Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)
Raspunsuri - Pagina 16

kim222 spune:
Da..asta este si concluzia mea...este anormala ...
Carmen tratament homeopat la conjunctivita? Eu nu "m-as risca"....nu stiu ce sa zic...
Felicia multumesc pentru raspuns...eu credeam ca o sa-ti placa cizmulitele..:(
Vazut pe Stefan...baiat mare...am vazut ca a venit si pe la voi iarna...
Simona (blue angel) este bine..tot ocupata insa..
Liliana ...unde esti???

pako spune:
Olivia, sorry, sorry, sorry...nu ma uitasem decat pe pagina unde se deschisese linkul...Daaa, am vazut cizmulitzele...sunt super...si nu sunt deloc scumpe.
Daria, asa e...din martie am voie dar mai asteptam pana ne stabilim in Timisoara.
Alice, laptele eu i l-am dat direct...dar nu in cantitatea normala ci cam jumatate.Adica daca bea 200ml...100ml i l-am dat de vaca , a terminat sticla si i-am dat sticla cealalta cu inca 100ml.Am asteptat o zi, am vazut ca nu are nimic rau si am mers numai cu lapte de vaca apoi.Nici n-a simtit diferenta.

kim222 spune:
Mey Felicia..nu mai stiam ce sa cred...eu de cizmulite vorbeam...pe pagina 23 sau 4 sint unele...de mori:))) vreau si eu o fetitaaa....Si asa tati spune ca m-am timpit...cumpar haine in nestire pt Duracell....

philip spune:
eu cand am inceput sa-i dau lapte de vaca am facut cum mi-a spus dr, adica i-am dat cate f putin de 5 ori pe zi, l-a acceptat si-am mers in continuare. numai acu' ne-am prostit, bea trei cani mari da' numai daca-i amestecat cu ceva piure de fructe, altfel nu-l serveste. acum incerc sa reduc cantitatea de fructe sa revenim la normal. aviz amatoarelor...
philip&andreea
copilasi dragalasi

speel spune:
Salut gagici,ce faceti?
Mey,am o exema nu-s ce naiba e pe fata,pe toata fata de vreo saptamina,si ma termina.Dupa ce ma spal pe fata mi se stringe parca-i hirtie creponata pielea,si cind dau repede cu crema,se inroseste fata si cu pete mai rosii si aspre si buburozate marunt tare.Ce naiba sa fac?m-am dat cu cremele lui ric fara coloranti,conservanti,lanoline,crema de galbenele,nu trece si pace.Si ulei de bebe am dat,degeaba,si ma ustura fata dupa ce ma spal de zici ca m-a ars soarele.Masti cu caimac,miere de albine,in diverse compozitii,facute de mine nici alea n-au dat rezultat
In fine,Ricardo n-a mincat decit tot morcovul.Restul,nu le-a bagat in seama,le-a mincat iar terci.Mario cica sa luam ceva coloranti sa vopsim toate legumele portocalii.in schimb a mincat o felie mare de paine neagra,adica nu stiu daca e paine,e din boabe de grau intregi si maro inchis(felicia,tu tre sa stii ce aberez eu aici)cu pate.
I-am luat citeva carti,haine are sifonierul plin saracu,nu-i mai i-au pina la primavara.Dar la carti nu rezist,are cred ca 50 pina acum si toate in perfecta stare.pe care le rasfoieste zilnic.Asta face o ora din alea trei pe care le petrece singur in dormitor cu jucariile.
Mai Olivia,cum ai dat atita jos intr-o zi?Ai taiat sunculitele efectiv?sau cum,ca sincer si sa nu maninci nimic si nu se duce atit intr-o zi.Eu am probat!!!Tu cred ca esti chirurg,te ajustezi pe ici pe colo pe ascuns

kim222 spune:
Dana...zau ca nu mint..si am si mincat (vreo 500 calorii)! Si coincidenta sau nu si tati tot atit a slabit....Nici macar nu-i normal...De miine ma astept sa slabesc 1 pound /zi (450g).
Ric sta singurel cu orele la el in camera??? Wow....Nici nu mai stiu ce sa zic cu mincarica la voi....poate ca i-ar trebui ceva pentru pofta de mincare...Pediatrul ce spune?
Poate ca -i o reactie alegica la un anumit produs (inclusiv lotiunea/sapunul demachiant)poate este o dermatita de contact....Eu zic sa schimbi totul macar citeva zile...

