Cluj rulz - 34

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Mariana, ce program aveti maine? Available?

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna sara,

copilul meu super super cuminte si dulce(chiar am cu cine ma intelege) s-a culcat deja(asa de cuminte se culca la 9 seara)suntem singurele, am petrecut o seara tare dragutza mama+fiica, mi-a povestit o gramada sunt tare incantata de cum imi evolueaza relatia cu ea.na, c-am ludat-o bine, precis isi da curand in petec.

steaua eu cand era micutza ii faceam branza cu calciu lactic.puneam pe foc vreo 400 ml lapte si cand sa dea in clocot puneam doua tablete de Ca lactic se branzea si o storceam cu un tifon.tare bine o papa, acuma nu-i mai place.

m-am intalnit cu Mariana in Central!bantuiam amandoua contra cronometru ca "Desperate housewives!"

va pup ca nu mai pot de somn

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca, daca totu e ok ,noi venim miercuri.cred ca mai am nevoie odata de adresa...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

salut!!!!
...nu pot scrie prea mult, ca-i la mine in brate Elise...
...am transferat-o la medicul acela homeopat...dar hoaska la care am fost inscrise n-a vrut sa-mi dea fisa ei emdicala, pe motivul c-o trimite prin posta...apropos, ati auzit de asa metoda????

Roxu zice ca nu...si io o cred...ca veni vorba de Roxa...azi am so,at-o la cafea....si am stat la o poveste lunga la ciocolata calda, in River!...tare mi-a placut!!!

Mariana, te asteapta...auzi domle, ea n-are timp de zbenguiala in oras...vezi, tu numai, vezi...numa' sa ne intalnim!!!!!

Cristiana, ce fain ca v-ati distrat...abia astept sa creasca si elsie sa stam la taclale intre domnisoare!!!!

Stanca, si io semnez condica...ramane ora 6, nu?

Concluzia doctoritei care a consultat-o azi pe Elise: pielea ei are tendinta spre atopie...a spus ca nu e dermatita atopica, doar tendinta spre atopie...mi-a dat o lista de creme, cam scumpe, sa zic drept, dar ne executam, evident...pentru inceput o dau cu Klorane cold cream, aceeasi crema folosita ca scut protector pt. frig, deoarece e buna si in tratarea atopiilor...daca nu merge am cateva creme de la avene, etc....sunt happy ca fiind homeopata nu mi-a sarit repede cu propuneri de creme cu cortizoni....asteptam sa vedem daca se amelioreaza....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Iata-ma-s inapoi, sa vedem cat pot sta. Deocamdata bestiutza se da prin pat, nici vorba sa vrea sa doarma. A baut laptic si la un moment dat a inceput sa suipe laptele afara si s-a udat pe pijama, l-am pleznit, fiindca stie ca nu are voie sa scuipe si a plans un pic...puii mei!!!

Sa va zic de Oradea...mhhh fain m-am distrat, ilegal de bine, nu alta. Imi pare rau ca n-am putut sa ma intalnesc cu marius si mamagiuliei, asa a fost sa fie, dar sa revin la chestii picante.

Primul party a avut loc vineri seara in Oradea la Club Heat, excelent club, foarte fain aranjat, gagici pe bar, incapere de vip-uri, cu lumini in podea, balustrade, scheme...se intra numai cu legitimatii, era pt BT in eclusivitate si noi stateam afara la coada exact asa cum vedeti in filme ca se sta la cele mai tari cluburi cu party-uri private si afara bodyguarzi care verificau of couse legitimatiile. Muzica house, dar buna, atmosfera beton...totusi piticii de pe creier erau infierbantati asa ca am practicat cam toata noaptea noul sport numit clubbing si am dat ture cam pe la toate cluburile interesante din Oradea, am incercat nu mai putin de 5 cluburi, si in cele din urma am ajuns la concluzia ca tot "Heat" era cel mai tare.

A 2-a zi, campionat de fotbal BT, majorete, scheme... am dat ture pe la salile de fotbal din oras, apoi a fost ceva sedinta si apoi am fost la masa, foarte fain locul Taverna se numeste, se mananca bine....seara party de party cu Class si Miky care au venit sa ne cante, au cantat bes-ti-al, mai ales Class!!!
Petrecerea a fost excelenta, la Hotel Termal, sute de oameni, mancare multa si bautura la discretie, atmosfera, nici nu mai am cuvinte, am dansat pana pe la 5 dimineata incontinuu, nici nu pot sa va descriu ce bine m-am simtit. A fost muzica pe toate gusturile, house, latino, apoi muzica mai veche, straina si romaneasca, ce sa mai zic...e drept, directoarea de accolo e o tipa tare de tot, cea mai tare directoare din sistem si s-a straduit. A iesit excelent!

Naspa, copilul urla ca din gura de sarpe, e isteric de-a dreptul, cred ca iau o pauza...mda...crizisoara a trecut...dar si eu am terminat povestea :))

Mi-a fost dor de Serban, la Oradea, dar as mai fi stat zau vreo 2 zile daca ar fi continuat distractia...

Am mers si la shopping, in graba insa, eu m-am ales doar cu o bluzita, desi erau chestii la reduceri, o multime, si faine..am cheltuit insa doar pentru copil si...doar de la Kenvelo si Miniblu fiindca eram pe fuga...ca sa nu vin cu mana goala ca doar Kenvelo era si aici...

