Cluj rulz - 34
NOI
descantec
roxana1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
Dana
carrie - Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
Raluca
dpintilie
mariana tache - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
canuta-om-sucit
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005
Monique
laura_s
TatianaG - Clara-Maria, 31 ian 2004, poze
nana_sim
Tinabeve
AdelaP - Tudor , poze
m_monica
Annelise - Ana , 9 iulie 2004
scarmanus
ra 75
ancuzza - Alessia, 7 august 2004 (18,42), poze
lauradaria
Ripley
nonna - Vlad, 20 octombrie 2003
scumpyy19
Ilinca79
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, poze
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
heny
paraluta
steaua - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria
Monagan
Dara - Daria , poze
Alexa-Ioana
joszaerika - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
Ralu-Cat
svety - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze
machetutza - Lucian, 3 martie 2004, poze
Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
Olim
country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
Poftiti duamnelor!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Raspunsuri
asi spune:
Mariana intalnirea piticilor va fii miercuri la mine.
Nu uitati ca e fara daruri si Anca poate ca iti iei inima in dinti si vii.
In we as vrea si eu intalnire dar nu pot ca e ziua sotului si trebuie sarbatorit si consolat ca la anu' schimba prefixul.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Buna seara frumoaselor!
Sunteti tare ocupate sau ......
Familia mea
Razvan
ralucames spune:
Ola!! M-am intors pe meleaguri manasturene... ce dor mi-a fost...
Dar sa o iau de la inceput: am plecat marti pe la pranz la ai mei... sa-mi vad copilul... ca nu am mai rezistat, si simteam in glasul mamei ca ceva nu e in ordine cu Stef... asa a si fost, ca era cam racita si nu papa, nu voia sa ia medicamente... ce mai... era copil rasfatat si incapatanat. Dar dupa ce am luat-o in primire, si-a mai revenit... ca i-am dat nurofen , supozitoare(ca facuse febra, ii curgea nasucu, etc.)... si mai ales nu prea am dormit, ca urla de supararea unei masele( bat-o vina sa iasa odata toata!!)
Are un obicei!!cum se trezeste, face semn sa i se puna muzica: arata catre casetofon si arata degetul care trebuie folosit sa apesi pe buton (e o dulceata)... si toata ziua trebe sa mearga muzica, ca altfeeeelll....
Am avut un ex. joi, mai am unul duminica... apoi o saptamana pauza... URAAAA !!!
Machetutza, cand ai ex.?? cum stai cu tot ce tine de scoala???
minunea vietii mele
ralucames spune:
Mariana, bine ai revenit !! as vrea sa iti dau si io de lucru cu un CD cu poze din toata existenta fetei mele... se poate???
Stanca, daca putem venim si noi... se poate, nuu??
Mai fetelor!! io tampesc de durere cand vad atatia copii disparuti si apoi gasiti morti... nu mai vreau stiri de astea!!!!si mai dau si detalii despre ce si cum dinainte de a omori bietii copii... si cei de la stiri, numai din astea ne dau...ma doare ca trebuie sa treaca oamenii prin asa ceva... is nebuni cei care fac dinastea???? Oare de ce ii lasa Dumnezeu sa faca dinastea??? ca oamenii se kinuie sa dea viata unor fiinte, iar niste nebuni, le iau bucuria si lumina vietii lor!!
Ma scuzati ca am pomenit de stirea asta, dar nu mai pot asculta asa ceva... i-as omori cu mana mea!!
Va pup si mai revin, sper ca cu mai buna stare spirituala
minunea vietii mele
asi spune:
Raluca va asteptam cu drag.Stefi e bine acum?
In legatura cu copii abandonati stii ce e mai rau ?Ca daca copilul suprvietuieste i se cauta mama si familia si se incerca reintegrarea in familie a copilului.Pentru asta i se face mamei consiliere psihologica si este stimulata sa ia copilu inapoi.Va dati sema ca un copil nedorit tot nedorit ramane orice ai face dar desteptii care au facut legea asta cred altceva.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Chestia cu copii abandonati ,o stiu din pacate, de pe pielea mea.
Familia mea
Razvan
svety spune:
Asa-i Stanca! Si se face o consiliere..
Iar nu sunt de acord cu datul copilului la parinti surogat pana i se gaseste parintele adoptiv. Am avut un caz cand un copil a stat 3 ani la un astfel de parinte, si chiar daca nu le spune mama si tata (cu toate ca de cele mai multe ori spun), a fost tare grea despartirea.
Imi pare rau ca am facut asistenta sociala. Si teologie. Sunt tare nedrepte, sau cel putin legile din Romania.
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
carrie spune:
ralu scumpa bine ca sunteti ok, am vrut sa va sun sa ne vedem in we da nu stiu daca apucam ca suntem programati la minut:)sanatate la finuca!
si eu sunt revoltata de ce se intampla cu copiii.stirile sunt crude, rasucesc mult prea tare cutitul in rana dar din pacate sunt adevarate.
eu am plans in seara asta cand am auzit de fetitza..doua fete frumoase, la inceputul vietii.O Doamne!acuma ca ati pomenit ma revolt si eu din nou!dar cel mai revoltator e cat de incompetenta e Politia!
gata cu asta.
Stanca nu-mi raspunde daca nu vrei, si iarta-mi indrazneala dar ce voiai sa zici cu faptul ca stii ce inseamna copil abandonat?
si La multi ani sotiorului!nu trebuie conolat are o familie tare frumoasa!
va pup, noapte buna
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
Stanca, cerd ca multumesti in fiecare zi lui Dumnezeu ca s-a terminat tevatura cu actele si ingerasul e al tau. Si nu cred ca nu te-ai lovit niciodata de ignoranta, prostie si discriminare chiar din partea doctorilor. Stii cum va fi la gradi, apoi la scoala... De acu depinde de voi si de echilibrul familiei. Da nu trebuie sa-ti spun eu asta. Mie mi-e drag Razvan si imi esti draga tu, ca stiu ca nu a fost usor.
Am vazut si femei care s-au razgandit sa adopte dupa ce au adus copilul...
sper ca nu te-am suparat.
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Hihihi, cica m-am laudat ca intru mai des pe aci, ca satu la calc toata ziua, hihihi.
Azi nu am avut timp nici sa respir:
-trezit...hranit copiii...mers cu bunica la radiologie pt un film la coloana...venit acasa si facut papa, prelucrat ceva poze...mers cu Simon la vaccin...iar la poze...treci la baite etc.
Acum am citit ce ati mai scris, asa ca va raspund .
Multam pt urarile de bun venit! pt fiecare!
Roxana, drum bun, distractie faina! Sa te intorci cu bine! Deabia astept sa te vad cu parul cret!
Florina, mi-e un dor de Eliseeeeeeeeeeeee! Auzi, dar voi de ce nu mergeti la un cabinet de derma particular, fara sa mai treceti pe la medicul de fam??? Daca te intere stiu eu o tipa f faina. Multam pt mesajul in excusivitate Cand ne vedem si noi???
Stanca, abia astept intalneala de la voi! Sper sa nu intervina neprevezutul (vorba Florinei). Azi m-am gandit la tine, te-as fi sunat, dar aveam cartela de Connex-Vodafone ; vroiam sa vorbim de reflexo. Banui ca kkk cu tipa recomandata iti faci si tu, nu? De luni vreau sa incep si io. Si imi trebuie o tipa care sa vina acasa si la masaj !
Raluca, spor la invatat! Mama ta merita un pic de bataita pt ca ti-a ascuns ca Stefania e bolnavioara! Bine ca te-ai dus pe la ea, saracuta!
Cristiana, ce calator sot ai! Tu si cu Simona va puteti da mana. Cat sta sotul in Franta? Sa ii spui drum bun!
Svety, si eu actionez cu nurofenul cand avem vaccin (azi am fost la vaccin si noi ); Si Simon a facut febra, dar habar nu am cat, ca nu i-am cautat-o; nu a fost mare; ii dau nurofen din 6 in 6 ore cam o zi, ca nu face reactii urate ( a fost un pic mai agitat). Auzi, m-am socat cand am auzit ca ai dat bani la asistenta; eu nu dau niciodata nimic cand ma duc la medica de fam! Doar flori i-am dus de cateva ori pt ca e ffff draguta.
Simona, cum te mai simti? Apta pt botez?
Na, ca m-am lungit cat o zi de post! Fug sa mai fac ceva poze. Revin.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!