speel spune:
Stai ca voiam sa-ti mai spun ceva.Eu personal n-as accepta situatia doar pentru ca mai sunt trei luni.Eu vorbesc in necunostinta de cauza acum,pentru ca nu stiu ce caracter are madame MP,dar in primul rind Luca e copilul tau si gindeste-te ca si numai o zi in plus de astfel de tratament provoaca copilului traume cu consecinte mai mult sau mai putin grave.Ce sa vorbim de trei luni!eu personal as scutura-o putin,inteleg ca e o cunostinta veche,ca e vorba de respect si alte considerente,dar acum luca e la virsta cind are nevoie de multa intelegere,de rabdare,ce relatezi tu cu plins direct dupa o boacana,reflecta deja frica.Si daca Mp al loveste si nu numai tipa la el?N-ai posibilitatea sa pui o camera de filmat undeva chiar si trei ore se poate inregistra.Eu nu sunt o mama paranoica,dar ce spui tu ma pune pe ginduri.Si daca-i interzici sa tipe la el,pur si simplu ai spui ca nu are voie sa ridice tonul la el,stii asta e chiar traumatizant pentru un copil asa de mic.Si daca o persoana din afara casei te-a asteptat special sa-ti relateze incidentul,da-ti seama ca a fost mai rau decit ai vrea sa-ti inchipui.presupun ca ai discutat cu ea si ati stabilit anumite reguli de comun acord,dar in situatia pe care o relatezi eu personal pune piciorul in prag serios.Te rog sa ma ierti ca ma bag si comentez asa cu patos ceea ce ti se intimpla,dar cum bine stii eu sunt genul de mama total impotriva oricarei forme de intimidare si violenta asupra copilului.

kro spune:
Bey, m-ati innebunit cu ebay-ul vostru ...in loc sa-mi vad de treaba mea stau si admir cizmulite
...Cand aveti timp explicati-mi si mie cum e treaba cu ebay-ul, ca am eu o banuiala da' nu stiu exact ...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

kim222 spune:
Dana..ai mare dreptate...Mi-a fost frica sa pun camera de luat vederi..este greu sa-ti explic..ea a fost ca si membra a familiei noastre...de aceea efectiv nu pot s-o fac! Sotul i-a mai sugerat asa...vorbind la modul general..Daca eram in Ro si ea se putea urca in autobuz si pleca acasa...era demult concediata...dar asa...Nici biletul nu-l mai pot schimba! Oricum nu i-am spus ..tot ce mi-a fost povestit...decit o parte...ca ea sustine ca Luca plingea asa...ca s-a udat..vecina ca din cauza modului cum s-a comportat cu el....
Carolina...asa ca te-am prins si pe tine cu ebayul? Este simplu! Sint 2 modalitati..ori participi la licitatie si cistigi sau nu....sau daca se specifica ..buy it now...inseamna ca ala este pretul . Iti trebuie parola si despre modalitatea de plata..poate fetele din Europa stiu. Eu platesc cu credit cardul si-mi vine pachetul la usa...dar la voi nu stiu cum este...Te-am lamurit un pic? mey ..dar tu nu inveti?

speel spune:
Da,chiar astazi am luat alte produse de curatat fata,poate se remediaza ce-o fi asta pe fata mea.
Pai inseamna ca ai arderile mai intense decit sotul tau!Adevarul ca as slabi si eu stiindu-mi copilul cu Cruella acasa.N-a c-am botezat-o pe MP.Eu mai stau putin cu slabitul ca n-am motivatia aia de care-ti spuneam ieri.Inca umbla Mario cu limba scoasa dupa mine prin casa(cred ca de la dormitoare separate i se trage)cind nu m-o mai baga in seama ma pun la cura una doua.
Da Ricardo sade singurel in dormitor unde are de scormonit 50 mp de jucarii saracu.Nu stiu de unde s-au adunat atitea ca eu nu i-am luat jucarii, si totusi e camera plina ochi.Cu mancatul mergem la control saptamina viitoare si o sa dezbat problema.Si i-am dat Pikovit pentru pofta de mancare chiar astazi am incheiat 10 zile.Degeaba.