Cluj rulz - 34

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Florina, esti tare! Dar uite, ca o pretena buna ce sunt , te scutesc de alte incercari si ii scriu eu Oanei cum se face, ok?

Oana: la semnatura te duci si scrii asa: [ url = "link-ul tau cu poze " ] pozele noastre [ /url ] . Tot carnatul il scrii fara de pauze!
Sa stii ca si pe mine m-a trecut un fior rece prin stomac atunci cand am citit ca a plecat Flavia. Si mie o sa-mi fie dor de ea; imi inchipui ce e in sufletul vostru! Cand aflii vesti despre ea, te rog sa ne spui si noua! Si sa-i transmiti numai de bine de la noi, ok?

Olim, bun venit la CJ! Hai miercuri la intalneala!

Stanca, am vorbit cu Ioana; luni dupa ce termina cu tine, trece la mine . Auzi, durerea asta de ovare e de bine sau de rau???
Sa-ti traiasca sotul! Sa fie sanatos si mereu alaturi de voi!

Florina, acum sunt fff hotarata! Pe mine nu ma mai prinzi la MC si la dulcegarii in graba! De luni reincep cura + reflexoterapie + masaj; asa ca.... raman cu . In plus, nu am timp nici sa respir; pana nu termin cu pozele nu am cum sa o comit in oras! Dar parca m-ar manca un pic sa ne vem maine, fiind si ultima zi de mancat ce vreau. Cum iti suna...duminica la MC?!? Ii dam de stire si Roxanei, iar daca mai vrea cineva e bine venit.
Asa vorbesc de parca ne vedem sigur!

Svety, cu parere de rau si cu , nu am vesti de imprimanta ta. Azi trebuia sa ne vedem cu omu` de la kodak (care de altfel e nasu` lui Simon ), dar s-a contramandat. Probabil vor veni maine pe la noi si atunci il intreb, ok?

Ma duc sa mai fac o poza...revin!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

, finutza! (doar aci ce te mai rasfat )

Oana, acum vizionez la pozele voastre (adica revizionez ); ce mare a fost Medeea la 3 sapt!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Inca una si ma duc

Oana, sunt frumosi tare, tare copilasii tai! Dar cum eu am o slabiciune pt baietei , mor de dragul lui Dragos! E ca un ingeras!

Noapte buna tuturor!
Puricii pe un picior!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata gagici!!!

Iulia, bine ai venit printre randurile noastre...ce bine ca te-ai hotarat la nastere naturala...intradevar majoritatea fetelor de pe dc sunt sustinatoare ardente a nasterii vaginale vs cezarana!

....si eu am fost la provita...mi-a placut la nebunie

Nastere usoara si bebe sanatos!!!

Mariana, nu stiu daca pot onora azi cu prezenta-mi....azi e ziua cornuletelor la sormea....si din cate am inteles mergem si sa pranzim acolo....da' hai bre saptamana viitoare...nu trebuie neaparat sa mancam la mcd....putem intra intr-o cafenea chic...stii ce fain ne-am simtit duminik trecuta cu Roxi si Simo la cafea...mama mia...nici nu ne-am dat seama cum au trecut 3(trei) ore...de fapt incepusera angajatii sa se uita ciudat la noi ....

Stanca, asa cu intarziere :, La Multi Ani sotiorului!!!!!...las' ca stiu io de ce n-ai mai intrat tu....e legat cumva de si dupa aia nu mai zic...ai????

Roxuuuuuuu!!!!! In Cluj, la Oradea????
...stiti ce?
...daca-mi faceti faza si va intalniti in grup renunt si io la cornulete....da' io votez cu intalnirea pe saptamana viitore...

Simona, ducem dorul matale

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Saliu! Dar ce liniste pe la noi!

Florina, si pt mine ar fi bine sa nu ne vedem azi, dar lucreaza si imi tot zice: hai la MC...hai la MC.
Iar daca ar fi sa ne vedem, as opta pt o ora mai tarzie, de genul 17-18, cand...o cam gati cu cornuletele, iar pranzul e digerat deja .
Asa ca....cine stie...poate ne vedem..totusi.
Roxana, chiar asa: tu pe unde esti?

Florina, Roxana, Simona (pt ca v-ati intalnit duminica trecuta si ati stat la 3 ore)

Cat despre iesit in oras saptamana viitoare....ramane in coada de peste pt mine...daca voi stabiliti ceva incerc si eu sa ajung ...dar nu promit nimic.
Ramane sigur pe miercuri la Stanca.

Iulia, bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos! Sa vi sa ne mai pove despre voi! Daca vrei pe listuta...spui la Stanca luni cand vine la apel

Duminica faina!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salutare!!!
Ce liniste.... se vede ca suntem toate in sanul familiei

Eu am avut o dupa-amiaza relaxanta, cu pranzul luat la socrii cu toata familia... cumnata+sotul si nepoata mea...etc. a fost suuper, asta dupa un examen "nashpa" din care n-am inteles mai nika... sper totusi la nota de trecere (macar)

Florina, ador povestile tale despre Elize si pataniile cu ea... e un deliciu !!!!!!ce sa iti zic ca, parca ma vad pe mine cu Stefi, care ma calareste si ea atunci cand te citesc...

Cat despre Olim, sper sa ajunga in seara asta pe la 10, ca acum e undeva pe tren... si cred ca o sa vina la intalnirea de miercuri, ca numai despre noi vorbeste.

Svety, fii sigura ca o las sa intre pe net si sa va citeasca, dar pana poate ea, am sa ii transmit bineinteles ce zici tu (si nu numai)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

V-am zis ca mie imi place sa scriu doar cate doua mesaje???

Criss., ce faceti, dragilor??? Cum e Thea??? Dar voi??? Poate daca ai timp maine dimineata povestim putin pe mess.??? Eu sunt in zona, numai sa ma "strigi"

O seara de duminica frumoasa va doresc la toate

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Fetelor, eu imi petrec timpul conversand cu Codruta si leganand copilul.
Vad ca-i slaba miscarea. Se vede ca-i duminica

mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Moama, fetelor, dar ce liniste de mormant pe la noi!

Eu va spun somn usor, ca trec la munca!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Nashica, spor la treaba! Io nu am somn. Si ca sa nu te lauzi numa' tu, hai sa zic ce am facut azi: ne- a reusit o tripla rostogolire (spate- burte- spate- burta; era sa cadem din pat).............
si ne- am mai imbogatit vocabularul cu doua cuvinte (ada, niiiii), pe langa foarte vechile ma- ma, mem (adica merem), hei, Haga (nu degeaga m- am nascut printre geografi!).
O saptamana faina tuturor si mai calda (cu toate ca iar se anunta racirea vremii)

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput