Cluj rulz - 34

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

neata fetele!
erika, multa sanatate puiului drag! sa vezi ca se rezolva toate!

mariana, saru'mana! o sa incep sa te bombardez cu oaresce intrebari....cat despre chirie...cred ca mai raman aici un an...adica asa se pare...am cautat ceva mai bun si mai ieftin, da' alea mai accesibile ca pret erau in varf de dealuri:((..

hai ca-s de groaza medicii astia, florina!!!!
ca veni vb de ce stiu ei sa scrie...eu cand l-am schimbat pe al meu si mi-am retras fisa, m-am socat sa vad cate boli aveam!!! nu fusesem niciodata la ea da' eram prina de diagnostice de tot felu' si primisem o gramada de medicamente! mai ales pt. reumatism! ca doara oricum nu-i scutura nimeni niciodata si fac ce ii taie capu'!
tinem pumnii la vaccin!

sa aveti o zi buna si o intalnire super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

`neata!
Azi e mare intalneala!

Ancutza, tu de ce nu vii la intalnire???

Florina, tot am uitat: prin posta? Oare ce masa o urmarit cu asta? numai sa te enerveze?

Fug la poze (sunt cu Simon in brate; Stefan mai doarme)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna dimineata

numa ceva voiam ca-s innebunita.legat de masaj.am tot cerut opinii si am primit numarul unui maseur ff bun, prof Romeo, are cabinet pe Pata si practica toate tipurile de masaj.am nr daca vreti.la o colega i-a facut ff eficient anticelulitic si a zis ca nu trebuie sa doara ca sa fie eficient.daca va intere sa-mi ziceti.
si tot de masaj: mai am un domn, aproape orb care vine la mine de 10 ani si face masaj de relaxare.e fost maseur la recuperare.

mai povestim dupa masa, sper sa nu intervina nimik

pupici

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Erika multa sanatate puiutului
heny simpatica semnatura

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
O sa vina dupamasa si nepotelul meu care azi implineste 2 ani Sper sa nu va deranjeze.
Am facut un chec pentru pitici.

Mariana bea apa ca o sa te ajute.O sa vezi dupa ce te obisnuiesti ca o sa-ti ceara organismul.

Eu banza de vaci o fac cu putin zeama de lamaie sau din iaurt.Pentru Razvan foloseam lapte de vaca fiert de 2 ori.Ii dadeam si branza de vaca ca nu beia destul lapte dar daca copilul bea suficient lapte branza de vaci e un moft.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salutare, dragelor!!

Am fost la doctor azi, la o doamna recomandata de nasha, ff dragutza si competenta... fiica-mea care a urlat ca din gura de sarpe acolo, are Rinofaringita acuta... i-a dat tratament si mai vedem... i-am zis ca nu are pofta de mancare, decat de "porcarii", nu de ceea ce trebuie... o sa imi dea si pt. asta dupa ce ii trece raceala. UUUUFFF, bine ca nu e mai rau !! Multumesc Stanca de grija, Oana pt. sfaturi, dar si Cristianei pt. ca are grija de noi, cu tot ce implica statutul ei (mii de flori si pupici)

Sa va distrati iarasi si pentru noi, sa va ganditi la noi, ca si noi ne-am fi dorit sa prestam asa eveniment!!!
la toti bebeii (mai ca nu ma pot dezvatza de cuvantul asta si sa il inlocuiesc cu "copii"), iar la mame...
Va pup

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am adormit aseara. Cu caciula trasa peste ochi. Maseaua bat-o vina. Ba pe mine ba pe dani. Sper s-o trimit la gunoi sapt. asta.

Stanca, apropo de branzica, am citit ca ai dreptate;adica e moft daca bea mult lapte. Dar Dani o papa cu pofta. Nu stiu ce sa fac.

mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor.

Sunt la job si-mi fac okii ca la jocuri mecanice, ma uit in tz-ashpe ferestre...

Imi pare rau ca nu pot scrie fiecareia in parte ... dar abia astept sa povestim diseara! Sper ca Serban va fi cuminte!!!

Heny, imi place mult semnatura ta! De dimineata tot vreau sa-ti spun!

Stanca, eu abia astept sa-l vedem si pe nepotelul tau! Ii urez de pe-acum La Multi Ani!

Mariana, da-mi si mie locatia cabinetului unde mergi tu sa scapi de greutati! Eu platesc bani grei pe procedurile alea...plus ca e si mai departe...

mai viu...

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Multumesc pentru aprecieri!!!
Azi mi-am depus un CV si am botrocit prin casa, da inca nu mi-am terminat treaba. Am profitat de o pauza sa va citesc si sa fiu la curent cu noutatile. Intru mai pe seara, adica la noapte !
..... va las si va pupici pe toate, ca-s grabita, ca-s grabita , ca mi-i casa ravasita, copilasii rabda foame si pe-al meu sotz in ... cot il doare !

P.S. glumeam, e la serviciu inca .... hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sa-mi povestiti si mie cum a fost la intalneala.

Nici azi nu cred ca stau noaptea ca deja mi-e somn. Ma tot bazaie maseaua. Mihai inca nu a venit de la cluj. Asa nu-mi plac navetele astea!!

mami de dani , cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput