Aspirante optimiste - 178
Raspunsuri - Pagina 13
adela achim spune:
Leditia,PamElla si Olguta imi pare rau pentru voi,nu pot decat sa fiu alaturi de voi,si sa mergem mai departe fete optimiste,si sa dea Dumnezeu sa apara si la noi 
mult doriti...

ADELA
mexxa spune:
Salutare..acusi plec la doctor..am niste emotii de nu ma vad..sper sa fie totul bine..imi este putin cam frica nu stiu de ce..cand revin va spun cum a fost..!!sper sa de'a Dumnezeu sa fie totul ok cu bebe.
marinar sincer asta imi doresc din tot sufletul..sa fim toate fericite si sa apara minunea asta in burticile tuturor.!
Pupici
http://community.webshots.com/user/mexxa
Liana30 spune:
mexxa stai potol..tin io pumniii...
hai fugi ca io te astept![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
simo29 spune:
Salut toate fetele!

Scuze ca nu am mai scris dar...asta e
Dar v-am citit zilnic-si vreau sa felicit din suflet toate
fericite!!!
Si aspirantelor multa rabdare 

Asi te rog sa ma treci si pe mine pe listuta aspirantelor.Nume de botez Simona.
Multumesc
Si mai vreau sa te intreb ceva - fetele din Cluj unde si cand se intalnesc? As vrea si eu sa particip daca se poate ![]()

Va pup 

andicu spune:
Buna seara tuturor.
Mexxa, multa bafta la dr. Sunt convinsa ca bebe e bine!
Tumpi, anul trecut mi-au dat Doxiciclina si Ofloxacin, parca, asa se numea. Chestia a fost ca daca mi-a iesit din secretie negativ, dr mea nu mi-a mai dat sa repet tratamentul..dr care m-a operat de SEU mi-a dat trat. asta si dr mea de dupa operatie, a cam strambat din nas, dar n-ammai avut ocazia sa-mi dea ea altceva. Sper sa-mi treaca cu Sumamed sau Zanocin. Ma batea gandul sa repet analiza si in alta parte, ca am mai auzit de rezultate gresite, mai ales ca e acelasi laborator la care mi-a iesit mereu pozitiv in sange.
Eu doar ce-am revenit de la Bucuresti, in final am facut si spermograma la Medsana
, asa cum ni s-a cerut. Acum asteptam rezultatele. Oricum,cu Chlamydia pozitiv nici nu-mi fac ganduri de inceperea tratamentului ptr FIV.
Andreea.Pozele mele
Liana30 spune:
andicu tin pumnii pana pe 13 cand iei rez
na vezi ca stiu..sic..sic..
simo29 bine ai (re)venit

mexxooooo io te
stiu ca venisi si nu gasisi dc...hi..hi.iti trasa teapa..ha?????lasa fatooo ca il vezi la eco si e bineeeeeeeeeeee....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
tumpi spune:
adicu pt orice eventualitate repeta si in alta parte analiza, nu stiu ce sa zic.La mine a disparut chalmydia abia dupa trat cu Sumamed si pot spune ca a fost destul de agresiv tratamentul.
Bafta multa si sa speram ca e doar o greseala.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
andicu spune:
Va multumesc mult, Liana si Tumpi!
sper ca dupa Sumamed sa scap si eu, in sfarsit!
Andreea.Pozele mele
simo29 spune:
Multumesc de urare Liana30
Mi-a fost dor de voi!

Fetelor din ceea ce vad eu aici toate aveti foarte multa experienta ( ma refer la tot felul de analize,tratamente,etc.)
Eu incerc sa fiu
de vreun an.In tot acest timp am facut mai multe eco dar doctorul a zis ca totul e ok. Sotul meu a facut o spermograma care la fel a fost ok. Acuma eu nu stiu incotro sa o iau. N-am nici cea mai mica idee. Va rog sfatuiti-ma.
Cu ce sa incep? Sau sa am rabdare si sa nu ma stresez?!
Astept sfaturile voastre.
Va pup dulce