Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)
Raspunsuri - Pagina 17

polux spune:
Prezent si eu in miez de noapte. La mine martea si joia sunt foarte incarcate si de aceea intru asa tarziu. De fapt sunt intre 2 clase , si de obicei ajung acasa la ora 10 seara. Dar va pup si promit ca am sa vad pozele asta seara.
Olivia, chiar buna de dus la ospiciu MP. Si chiar nu i-ati zis nimic, nimic...sincer eu nu cred ca puteam sa tac, macar asa in "gluma".
Pupam toti copilasii bolnaviori sau nu si pe mamicile lor.Hehehe, pe tatici imi dati voie sa-i pup, sau ma pun de un permanent gratis? Glumeam desigur, sper sa nu imi aud vorbe maine dimineata.
Liliana

kim222 spune:
Si noi avem jucarii multee....si eu ma gindeam ca asta-i cauza ....ca-s prea multe....dar mai curind copilul meu este ignorat..si normal ca atunci cind ne vede...nu-i mai arde de jucarii...Dar evident sint doar supozitii...
Succes la dr! Referitor la fata..eu as schimba putin si cremele..si fardurile..eventual fa asta pe rind..pina identifici cauza...
Cura de slabire? Tie nu-ti trebuie!

kim222 spune:
Liliana...te dadusem disparuta!ce mai zici /faci?
Noi avem prea mult bun simt...asta este problema noastra...

kro spune:
Dupa cum vezi, in loc sa invat bantui de DC ....Adevarul e ca asta fac, incerc sa invat...da' am zis ca am nevoie de o pauza si...fuga pe forum
Merci pentru raspuns...am mai studiat si eu chestia asta cu ceva timp in urma...acum intrebam doar de curiozitate, ca de cumparat nu cumpar din cauza de taxe postale...pana in Ro, chiar si din Europa, taxele sunt mai mari decat pretul produsului...
Imi pare rau ca iar aveti probleme cu MP...
Gata pauza...fug la cartile mele...
PS. Multumesc tuturor pentru laude si pentru urari...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

eli spune:
buna! multumim ca v-ati uitat la pozici si ne-ati complimentat! si mie imi place de Stef cu perisorul mai lung, abia astept sa fie ca inainte de a-l tunde.
philip, part nostru costa in jur de 240.000 de euro (75 de metri patrati: 3 camere+living+bucatarie+ 1 balcon+1 terasa) si e destul de ieftin pt zona in care e. multumim pt urari. abia asteptam sa ne mutam, astaq se va intampla la anul ca acum abia il construiesc.
Stefan nu mai vrea sa manace fructe, nici intregi, nici pasate. Doar marul il papa daca il fierb sa-i fac compot.
kim, imi pare rau de ce se intamla cu MP.
carmen, sanatate Ilincai.
Dana, ii uram lui Ric multa, mlta pofta de mancare.
kro, spor la invatat.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

vrabiuta spune:
buna dimineata.
mai e cineva treaz in afara de noi?
mandra mea s-a trezit la 5 fara un sfert... nu ca ar fi vreo noutate... asa ca am avut timp sa pun pozici noi pe net:
http://community.webshots.com/photo/540080437/2741074020034520309kDtJPM
de aici incolo...
hai sa va laud si eu puiul - aseara s-a culcat singurica. dat biberonul, pupic, noapte buna, stins lumina, inchis usa. o sa mai incerc si in zilele urmatoare, speram sa ne iasa
olivia - mitraliera aia pentru MP/cruella ar trebui scoasa putin din dulap.
o zi frumoasa tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto

alice2004 spune:
Buna dimineata ! Scriu aici sau n-am observat capitolul nou ??? Azi sint matinala si io, sint intr-o deplasare la firma, asa ca am lasat baietii sa se descurce singuri acasa, ca si asa zicea sotul meu ca nu fac fata - hehehehe !
Vad ca nu prea v-ati trezit in dimineata aceasta, doar schimbul III ce a fost activ, as usual !
Marcela, faine pozicile ! Cel mai mult mi-au placut cele cu "mai am un pic si o sa ies cind vreau eu" si "visam" ... Cit despre adormit singurica, eee, are mama fetita mare de acum ! Pupici muuulti !
O sa vad cum fac cu laptele, parca nu as vrea sa renunt brusc la cel praf, ca pina acum nu am avut nici o problema, cred ca totusi am sa il inlocuiesc treptat, mi se pare mai sigur ! Apropo, cit pot tine o cutie de dorna deschisa ? Ca pentru noi adultii nu imi bat capul, dar pentru cel mic nu stiu !
Sit pe aici, descurc niscaiva trebi pe la job ...
Va doresc o zi minunata, ca se pare ca asa va fi, cel putin meteorologic, deja e soare afara !
Hai ca vine primavaraaaa !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

g_ioana spune:
Helloo,heloo face cineva capitol nou,ca eu nu ma pricep.
Pupici vrabiutei matinale si frumusica foc si lui Stefan tunsulica.Si mandruta mea s-a trezit la ora 7,noroc ca ma imbracasem asa ca pana am iesit din casa m-am ocupat numai de ea.Ii zic lui tati,ca s-a trezit de dimineata ca a dormit foarte bine noaptea(adica a marait din ora in ora
)asa ca o intreaba tati cum a dormit noapte la care ea raspunde"foate,foate bine
"
o zi buna fara mucisori si cazaturi
http://photos.yahoo.com/gorodeii

szivarvany spune:
Buna dimineata !
Io`s terminata, aseara am frecat covor, apoi am schimbat lenjerii, va dati seama cum ne-au iesit toate alea din gat Doamne, am luat-o in brate si asa mi-a dormit ca mi-era asa de mila de ea cum sforaia si nu stia ce sa faca si am tot pupat-o
Acuma beau un dublu espresso
Vrabiuta - ce inger de fetita, as vrea si eu sa ii surprind culoarea ochilor, dar cu aparatul nost` nu mere
Alice - io i-am dat treptat, lapte praf preparat, lapte Uht. Apoi la fel cu Uht si laptele de vaca-vaca. Mi-era teama sa nu faca rosu la poponet , dar nu a facut nici o reactie.
O zi faina tuturor ! Pupam toate schimburile !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

alice2004 spune:
Daria, sanatate muulta Giuliei, sa treaca raceala urita si rea ! Stiu cum este, ca asa fac si eu cu Andrei cind e racit, il tin in brate ca mi se rupe inima cind il vad ca nu poate respira ! Karvolul nu o ajuta ?
Lapte de vaca - vaca nu am de unde, dar UHT o sa incep si io sa ii dau, de cind, eee, ma mai gindesc ! Curind insa ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006