Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

n-am timp deloc, of, imi lipsesc zilele cand cascam gura pe net, dar vreau sa laud copii frumosi, pe cei vorbareti, pe cei care fac la olita...sa urez multa sanatate celor bolnavi...
vineri plecam la las vegas, ne gazduieste veve vreo cateva zile. nici n-aveti idee ce fereicita sunt! abia astept!
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia uite site-ul http://stores.ebay.com/QQ-SHOES
Mamici care aveti mai multi copilasi...cam in ce ritm le creste piciorul....Vreau sa cumpar niste pantofi pentru la toamna si nu stiu cam cit sa aproximez ca va purta Duracell...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eli, eu ma gandeam ca ti-o fi dor de zapada, si cand colo...sa locuiti sanatosi si fericiti apartamentul de curiozitate, cat costa un apartament/casa acolo?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia uite site-ul http://stores.ebay.com/QQ-SHOES
Mamici care aveti mai multi copilasi...cam in ce ritm le creste piciorul....Vreau sa cumpar niste pantofi pentru la toamna si nu stiu cam cit sa aproximez ca va purta Duracell...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Olivia, 1,350kg??? wow, bravo! sa o tii tot asa! iar despre cumparaturi..termina pls cu prostiile...cum sa ma supar sau sa ma deranjez? si asa le fac ptr Pat!
Eli, doamne ce a crescut Stefan! e ditai baiatu'! da mie imi palce mai mult cu parul mai lung...e mai copil!.
gata, i-am facut baie iepurelui si l-am bagat la nani. acu ma striga...in lene asa. de acu is libera...e vreun film de vazut azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia,merci pt. link...l-am rasfoit...nu prea sunt produse pe gustuul meu...dar sunt ieftinutze.#
Cu MP e din ce in ce mai socant...imi tare tare rau.
Felicitari pentru kg date jos.

SimonaR...pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Eu cred ca la toamna o sa poarte un 23.5...Eu cizmulitzele le-am luat 24...sunt planificate pt. la toamna sau daca nu, la primavara urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !
Giulia tuseste sec, ii tot dau miere, lamaie, miere, ceai cu miere, ce sa-i mai dau ???

Kim - ce scroafa e MP, scuze limbaju` da` asta-mi veni. Bine ca scapati de ea ! Felicitari pentru kg in minus !
Pako - din martie tinem galeria ?
Eli - ce mare si frumos e Stefan ! Sa folositi sanatosi apartamentul nou !
IoanaG - felicitari si invidii ca ati scapat de pampers!
Phlip Andreea - vacanta placutaaa, asteptam poze de la destrabalari !

Sanatatate tuturor bolnaviorilor si o seara placuta sa aveti ! Schimbul 3 spor la lucru ! Polux, AncaMaria chiuliti ?

Lia, Adema, Cristalina, BlueAngel, Speel - pe unde umblati ?
Mai stiti ceva de Andreea_s ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, multumesc de sfaturi - nu stiam cum si ce ! Mama, da ce devreme merge iepurashul la culcare, pai daca il culc pe Andrei la ora asta, nu am nici o sansa sa adoarma decit in fro doua-trei ore ! Noi baie facem pe la noua si dupa aia laptele si nani ! Acu isi mincase iaurtul cu piscoturi, dupa care nu am scapat de el pina ce nu i-am fiert un cremvusti ... daca vede mezeluri s-a terminaaaat ! E musai sa capete, altminteri e crizat ! Umbla prin casa si striga "catu, catu, catu" - asa le zice pe pasareasca lui !
Olivia, da' MP aia nu-i intreaga la minte ? Ca sa ma exprim fromos ...
Da' Monica-Cristalina pe unde bintuieste ? Si Dana-Roller ? ...
Ma-c sa fac si eu un dus si apoi sa spalam Gizmo-ul si sa il trecem la somn, ca ne-a mincat urechileeee !
Am vazut nominalizarile la Oscaruri azi - tocmai ce am luat si eu Brokeback Mountain sa il vad - Munich nu l-am gasit si ma oftic, ca Eric Bana e favoritul meu (am vazut Troia de enshpe ori deja !!!).
Bun gasit schimbul III ! Si toate cele bune tuturor !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vreau sa scriu da` nu jtiu ci... inggg...
la noi dupa cum stiti masurile de pe incaltari se potrivesc mai mult nu, drept urmare la ai mei le stiu masura dupa palma mea, olivia nu te pot ajuta... o pereche de oki s-au vindecat, respectiv ion, in schimb la ilinca inca nu pot afirma asta. suntem pe tratament homeopat, is cu inima strinsa da` nu dau inapoi...
nici io nu i-am dat treptat laptele de vaca, is destul de mari de acum
a umblat ilinca pe la calculator si am scrisu` acum de 20 pe monitor

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput