Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 6
mariana tache spune:
Florina, si cu ora asta sunt previzibila???
Corina, brovos pt reusite; finutu` seamana cu taica-sau ...mare sportiv! La mai mare....prin copaci dupa pasari .
Na. Gata. Fug si eu la somn...cat mai apuc pana se trezesc cupchii (vedeti ce harnica am fost azi? )
Va doresc si eu o saptamana de vis!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
neata fetele!
mi-s treaza de la 6.... parca nici cafeaua nu-i cafea asa de dimineata....
florina, inca n-am apucat sa-ti raspund...dinti noi n-avem :(..numai la mainfestari stam bine...adica de cautat prin gura se tot cauta fata mea, agitata si maraita ca la carte...si atat!
mariana, o intrebare: tati tau lucreaza si in cluj? ca mi-a ramas capul la pozele alea cu ce chestii frumoase stie sa faca si .... si te mai intreb io una alta pe pm...
ioi, nu prea imi umbla dejetele...mai vin cand ma trezesc de tot...
ralucames spune:
Buna diminata, gagici!!
Mai Florina, nu stiu cum reusesti sa scrii cu Elize in brate sau tragand de tine... ca eu nu reusesc defel.... si ce ma enerveaza...
A apucat-o pe Stef, azi noapte o repriza de tuse, de nu se mai termina...si observ ca iarasi ii curge nasucu-dar nu tare... ce sa mai fac cu ea???
Revin, dupa ce o dau jos...
minunea vietii mele
codruta_grg spune:
Buna dimineata!! Vad ca svety inca nu-i prin zona!!
Am fost ieri la partia din Feleac. Si am mancat si o pizza. Am lasat-o pentru prima oare singura pe Petra cam 5 ore (cu lapticul in frigi si cu mama mea prin zona). Foarte dor mi s-a facut de ea!!!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
svety spune:
Codruta, Svetlana doarme la ora aia! Ce sa zic de Danut! Ne-am trezit pe la 10 ca bateau clopotele la biserica si m-am dus sa vad ce sarbatoare e. Ehei, mi-am amintit vremea studentiei mele cand la Teologie ne dadeau liber in zile cu rosu-n calindar iar cei de la asistenta sociala ne chemau la ore...
Mai fetelor sa stiti ca mi-am facut o prietena buna si povestim aproape toata ziua pe mess. Pupici Petrei de la Dani.
Eu ma lupt cu o masea. Trebuie sa merg s-o scot dar nu stiu cum sa fac. Si doctoru-i in cluj, si io-s aici si maseaua ii cariata. Numai sa nu fac puroi si sa trebuiasaca sa iau antibiotice ca adio lapte.
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
baby-boom spune:
Neeeeaaaaataaaaa!
Codruta, io am mai intrebat, da' poate acusi primesc si un raspuns......nu este pe acolo si ceva "pista" auxiliara, unde te poti da cu sania, punga, sacul cu fan.....acum lasand gluma la o parte...am io schiuri(si clapari si betze) da' nu le stiu folosi...acum o saptamana can zisei ca mergem la sanius asa am facut, da' am dus si schiurile....sa ma fi vazut fetele, pe loc drept cum ma manifestam....zici ca as vrea sa invat....poate odata cu fiicamea!!!
Raluca, nevoia te impinge sa faci multe...mey, sa stii ca uneori ma lasa sa scriu, dar de obicei nici vorba...dar o pacalesc deschizand niscaiva poze si asa scaldandu-si ochii cu poze, mititik
Mari, mie nu mi-a mers netu' ieri dupa amiaza si seara...oricum n-am avut nici un kef de iesit...daca aveam dadeam un call!!!
Roxu??????.....Cerem picanterii din Oradea...urjent!!!
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
codruta_grg spune:
Baby-Boom, la partia din feleac nu este loc pentru sanii. E am mica partia si nu e foarte lata. Dar va asteptam la scoala se schi, si pe tine si pe Elise la scoala noastra de schi. Pentru Elise, iarna viitoare, pentru tine si acum.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
Fetelor, cu mine se converseaza Svety pe messenger. Multumesc..:))) esti o draguta. Pupici si de la Petra pentru Dani!!
Poze cu noi
asi spune:
Salutare fetele!
Multumesc frumos de urari.A fost o distractie pe cinste.
Roxana(Alexa Ioana) sa-ti traiasc si tie Tibi si sa fiti fericiti impreuna.
Florina nu ai intarziat cu urarile ca duminica a fost ziua lui .Multumim!
Mariana abia astept sa vad ce reactii o sa ai.Eu acum incep sa ma simt mai bine.Durerile de ovare sper sa fie de bine.
Svety am si eu o prietena foarte buna si fosta colege de liceu care a terminat teologia.Acum e profesoare de religie in Poiana si are un copils de cam un an.De fata o chema Ioana Bota.Poate o stii.
Va doresc la toate o saptamana superba.Noi iar suntem singuri.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asi spune:
quote:
Originally posted by iulianegrea
Buna fetelor
Vad ca aici sunteti ca si o familie, mai incap si eu printre voi? Am incercat de mai multe ori sa ajung la voi, dar nu stiu de ce nu am nimerit
Despre noi: la prima sarcina, 34 saptamani, fetita, dr.Puscas Mariana, 28 de ani, tati 31. Asteptam cu nerabdare sa ne vedem bb-ul.
Am vrut initial sa nasc cu cezariana si multe dintre voi m-au sfatuit sa o las balta si asa am si facut, acum merg la Pro Vita si invat respiratie, sa imping, e super, asa ca m-am hotarat la epidurala daca o sa fie cazul.
Va sarut
Iulia bine ai venit si nastere usoara!
Ce e bebe?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan