bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Intrebari pentru doamna Moderator Anda:
"unde se gasesc baloanele cu suport sub forma de pantofiori? unde se gaseste fluture (banuiesc ca are o tija cu care se impinge)?,cum se poate intra in posesia catalogului Ikea?" PS: ai vazut ca acel calut din plus cei de la Quelle nu il mai au in noul catalog?
Liviana merci pentru pontul cu telefonul; am convins-o pe socrela sa se duca sa ii cumpere, si as vrea sa intind coarda si cu mers la casa retro; am inteles ca ei au sediul intr-un conac (adresa am retinut-o, dar mai zi odata cum arata casa, ca parca tu ziceai ca e mai ascunsa, are cumva firma?, scrie ca e magazin acolo?ca imi este nu stiu cum sa trimit femeia asa in necunoscut), iar programul ai zis ca este pana la 16 sau 17?
Patricia ieri m-a tinut Andrei pana la 16 ;30 afara caci a adormit si mi-a fost mila sa il trezesc;
Kris, nici farmacistele nu au stiut sa imi spuna care este diferenta, decat de pret si producator; practic ambele vaccinuri sunt DTP si HIB? Merci de raspuns

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Azi m-am chinuit pana la ora 13 ca sa ii recoltez urina lui Andrei; l-am scapat azi dimineta cu urina de dimineata; l-am trezit pe la 7:20 si pana la ora 9 nu a vrut sa faca nimic, apoi l-am lasat sa adorma ca murea de somn, iar cand s-a trezit pe la 11 deja se rasturnase punguta; a facut putin in punguta pe la 13, si pana sa ii pun punga in borcan si sa i-o duc la usa mamei care deja incepuse sa se incalte, a mai tras flacaul un pisu cu bolta prin tot patutul de a ajuns si pe patul mare prin plasa de la el, si apoi s-a lasat in fundulet si pana i-am desfacut pampersul nou a mai tras si un kk; Am de spalat acuma o groaza
Crinuta cand ai timp da-mi un PM te rog cu informatii(zona, adresa, eventual un program daca il stii) despre magazinul de unde ai luat alba ca zapada de pe tortul lui Rayan; Thnak's a lot

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kita, foarte bine, ca a fost super ieri! ce rau imi pare ca nu ne-am vazut, dar oricum eu am iesit mai mult la cumparaturi, am dat o raita si prin parc si m-am grabit sa fiu acasa la ora 3 ca asteptam musafiri. ERa parcul plin ca primavara, copii, mamici, bunici, etc...abia astept sa vina primavara!!
Apropos de bunici, am stat de vorba in parc cu o bunica ce venise cu nepotzica de 1 an si 10 luni la plimbare si era tare bunica, venise pe jos cu ea de pe Mihai Bravu, si mi-a zis ca are 80 de ani!!! nu imi venea sa cred....
si nici sa cred nu imi vine ca bunica fetei mele (adica soacra mea), care are 50 si sta al o statie de noi, nu a plimbat-o niciodata pina acum, nu s-a oferit niciodata! va vine sa credeti asa ceva??si nici nu a vazut-o de anul trecut...sa inteleg ca ma evita?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Erica, din experienta ta - merita sa ma apuc sa fac un tort de test inainte de ziua x? ca eu dc il fac sigur si maninc din el... si incerc sa ma tin de cura asta, doar de ziua x sa maninc prajituri.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Shobo, ceva kile date jos?? cum te descurci cu monti? da-mi si mie exemple ce ai mincat zilele astea ca vreau si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, ma inspir si eu de pe forum de la Femina -Intim / Montignac. de acolo aflu tot felul de meniuri si incerc sa mi le gatesc... am mai scapat ieri la sora-mea cu o felie de cozonac sau 2 clatite, deh... inca am o pofta de dulciuri pe care sper sa mi-o atenuez dupa ce plec la birou si mai ales dupa intarcare. pina acum 3 kg, insa astea 3 cica sint cele mai rapide de dat jos... acum va veni greul si merge mai incet . eu cind te-am vazut mi s-a parut ca erai ca si la inceput - inainte de sarcina si te-am admirat. insa sint sigura ca f mult conteaza si faptul ca pleci la serviciu, este o activ -nu stai ac. si imi pun speranta si eu in asta .
de la alaptat eu am corpul cica plin de apa!... apa care se va elimina dupa intarcat. om vedea...
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Erica suuu...per tortul cu papusa Barbie; dar si cu ursuletul; Toata stima si respectul; jos palaria
Patricia, ia si tu din partea mai plina a paharului, adica sa crezi ca doar ii este frica sa stea cu ea, sa mearga pe afara ca nu stie ce sa ii faca, sa nu ii dea ceva de mancare cu care voi nu sunteti de acord; iar daca vine pe la voi in vizita, de ... ca soacra ii este teama sa nu o ia gura si sa iti zica ceva care sa nu iti convina si sa strice mai rau ceva ce crede ea ca este putin infiripat intre voi ca relatie, si apoi iti pune sotu' la mijloc, si se nasc discutii cu un alt final;
Tatal meu l-a vazut prima data pe Andrei la 9 luni si i-a dat 100000 lei, iar a doua oara de sarbatori 3 portocale si 3 bomboane sugus; la botez a zis ca nu are posibilitatea sa vina, asa ca zau ca nu are rost sa iti faci rau mai ales ca este din partea sotului, mai rau era daca relatia era asa cu parintii tai;
Shobo sa intleg ca intentionezi sa ii cumperi un scaun de masa lui Codrin? nu ar fi mai indicat sa ii cumperi deja unul care se prinde direct de masa? noi la unul de asta ne gandeam sa ii luam si il lasam in masina si ii dam sa mance in el prin deplasari...

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, CasaRetro e intr-o camera scunda de langa o vila. O gasesti intre Banca Transilvania si CityBank din p-ta Victoriei. Scrie la intrare numele firmei. Programul este de luni pana vineri intre orele 10-17.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Kita, ca o nora rea ce sint...mi-e greu sa fac asta, pentru ca am ajuns sa o cunosc asa de bine si stiu cum gindeste...din pacate.Iar chestia ca nu stie ce sa ii dea, etc, sa nu ne supere, crede-ma ca face exact pe dos. Exact ce stie ca ma supara, exact aia face/zice. De ex:...in rarele situatii cind a mers la ea si i s-a spus "nu ii da cutare la ora asta ca nu ii prieste", e zice "da,da" si ii da....si imi plinge cupilu' toata noaptea si nu stiu de ce...de ex, stie ca rebecca e mai slabutza de felul ei, mereu ne reproseaza ca nu maninca cum trebuie, ca nu stim, ca nu facem, etc...dar daca ar sta fata la ea o saptamina i-ar pune 2 kile...la ea functioneaza numai mindria prosteasca, din pacate....oricum, nu ma mai afecteaza demult, dar am venit din parc ieri si i-am povestit si sotului de bunica super de 80 de ani!!si mai stiu eu ce vrea, vrea gidilata rau de tot la orgoliu, si nu poooot frateee sa fac asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

au, Shobo, sper sa nu fie valabil pt toata lumea apa aia, ca eu nu vreau sa mai pierd un gram. fetelor care-ati intzarcat, ati slabit enorm dupa intzarcat?

Mergi la inceput