mai greu, bun la gust si efect zic eu bunicel ca m-a mai lasat bostanu.
Draga Mihaela eu zic ca daca laptele nu e gras nici o problema,nu ?
Noi primim lapte cu 1,8%grasime.
Va si sper sa intru si mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Sanatate multa Simomic

Site Amalia

Mergi la inceput

multumesc de reprimire
anul trecut in martie am tinut o saptamana disociat pe zile, apoi 3 saptamani dieta cu ananas. a avut super efectaveam 47 kg
prostia a fost ca bineinteles cand m-am vazut cu sacii-n caruta am dat iama-n toate dulciurile existente pe piata.... si am revenit usor de unde plecasem
nu e greu sa slabesti , greul cel mare este sa te mentii la greutatea dorita
am citit ca organismul ar avea un fel de memorie a kg si tinde ca dupa ce ai slabit sa revina la greutatea initiala, de aceea noua greutate trebuie sa fie tinuta sub control minim 3 luni pana la a reveni la alimentatia normala.

Mergi la inceput

vreau sa tin iar dieta cu ananas, de fapt voi inlocui ananasul cu mere, cu siguranta are acelasi efect, (si nici nu-mi va lasa buzunarele goale, caci ananasul proaspat este cam piperat la pret)
daca va intereseaza va pot da detalii despre aceasta cura, este cam drastica, cere multa vointa, dar se vad rezultate
azi, prima zi voi manca mere toata ziua, orice cantitate, iar seara 2 banane
o regula importanta e sa se lase o pauza de 2 ore intre fructele diferite, iar daca s-a consumat al doilea tip de fruct intr-o zi, nu se va reveni la primul tip in aceeasi zi, de ex daca am mancat mere, iar peste 2 ore banane, nu voi mai consuma in aceeasi zi mere

Mergi la inceput