2. pentru Livia

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela123 spune:

Fetelor,
Sambata am gasit Carpicon supozitoare la un magazin cu produse naturiste din Piata Gorjului.Costa 85.000 lei cutia.
Andruzza,am vazut ca stai in Militari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ela,
da...te rog, da-mi un punct de reper la gorjului ..

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Andrru,
Magazinul este langa magazinul Economat,vis a vis de chioscurile unde se vand oua.

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

multumesc!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci frumos Livia...si pupici bb..si daca ai ceva timp te-as ruga sa-mi trimiti pe mail tratamentul
pupici inca o data..

Sunt trista nu GASESC DELOC CEAI DE NAPRASNIC!!Se mai numeste cumva??

Pupici

Pt fete: ceaiul de branca ursului se mai gaseste si sub denumirea de PEDICUTA.

CINE MA AJUTA SA-MI SPUNA UNDE GASESC CEAIUL DE NAPRASNIC(sunt din Bucuresti)

Mergi la inceput

Anis,
Ceai de napraznic se gaseste la un chiosc cu produse naturiste la statia de metrou Piata Unirii 1,chiar inainte de aparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci frumos ela......
dar unde mai exact?Inainte de a iesi? pupici.

PS : Pt cine stie Branca ursului se mai ia in combinatie cu ceva? Eu ieri am baut o cana dimineata si una seara de ceai de branca ursului si nu am avut nimic (partea cu scaderea tensiunii...ar fi grav pentru ca sunt hipotensiva cu diagnostic si beau in fiecare zi un pahar de vin rosu , ca de cafea si tigari m-am lasat de cand incerc sa am un ,iar cafeaua ma ajuta cu tensiunea).E BINE? sa beau ceaiul simplu?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Fata mea ,dar ceaiul este pt.altceva...Pt.ce-ti trebuie tie se adm.cate o lingurita de planta (de branca ursului)inghitita cu un pahar de apa de patru ori pe zi,concomitent se ia (la fel) si maghiranul, ca sa nu-ti scada tensiunea.Cel mai bine ar fi sa faci paralel cu tinctura de marar:4 lingurite pe zi timp de 21 de zile.

pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Buna,Livioara.Bine te-am regasit.Ieri nu am fost la servici si de aceea nu ti-am scris.La mine situatia este la fel.Nici urma de rusi,nici semne de bebelus.Fac tratamentul de 1 saptamana.Nu prea pot sa respect intotdeauna orele de luat pastilute ,pentru ca nu prea sunt mereu acasa la orele acelea.Le iau mai pe seara.Nu stiu daca fac bine,dar asa e programul meu foarte zbuciumat.Sper sa fie bine.Atat mi-a mai ramas: sa sper.Abia astept sa ne intalnim ,daca programul tau o sa-ti permita.Te pup si te astept.Ariela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

SALUT! Am citit mesajele voastre si va apreciez pentru cat de apropiate sunteti, as vrea sa intru in clubul vostru mai ales ca subiectul este foarte interesant si pentru mine.Nu stiu daca la varsta mea acest lucru mai este posibil,un bb,am 38 de ani.O sa incerc tratamentele voastre si o sa accept orice sfat de la voi.Va multumesc ca existati si ca nu sunt singura,stiti ca de la o anumita varsta nici nu mai poti discuta problema asta cu asa zisii prieteni care au copii mari , iar eu nu mai pot intreba cum sa-i fac.
Pentru inceput as vrea sa va intreb daca schinduful este una si acelasi lucru cu cimbrisorul de camp(cum am gasit in unele carti).
Foarte bine a-ti facut ca a-ti prezentat si la B.U. cenumirea de pedicuta ca asa se gaseste. Va pup!

Mergi la inceput