Aspirante optimiste - 178
Raspunsuri - Pagina 11
Tabitha spune:
Astery: felicitari, mamico. Sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, voinic, cuminte si destept. Iar tu sa te refaci rapid, caci te asteptam in mijlocul nostru, sa ne incurajezi in continuare.
Sorina7 spune:
Astery-stelutza e mamica ! uraaaaaaaa...hip hip hooray !....

FELICITARI MULTE MULTE !
Sa iti traiasca bebeul, sa fie sanatos, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el ! 

Lachi, Mirela, sa ii transmiteti va rog multe pupice din partea mea, refacere rapida si numai bine !
bafta tuturor, sa va vad pe toate in ipostaza asta minunata, de proaspata mamica !
andicu spune:
Moaaaamaaaa, Astery, ce baiat mare ai!!!![]()
Sa-ti traiasca si refacere rapida!!

Felicitari, Mexxa! Sarcina usoara si la termen!
Lachi si Tumpi, va multumesc de ajutor!
mi-era teama de raspunsul asta
! Chlamydia asta mi-a nenorocit viitorul de familie, am trait terorizata de ea in ultimul an si speram ca am scapat, dar se pare ca nu !![]()
stiam ca de la asta mi s-a tras cu trompele, deh, ale tineretii valuri ma fac sa ma
acum! de-as avea anii de-atunci cu mintea de-acum...
Andreea.Pozele mele
Leditia spune:
Astery, sa-ti traiasca ingerasul si refacere rapida!
PamElla?Unde esti scumpa?Da-mi un semn.Nu stiu ce ti s-a intamplat si nici mail sau PM nu poti primi.Orice ar fi sunt alaturi de tine.
Te pup cu drag.
tumpi spune:
Astery, Felicitari si sa-ti traiasca minunatia de Razvanel(grasunel)
Refacere rapida si asteptat sa vi sa ne saluti.
Adicu,chiar mi-ar parea rau sa fie inca activa infectia cu chlamydia.Tu ai facut acum din secretie sau sange?E tare ciudat ca a recidivat.
Pupici si bafta multa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
MirelaV spune:
fetelor, am vb cu astery mai devreme, era bine, inca la reanimare pana maine dimineata cand probabil k va fi cu Razvanel.
va doresc o seara buna
tumpilicule, nu cred ca am cum asa devreme..prietenii stiu de ce ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
andicu spune:
Tumpi, eu am facut si din secretie si din sange. Din secretie mi-a iesit negativ, iar din sange, Iga - pozitiv.
nu cred ca a recidivat, cred ca e pur si simplu inca in sange! si sotul meu a facut tratament si analiza ne-a iesit la amandoi negativ din secretie. Acum astept si rezultatul lui din sange. Mie mi-a explicat dr din Cta ca din sange nu o s-o elimin, ca am avut-o si e ca la bolile infectioase, o faci, ramai cu ea in sange, de-aia speram sa fie vorba de anticorpi. Pai daca e asa, o sa mai scap vreodata de ea?!?
Andreea.Pozele mele
ALINATXA spune:
Asi iubita trece-ma si pe mine pe listuta.Alina numele de botez.Ce sa va zic .....ash mai avea inca 2 zile pana la data cand ar trebuii sa vina ordinarii.Eu tot sper ca nu.Mi-am facut ca idioata un test cu 3 zile inainte si a iesit negativ.BURTICA MA DOARE DE VREO SAPT.NU STIU CE SA SPUN......TREBUIE SA MAI AM RABDARE....LA MINE POATE FII SI INSELATOARE DUREREA ASTA PTR CA PLEACA DIN SPATE CA O COLICA RENALA(AM NISTE PIETRICELE).DACA NU SE PRINDE DIN PRIMA AM SA INCERC SA FIU MAI RELAXATA SI SA TRAIESC.SUNT SIGURA CA VA FII OK SI BEBITZA AL MEU VA VENI
ALINUTA
PamELLA spune:
Buna dimineata ,fetelor!
Astery FELICITARI pt bebelus,sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii.
Leditia,mi-am activat acum mesajele private,si ITI MULTUMESC din suflet ca esti alaturi de mine!
Va multumesc tuturor!Va pup!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!