Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetelorrrrrrrr!!!!
Si o seara placuta Sabina alaturi de sot
Hmmmm se apropie raportu si tare mi-e frica de top rusinicaaaa...da' mai sunt totusi 2 zile, cine stie cate se pot intampla in 2 zile.....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna, fetelor !

Eu voi fi ocupata cu invatatul pentru concurs, care va fi pe 16-17 la Constanta, se pare. (Informatiile tale sunt vagi, Adif, mie imi trebuia ceva concret, lasa, ma descurc eu)
Nu stiu cit de des voi putea sa postez, Andreea nu mai e alaturi de noi sa ma inlocuiasca. Ce-o vrea Bunul Dumnezeu.

Da, luni la raport, kg si dimensiuni, ca am intrat in luna februarie.

Personal o las mai moale cu dieta cit timp invat. Sper sa nu ma afecteze prea tare. Voi, tineti-va de treaba, ok ?

Pe curind, ma duc la invatat !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Bafta Nora si la invatat si la examene...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna fetelor,ma primiti si pe mine in topul vostru,din toate forumurile am vazut ca sunteti cele mai prezente,va rog....Din cite am citit,nu tineti o dieta anume,deocamdata nici eu ,am cam obosit de atitea diete,dar incerc sa maninc mai normal decit inainte.Pai,sa incep cu dimensiunile 88-74-92,165cm,63kg,cintarul meu variaza in limite destul de largi,o data 61 o data 63 sau 64kg,deci in medie cel mai frecvent arata 63kg.De regimuri ,cum sunt satula ,mi-am format un regim al meu cam asa:D-maninc fructe,de toate fara banane.P-legume fierte cu carne sau o shaorma facuta de mine,o ciorba sau supa,iar S -cel mai frecvent 1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale.Deci una peste alta este un regim usor hipocaloric incerc sa nu depasesc 1300-1400calorii pe zi.Sa spunem ca azi e prima zi in care nu am trisat absolut deloc,si sunt tare mindra,va pup si numai bine va doresc la toate!Sunt o mamica de

Mergi la inceput

Bun venit, Allain

Vad ca ai toate datele, mai putin greutatea tinta la care vrei sa ajungi si virsta...
E bine ceea ce maninci. Adauga un fruct intre mesele principale si e ok. Nu lasa interval mare intre mese, adica.
Citeste pe prima pagina link-urile pentru mai multe informatii.
Raportul se da in fiecare luni.

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Bafta Nora si la invatat si la examene...

Site Amalia

Multumesc Deja am capul mare, am citit toata ziua azi, acum am intrat putin la PC sa vad ce se mai intimpla.

Mergi la inceput

Bafta fetelor care sunt in sesiune!Multumesc ca ma primiti si pe mine,luni ,nu cred ca am ce spune in plus la raport,caci am inceput abia de ieri,dar oricum raportez si eu luni,asa poate imi este rusinica si nu mai trisez deloc.Greutatea tinta 55kg nu m-as supara daca ar fi si mai putin,virsta 37ani.Fetelor azi,am avut o surpriza placuta,aseara am facut acel kilo-kick si a mers excelent,deci aseara m-am cintarit 63kg si azi dimineata 62kg ,in conditiile in care nu am mers la baie,sunt cam constipata.Fructele le maninc dimineata pe la ora 7,apoi pe la ora 10,prinzul pe la ora 13,apoi pe la ora 16 maninc din nou o fructa sau doua si pe la 18 mai maninc 1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale.Cam la 3 ore maninc cite ceva,cred ca-i bine.Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bine ati venit! fetelor, si bafta la slabit. Va doresc sa ajungeti cat mai repede la kg. dorite, si bineinteles sa va mentineti la ele.

Programul din week-end-ul acesta nu prea ma ajuta la slabit. Vineri seara am iesit cu fetele (vreo 6)si ne-am porcit. Azi la pranz ma duc la ziua de nastere a nepoatei mele. Face 7 ani. Si e obligatoriu tort. Eu nu am mai mancat dulciuri de 3 saptamani, asa ca..... Dar in seara asta pentru prima data voi face si eu K-K.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mihaela, eu preupun ca dac faci branza de vaci din lapte 1,8% grasimi, aceasta va avea 1,8% grasimi. Nu cred ca se pierd ceva grasimi in lichidul pe care il arunci. Voi obtine si eu branza de vaci din lapte 1,8% pentru a fi buna la k-k.
Succes!

Monica

Mergi la inceput

Mai fetelor,eu am facut k-k din brinza de vaci dietetica ,si a mers,dar nu am pus indulcitor,ca mie imi place fara,e bine?Va pup!

Mergi la inceput