Vad ca Flo n-a venit inca sa va spuna ca azi am reusit sa ne vedem pret de o ciocolatica calda la River Cafe. Mi-a parut bine ca ne-am vazut dar cred ca eram cam tensionata, se adunase treaba la job si eram foarte tensionata si stressata si in plus cu o mare nostalgie dupa Oradea si nu ma puteam concentra prea bine...sper sa-mi treaca...

Va doresc noapte buna si...
mai viu eu...

Roxa paraboxa!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Saliu!

Fetelor, cu mare rusine va spun ca azi nu am lucrat nimic! De dimineata am fost la 2 gradi ca sa fac oferta de poze, apoi am avut musafiri, apoi am dat o fuga in oras sa caut...reduceri (dupa cum stiti m-am intalnit cu Cristiana ), apoi a fost Ioana la ....reflexoterapie...si uite asa s-a dus ziua!

Stanca , scumpa mea, sunt datoare la tine cu o cinste! Tare, tare mi-a placut ce mi-a facut fata! Sunt super, super, super incantata!!! Si nu ma intere daca o sa aiba efect pt slabit; sunt convinsa ca o sa-mi faca bine si merit rasfatul asta!
Si eu imi fac de 5 ori pe saptamana . Maine vine la mine prima data.
Ne inscriem si noi la intalnire. Si sa mai intreb o data: sigur e fara daruri??? Sa nu ma fac de ras! Si daca e fara daruri, sa se conformeze toata lumea, ca altfel nu ma joc!

Florina, soro, nu te supara pe mine, dar am stat in oras doar o ora si jum. si nu era in agenda iesirea asta ; si sa stii ca ma tot manca sa te sun, dar am zis ca trece asa deoarece nu aveam mult timp! Dar nu ma uita cand va hotarati sa va vedeti saptamana asta, ca poate ajung si eu . Pana una alta e sigur pe miercuri la Stanca.

Roxana, jur ca m-am gandit la tine ca te distrezi aproape interzis ; ma bucur ca te-ai simtit bine, ca ai iesit din tiparul zilnic; dar, soro, e cazul sa revii la cruda realitate . abia astept sa ne vedem miercuri!

Fug. Revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

O, Stanca, am uitat sa-ti spun care este efectul primei sedinte la mine: moooooooooor de frig!!! Nu mai pot! Stau cu 2 vestute pe mine si am pielea de gaina. SI m-a luat cu frig inca de cand lucra la talpi; a trebuit sa ma invelesc, altfel imi clantaneau dintii in gura!

Corina, maine dimineata fug iar la gradinite, la 4.30 imi vine la sedinta de reflexo, iar dupa reflexo fug la masaj . Intre ar mai trebui sa fac si poze ; daca vroiai sa vii la noi...nu o lasam pe vichend???
la finutu mik si frumos (azi am vazut pozele pe yahoo).

Sa va spun ultima realizare a lui Simon: isi papa degetele de la picioare! E delicios! Sa vedeti ce fata are...ce cu pofta trage din ele! E adorabil !

Alte noutati: (astea nu-s prea bune)
- gradinita la care e inscris Stefan se va muta in Gheorgheni ; nu stiu ce sa fac! As vrea sa-l duc acolo, dar imi va fi greu ca-i departe; voi ce ati face? sa ma cramponez de germana sau nu???
- am trimis CV-ul degeaba; postul vizat l-a ocupat altcineva (sincer...nu-s suparata...am altceva in plan )

Iar acum o stire super: am descoperit in Mihai Viteazul un salon nou specializat doar pe masaje, electro, reflexo etc. Si au preturi super super mici si multeeeeeee reduceri. Si arata f bine. Sa va spun ce pret mi-a facut mie: sedinta de masaj anticelulitic (45 min.) + bicicleta cu impachetari (10 min.) + ma pune la ceva aparat pe baza de lumina (nu mai stiu cum se cheama)= 18 RON / sedinta
De maine ma duc si acolo; saptamana asta de 2 ori, iar apoi ma duc de 3 ori/sapt.
Tot azi am reintrat la cura si mi-am cumparat si ceva sirop 100% naturel pt slabit. asa ca, fetelor, tineti-va tare, ca fetita (adica io) e pusa pe fapte mari si nu se opreste pana nu se vede reintrata in hainele ei! N-o sa ma recunoasteti peste vreo 2 luni .

Cred ca m-am intins cat o zi de post! Fug sa mai fac cateva poze. Daca am insotitori la bord, mai trec

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Saru- mana, nasha!
Maaaaaaaammmmmmmmaaaaaaaaaa ce te- ai pus pe treba! Kile de sedinte de masaj pe saptamana....... si impachetari.......... si bicicleta......... BRAVOOOOOO! SPER SA TE TINA, CA DE NU TE TRAG DE URECHI!
Hi- hi, ce as vrea sa-i vad pe cei doi prichindei rontaindu- si degetele de la picioare amandoi. Cred ca ar fi beton. Sa vezi ce mai stim: ,,spunem'' nu- nu, fix cum facea Stefan cand era pitic. E delicios!
Te- ai prins ce voiam....... ca doar nu ne- am vazut demult. Dar ma asteptam......... In vichend vin bunicii si cre ca merem intr- o fuga pana la Tg Mures.

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Oau! Il lasi pe Tatex ( te-ai prins? E Alex in versiunea Stefan ) doar cu bunicii? Cat stati la Mures?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai ascult un radio cu muzici din 80 si tot salt pe scaun. E sod ca ascult la casti si mai si fredonez...stiti voi cum iese pt. cei din afara...
Mariana, vad ca nu pierzi timpul. De acu o sa fii ca Kate () Moss.

va pupez pe toate,toate.

mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput