Aspirante optimiste - 178

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Razvan - Nicolae (bebe de Astery)s-a nascut la ora 15:15 cu 4.750grame, Apgar 10, cezariana cu epidurala.
Cristina se simte bine, deocamdata e la reanimare.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mexxa,felicitari si sarcina usoara!

Astery,tin pumnii fata frumoasa! si o asteptam pe Lachi cu vesti

Mergi la inceput

wowwwwww,Mire,multumim pt vestea cea mare

Astery,sa va traiasca Razvanel si sa va aduca numai bucurii!!!

Fetele,eu is in ziua 24 si de vreo 2 zile am simptomele dinaintea CM(dureri de burtica,ovare si putin de spate).Oare e normal?Asa devreme???

Mergi la inceput

flory, stii k durerea de prezenta bebe seamana putin cu aia de ciclu...asa k..de ce n-ai lua in considerare si asta?

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Mire,tu esti o dulce ,dar zau ca mi-e si frica sa mai iau in considerare varianta asta.Is satula rau de dezamagiri.
Chestia este ca nu-mi dau seama de ce au aparut asa devreme...Dimineata am uitat pt o clipa in ce zi sunt si chiar ma gandeam ca o sa vina CM,asa de pronuntate erau simptomele

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Razvan bine ai venit pe lume!
Astery refacere rapida!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa traiasca Razvan ..Astery felicitariiii mamicoooo
flori io tin pumniii...nu se stie...
Mirela multumim de o asa veste te

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana merci mult!te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

bine am zis "bebeloi" m-a sunat acum Astery, e bine si inca nu-i vine sa creada ca e mamica! Io ma tot gandesc cum a facut ea asa micuta un bebe de aproape 5 kg??? Copilul e super bine si ea la fel, ce sa va mai zic, ca am si eu emotii...vreau maine sa ajung pe la ea.
Eu azi am avut un examen si i-am spus de el inainte sa nasca. Acum, dupa ce a nascut, m-a sunat cu o voce neschimbata de ziceai ca nu ea a fost operata si primul lucru imi spune: "ce-ai facut fata la examen?" Am crezut c-o iau razna... i-am spus sa zica de ea ca ea tocmai a nascut... eu sunt la al nu stiu catelea examen! figura mare, ca de obicei... Astery a noastra! Abia astept sa merg sa vad bebeloiul!

Mergi la inceput

lachi..si io radeam mai devreme..k si eu am avut aceeasi senzatie...voce neschimbata. daca nu auzeam "tic tic" de la nush ce aparate de la reanimare..parca nu-mi venea sa cred.
ajung si eu maine la ea, dar dupa - amiaza.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput