Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Multumesc fetele,m-am vazut si eu pe listuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

nora bafta la examen

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by allain

Bafta fetelor care sunt in sesiune!Multumesc ca ma primiti si pe mine,luni ,nu cred ca am ce spune in plus la raport,caci am inceput abia de ieri,dar oricum raportez si eu luni,asa poate imi este rusinica si nu mai trisez deloc.Greutatea tinta 55kg nu m-as supara daca ar fi si mai putin,virsta 37ani.Fetelor azi,am avut o surpriza placuta,aseara am facut acel kilo-kick si a mers excelent,deci aseara m-am cintarit 63kg si azi dimineata 62kg ,in conditiile in care nu am mers la baie,sunt cam constipata.Fructele le maninc dimineata pe la ora 7,apoi pe la ora 10,prinzul pe la ora 13,apoi pe la ora 16 maninc din nou o fructa sau doua si pe la 18 mai maninc 1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale.Cam la 3 ore maninc cite ceva,cred ca-i bine.Va pup si numai bine!

Excelent, Allain !
Maninci foarte bine. Ma bucur ca a dat rezultat k.k.E o.k., ai vazut. Buna inventie, nu ?
Vrei sa ajungi la 55 de kg? Indrazneata tinta. Si pentru mine ar trebui, la cei 4 ani impliniti sa am undeva intre 57-60, dar sunt realista si mi-am propus 65...sper sa reusesc. Cred ca o sa fac asa cum a facut Carmen, pe etape. Merg si schimb si la mine, acum, adica 70 kg (e un prag psihologic, daca reusesc sa-l depasesc e ok). Daca mai vrea cineva vreo schimbare sa anunte.
E ok, tu nu dai raportul luni, Allain.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

haloooooooo
Bun venit Allain si bafta la slabit!!!
Nora ma uitam pe lista si am vazut ca cine nu a mai intrata la raport sapt asta le-ai dat cate un avertisment....si am vazut ca si lui Olim i-ai dat unul...si mi-am amintit ca ea cred ca este in tara in sesiune, de asta nu a mai dat nici un semn de viata...nu cred ca ne-ar lasa balta fara sa ne anunte....
Si spuneti ca laptele de vaca "de la tarani" are 1,8%grasime???????
Upssssssssss mi-am adus aminte ca maine merg la sa imi scot o ... ........ numai cat imi aduca minte parca ma si ia frica si imi vine sa ... ... ..

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Fetelor, a venit mama la mine...si ne furnizeaza reteta pentru brinza de vaci sub 2% grasime, pentru k-k, sa ne facem singure
Luati si notati:
3 litri lapte si un iaurt mic degresat, 0,1 % grasime sau cit de "slab" gasiti. Iaurtul se "bate" cu o cana de lapte sa se "desfaca". Se pune la prins, linga o sursa de caldura timp de 24 de ore. Dupa 24 de ore, grasimea se ridica la suprafata si se culege (smintina, de fapt) foarte bine, apoi, laptele prins se incalzeste pina la 35-37 grade, la foc mic, se ridica la suprafata brinza, sub ea ramine zerul (care iar e bun pentru slabit, deci nu-l aruncati, puteti sa-l beti). Se pune in strecuratoare sau intr-un saculet de tifon si se lasa la scurs, cam 2 ore (in lipsa de timp, apesi cu mina si scurgi bine zerul ramas in ea sau pui peste o greutate si lasi o ora).
Asta e, fetelor, nu e greu Ati scapat de cosmarul cautarii brinzei de "veci", cum i se mai spune. Am inteles ca iese circa o farfurie. Eu o pun la congelator cind am mai multa. Daca vreti o cantitate mai mica, reduceti cantitatea de lapte din care faceti. Insa eu va mai dau un sfat. Faceti mai multa o data, puteti sa mincati dimineata, la mic dejun sau seara...v-am mai spus ca ea contine caseina care ajuta la slabit. Sper ca v-am fost de ajutor. Multumiri speciale mamei, care ne-a furnizat reteta

Spor la slabit ! Atentie ca e week-end, cind se "calca in strachini"... Eu deseara imi fac k-k. M-am obisnuit sa-l fac duminica seara. Am pregatit si TOP FELICITARI SI TOP RUSINICA.
Sa vedem ce "protagoniste" vor fi pe fiecare dintre ele

Ma intorc la invatat ! Nu sunt in sesiune, invat pentru un concurs profesional. Vreau sa plec de acolo unde sunt acum, ca nu mai e de trai ! Sper din toata inima sa reusesc ! Sa ma sustineti si sa-mi tineti pumnii strinsi cind va fi concursul.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Superrrrrr Nora mii de multumiri si tie si mamei tale

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumiri mamei norei pentru reteta.
Eu incerc azi dar fara iaurt. Si voi face dintr-un litru de lapte 1,8% grasime,sper ca vor iesi 3 linguri de branza de vaci.

nora spor la invatat. Sper sa reusesti. Daca ti-ai propus cu siguranta vei schimba locul de munca cu unul mai bun. Bafta!

Nu imi voi schimba tinta, pentru ca eu de fapt acolo vreau sa ajung si sa ma mentin, doar ca mi-am propus ca pana la sfarsitul lui martie sa ajung la 55 kg.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Succes Nora si sa ajungi acolo unde iti doresti!Dar sa stii ca dupa nasterea fetitei ramasesem cu 86kg,si incet ,incet,am ajuns la 62kg,dar acum mi se pare cel mai greu,la aceste amarite de 6-7 kg.Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Multumesc si eu pentru...urari ! Si eu sper sa reusesc !

Propunere: facem o adresa unde sa ne punem fotografiile, sa ne cunoastem si noi ? Pe gmail. Daca sunteti de acord, ma ocup eu de adresa. Voi pregatiti-va fotografiile Astept parerile voastre. Acum pap orez cu citeva boabe de mazare. Mai beau ceva mai incolo un ceai verde si apoi...k-k Sper sa nu fie la fel de rau pentru mine (adica ) ca saptamina trecuta la raport, maine dimineata. Poate capat macar...
Am facut k-k, cu mama, care l-a gustat si i-a placut. A spus: "cum poate sa nu placa asa ceva?" De fapt, a facut cantitatea dubla...si a luat si pentru ea o portie s-o pape deseara, cind ajunge acasa

Succes !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata gagici!
Nora multa bafta la concurs.Iti tinem pumnii acuma ca sa inveti cate mai mullte.
ASa si ca sa deschid eu ziua de luni si raportul.
Acuma va dau decat kg si dimensiunile dupa pranzul meu(adik ora Japan)

So,am slabit 1kg si 200 grame...mare fericire pe capul meu adik am acuma 54kg si 800 grame..Mare mirare pe mine pt ca ieri nu am putut evita mancarea,am fost la un parastas si na' jigneam lumea daca nu mancam,si am mancat cam juma' din portie si ce era cu mai putine calorii si restul am pasat la sotz...si seara am fost invitati si acolo nu am putut refuza...dar azi dimineata cantarul arata f bine......scuze daca sunt asa de euforica...da de 2 saptamani nu dadusem nimika jos.
Si cu pozele buna idee.
Eu incep incet incet sa ma pregatesc de plecare.Ma apuc de bagaje,off off

Hai ca revin mai tarziu cu dimensiunile.,

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput