Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 7
carrie spune:
buna dragelor
n-am avut Internet in wesi nici timp, atata am alergat.am inceput nebunia ptr amenajarea casei si desi suntem numai la tamplarie ne apuca damblaua...
iar la lucru iarasi nebunie, dar azi marturisesc ca n-am avut nici un chef de nimik.sotzu mi-a plecat 4 zile,din fericire dup-aia il am pe langa casa 3 saptamani, iar eu m-am trezit cam obosita.
desi we a fost tare placut, cu musafiri, noi in vizite, f fain.iar Thea a fost super cuminte, a primit un lego super ca al lui Dragos si s-a jucat ore in sir.
(apropo Oana, Mihai e fecioara)
codruta, si sunt monitori si pentru babatai ca mine care habar n-au sa schieze?si pe tanara d-soara cand o pot pune pe schiuri?
Ralu, cum mai e Stefi?
vreau sa va zic ca puiu meu seculca tooot mai greu de amiaza, sta si doua ore si se joaca in surdina pina sa adoarma, si uneori nici nu mai adoarme, cred ca si lipsa de alergatura asa cum e ea obisnuita isi spune cuvantu, da las ca se incalzeste umpic si afara.
va pup, mai intru mai incolo
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
STANCA, Ioana imi este prietena! Cantam intr-o vreme la cor la biserica. Eram si mai bune prietene cand eram nemaritate si disperate. Are o fetita scumpa foc. Ne intalnim in fiecare zi la plimbare si mai povestim de bebei. O sa-i zic ca "te cunosc". Stam aproape. Acu parca s-au mai racit relatiile.
sa te intreb ceva in desperare, Stanca, asistenta mi-a dat in cap ca nu-i dau lui Dan supa de pui cu galuste de gris, dupa ce m-a pe toate partile ca-i dau cereale. "De aia-i asa gras" (da e si lung!!)"De ce nu-i dai supa cu galuste de gris?" Sa-i dau???
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
asi spune:
Svety da-i ce vrei tu.Atentie cu grisul numai odata pe saptamana ca favorizeaza aparitia rahitismului la copii.
Da-i cereale mai putine sau odata la 2 zile.
Daca o vezi pe Ioana sa-i zici ca o pup.
PS: Razvan a mancat supa de pui cu galuste prima data saptamana trecuta.Asa s-a intamplat.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
tuchi spune:
scriu repede si fug. dragos a facut o viroza digestiva cu voma, febra, dureri de burtica si l-am lasat acasa azi asa ca nu prea apuc sa respir. acum dorm amindoi. ieri am fost tot timpul dusi pe coclauri.
florina - multumesc mult de sfaturi dar incercarile ramin pe mai tirziu. cum e in final cu intilneala? miercurea asta? eu pot numai mai tirzior pe la 6 sa zic ca sa apuce sotul sa apara.
mariana - ca si noi va iubarim de numa'
svety si stanca - cum galuste? fara albus? ca eu stiam ca nu au voie albus pina la 1 an.
raluca - de cite zile e stefi asa? ca parca de destul de multe. eu zic sa o duci la un medic totusi sa o vada
fug ca nu-mi mai vad urechile de treaba
ps (dupa model florina) te rog da-mi si mie un rezumat cu iesirea ca daca nu te sun eu miine
stefancorina spune:
Salut fetelor,
Am mai scris ce ma doare pe la subiectul de bone. Poate stiti voi cate ceva si-mi dati si mie cate o idee. Ma intereseaza cam cat costa o bona la 10 ore de munca pentru a fii cu temele facute la "negocieri ".
Svety: eu la vaccin inainte ii pun un supozitor de paracetamol copii in fundic, apoi o compresa cu apa rece pe "locul faptei ", iar cam la 4 ore ii dau un Nurofen pe gura. Felix la vaccinul de 2 luni mi-a facut o febra mare de am stat cucuiete toata noaptea dra nu am aplicat metoda de mai sus.
Codruta: eu la inceput i-am dat cam 10 lingurite de suc de mar, apoi dupa 5 zile vreo 5 de mar ( pe asta nu prea la baut ca nu ia placut, asa ca am trecut direct la pireu de morcov fiert ), apoi le-am amestecat dar cu proportia de mar mai mare. Dupa 2 saptamani de chiniala la mancat lichide cu lingurita am trecut la pireuri. Marul il fac cu bleder-ul in care apoi am pus branza din calciu lactic ( daca nu stii cum sa o faci sa-mi zici ). Morcovul nu l-a vrut nici cum si atunci l-am pacalit amestecandu-l cu dovleac copt( care e si dulce ). Cam atat.( astea s-au intamplat cand Felix avea 5,5- 6 luni ). Acuma are 7,5 de luni
Svety: la ce doctor esti ? In Cluj sau in Turda ? Poate te ajut cu o schimbare.
Corina
asi spune:
Oana ai mare dreptate la asta nu m-am gandit
Adevarul e ca fiecare face cum crede dar daca te apuci de o chestie te tii de ea si restul le lasi la o parte.
Oana multumesc ca ai atras atentia.
Familia mea
Razvan
svety spune:
TUCHI, pai tocmai asta m-a socat? Nu-i da albus, dar fa-i galuste. Oricum nu am de gand sa-i dau. Cu schema ce o am ii merge bine.
Stanca, faceam practica de vara cu Ioana. Ea deja lucra si eu speram ca fiindu-mi prietena scap vara! Si cand sa plec la plaja, hop la usa Ioana. ZBIR
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
asi spune:
Fetele cine are copii sanatosi si vine miercuri?
Astept inscrieri!
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
fete dragi!
Acum spal copilul si revin dupa cu detalii picante! In caz ca Doame fereste se intampla ceva si nu pot intra, ii raspund corinei ca bona de 10 ore costa vreo 4.5 mil lei cel putin.
Il pup pe Dragoselu' mic si dragut ca nu ma pot abtine.
Flo, pana una alta pomeneste tu de intalnirea noastra pana viu io! Pupici la Elise!
Stanca, venim si noi miercuri, pliz da-mi adresa :)
tuturor si revin asap!!!
Roxa-boxa paradoxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
steaua spune:
Daca tot s-a deschis discutia despre papica de bebici, !
Am o intrebare intrebatoare: ce branzica ati dat/ dati bebicilor; cum o preparati?
Stanca, multam mult pentru sugestiile linistitoare de la un anumit topic
Corina
pozici de Alex