Aspirante optimiste - 178

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata fete frumoase

Astery- felicitari, felicitari, felicitari pt bb. Refacere rapida. Abia astept povestea nesterii lui Razvanel frumusel.

Mexxa- buna treaba. sa te gandesti si la noi toate- poate se ia.

Asi- merci pt ca m-ai trecut pe listuta. Oricum sper sa zbor repede de aici mai ales ca analizele sunt bune. Vineri merg sa le vada si dr. Tutunaru.

Multi la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata fete optimiste
astery felicitari sa-ti traiasca bebe grasut,sa va aduca numai bucurii
pentru celelalte fete un pupic si o zi cat mai placuta

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Astery felicitari!!Sa-ti traiasca bebeul, sa fie sanatos si cu mult noroc in viata!!
Cica copii nascuti in anul cainelui sunt norocosi, asa ca grabiti-va sa vina bebelul in anul cainelui.
Leditia cum se numeste analiza aia genetica care ziceai ca o ai de facut in legatura cu proteina C? Te-a trimis Tutunaru la Genetic Lab, la Lorand?

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

adicu eu ultima data cand am facut analiza am facut IgG si IgA din sange si mi-a iesit negativ, ca sa fiu sigura apoi am facut si din secretie si mi-a iesit negativ.
Cu ce ai facut tu tratament si ce schema ai folosit?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pamella ce s-a intamplat?Sper ca esti bine si tu si bebe.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

am trecut sa va pup!

felicitari lui astery

noi suntem bine, a inceput sa creasca burtica

dandana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Astery felicitari pentru bebe sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos!!!

Leditia, PamElla si Olguttza, 3 fete optimiste!

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.
PamElla fata scumpa.Imi pare rau ca treci prin ceea ce treci,dar sunt alaturi de tine.Ti-am trimis si PM.
Dana p,analiza am uitat cum se cheama..si nu stau acu sa dau cu presupusu.Dar..analiza mi-a fost data din vara de Dna dr.Avram,de la Coltea,insa pe atunci nu se facea in tara si io n-am avut bani sa ma duc in tari straine.Acum au adus Kit-ul si in Bucuresti,la genetic lab..si e vreo 2,5mil.Insa mi-a zis si T acum de ea,ca de fapt de la el am aflat ca s-a adus kit-ul in tara si se face si la noi.
Deocamdata avem niste datorii care trebuie platite acum si nu am banii necesari sa merg sa fac acest test(ca mai dau si pe tren jumate din test).Ca mai am si alte analize,tot cu bani si mai am sa-mi fac si-un dinte,care necesita urgent o coroana altfel il pierd..si deocamdata nu stiu ce sa rezolv mai degraba.
Cred ca pt dinte o sa vin in Cta,ai putea sa-mi recomanzi pe cineva?Cu preturi rezonabile si sa aiba mana usoara?Ca io-s fricoasa rau,in Buc mergeam la un super dr.de-mi facea anestezie la anestezie..
Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Alinatxa esti pe listuta!
Bine ai venit si sedere cat mai scurta!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Leditia, eu la dentist n-am mai fost demult, dar am o colega care merge la o doctorita care are cabinet langa Gara, si sotul altei colege tot la ea merge.O cheama Nahabetian si cica ar fi buna si lucreaza usor si cu anestezie.Daca vrei mai multe detalii despre cum ajungi la ea iti pot spune.Poate fetele care sunt din Constanta si care stiu mai multe de medici stomatologi pot sa te ajute cu mai multe recomandari.Si mie mi-e frica de dentisti, prefer sa merg la ginecolog de 5 ori (mai ales daca-i dr.T) pe saptamana decat sa merg odata la dentist.
In legatura cu analiza pe care trebuie sa o faci sa-mi spui si mie dupa ce o faci si dupa ce-ti explica dr.T cum se numeste si cu ce te ajuta ea in a depista cauza pierderilor de sarcina.

Dana
Poze

Mergi la inceput