bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ma doare capul zilele astea. Banuiesc ca de la presiunea atmosferica.

Multumesc pentru sfaturile in leg cu tusea lui Rayan. Diseara ajung la farmacie si vad ce ii iau din ce mi-ati spus.

Pana una alta si in baie vine dupa mine, nu ma mai lasa singura deloc. Era sa arunce camera digitala in wc
Alta atractie e usa de la intrare si cheile. In bucatarie nu il las, dar sa vedem cat voi reusi.

Erica, te rog cand ai timp sa-i spui pas cu pas cum faci tortul Barbie. Nu e nici o urgenta, doar ca vreau pt cultura mea sa stiu cum se face, just in case voi avea vreodata nevoie.
Ursul nu mi se pare greu de facut, dar tortul Barbie cam da.

Kita, magazinul Wilton, mai precis cu produse Wilton se afla in spatele magazinului Cocor, pe o alee mica, langa o florarie.
Imposibil sa il ratezi, e ceva intre Cocor si Unirea, mai spre Cocor.

Shobo, eu te sfatuiesc sa faci torturile inainte, sa nu ai surprize. Asa am procedat si eu cu amandoua torturile, ba am mai adus si modificari serioase in cazul tortului Diplomat.

Amaya, ai facut fingers?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, cum asa? Esti foarte slaba? Ce bine de tine! Eu m-as bucura sa fie adevarat, ca am inca 10 kile in plus.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, si eu la fel, de aia nici nu am mai facut dulciuri de vreo 2 saptamani si nu am de gand sa fac in viitorul apropiat, chit ca pentru mine e o pasiune.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Nu, Crinuta, fac putin mai tarziu ca sa rezist sa-l las la frigider peste noapte si sa nu ma ating de el .

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, ati fost afara? Ce cald a fost azi... Noi am fost in parc, l-am dat pe Vlad in leagan, abia astept primavara sa stam mai mult afara!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

AOleu, ce as vrea si eu sa cred ca voi mai slabi dupa intarcat. Ca de tinut cine stie ce diete nu am vointa (mancarea si mai ales dulciurile reprezinta una dintre placerile la care nu pot renunta ).
Ieri l-am tuns pe Cris, nr 1. Eu l-am tinut, tati l-a tuns, iar el tipa si se zbatea, parca il jupuiam. Dar acum e tare dulcel asa, tuns, parca e o biluta.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu dupa intarcat m-am ingrasat vreo 3 kg pt. ca am dat iama in de toate, ce nu aveam voie sa mananc cand alaptam si aveam o foameeee...Bine, l-am intarcat pe Vlad la 4 luni, de fapt singur s-a intarcat, nu mai vroia sa suga si de atunci tot mananc...de toate!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Noi am fost afara. A fost tare frumos, ca-ntr-o zi de primavara.

Shobo, daca vrei sigur ca poti sa faci un tort test, nu inteleg care-i problema, poate doar ca-l manaci ... Daca faci ursuletul cu reteta Brownies, ca mine, e simplu de tot, practic faci reteta dubla si pui in forme rotunde, una mai mare, alta mai mica si il ornezi dupa cum iti place. Uite o idee www.familyfun.go.com/recipes/special/cake/cake_panda/" target="_blank">aici si vezi ca mai sunt si altele.

Crinuta, nu e asa de greu de facut papusa cum pare, iar efectul e maxim. Sunt sigura ca te-ai descurca. Uite www.familyfun.go.com/recipes/special/cake/cake_princess1/" target="_blank">de unde m-am inspirat initial

Si acum tehnica:
1. am facut un blat pandispan intr-un bol (din 7 oua);
2. apoi, inca un blat din 5 oua, intr-un vas care are baza egala cu a primului blat (asta vine jos);
3. crema de unt cu vanilie din 1 1/2 pachet de unt;
4. sirop din apa + zahar ars + coji lamie/portocale;

Am feliat blaturile, le-am insiropat, le-am umplut cu crema, am dat la rece pana s-a intarit un pic, apoi am decupat blatul de sus din mijloc pana jos, la baza, cu ajutorul unei tulumbe de facut carnati. Partea de jos a papusii (fusta) am acoperit-o cu folie de plastic alimentara si am trecut scociul de jur imprejurul ei.
Ramasitele de blat le-am folosit la ajustarea formei fustei. Practic le-am taiat fasii dupa cum aveam nevoie si le-am lipit cu crema de unt. Am dat la congelator (vineri seara) pana a doua zi, fara papusa inauntru. Sambata dimineata am batut smantana (Milli) cu zahar, vanilie, am batut si cca 300 ml de Hulala (adaugand apa, cfm instructiunilor de pe cutie), le-am amestecat, am colorat cu roz si m-am apucat de ...croit fusta. E f. important sa fie blatul inghetat si frisca batuta atunci pe loc, deorece se netezeste mult mai usor. Am inceput ornatul din talie. Aaa, am uitat sa-ti spun ca am pregatit dinainte niste gelatina rosie, am pus-o la intarit la frigi si apoi am decupat-o sub forma de mici inimioare cu o inimioara de tabla. Din pacate am uitat sa pozez de-aproape partea de jos si nu prea se vad...
Am facut faldurile cu cornetul, iar la imbinarea dintre ele am pus bilute argintii.

La gust n-a fost prea grozav, crema de unt fiind cam gretoasa, dar mi-a fost frica sa fac o crema-sarlota, nu stiam daca se poate ingheta, cum se lucreaza etc.
Mancabila a fost tot fingersu`.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Magga, esti o fericita ca nu ai nevoie de dieta dupa nastere! mie mi-a spus un nutritionist ca am apa f multa in tesuturi si ca e in mare parte de la alaptat dar si ca am tendinta de a retine apa. deci nu stiu dc e generalizata treaba cu apa la cele ce alapteaza. dar oricum fara dieta si putin sport nu am mari sanse. mai stiu pers care au slabit dupa intarcat fara a face nimic. dar AVTIVITATEA (intoarcerea la birou) cu un program serios de masa -sa nu am timp sa bag toate prostiile in gura cum fac de 1 an de cind stau ac e parerea mea f imp.
asa ca ma antrenez cu Monti asa si asa pina atunci.

Erica, pai asta era mama singura mea pb, ca-l maninc si nu prea vreau. intrebarea mea a fost: dc din experienta ta ai avut rez mai bune a 2-a sau a 3-a oara cu acelasi tort?
o sa-mi zici ca poate eu il fac perfect din prima?
super munca la tortul fusta... Bravo!

crinuta, cred ca ma apuc sa fac un tort din cele ce doresc sa fac in zilele aniversare. numai sa ma hotarasc pe care...
am vazut si eu pe forum un tort masinutza, pt baietei, sotul zice ca sa-l fac pe acela. insa eu imi doresc sa papae si baiatul si cred ca il fac pe cel nemtesc cu brinza.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

V. Erica, cum ai facut labutzele la tortul Panda? Dar la cap, ce crema ai folosit ca sa iasa galben? Platesc, sa stii! Dar sa-mi spui ce...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput