Cluj rulz - 34

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am uitat sa va spun: azi la vaccin, l-am cantarit pe Simon. Are 8 kg in dunga .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ba sa nu te socheze Mariano! Prima data nu am dat nimic si i-a tras o injectie cu un piron...Au lipsa de seringi si fac cu cele bune la...pile, dupa cum zicea asistenta. Asa ca prefer sa bag in jeb 5 roni si sa-i faca injectie ca lumea. Mai ales azi ca i-a facut in ambele picioruse...Asta e. Se zice ca noi i-am invatat. E vina lor ca nu-si dau interesul. Sau o fi de vina saracia din tara.
Seara mi-a facut 38, dar i-am dat nurofen. A si varsat. Nu se simte prea bine. O sa dorm iepureste.

Al meu are 9400g

mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Draga Criss, tot am vrut sa te sun seara sapt. asta, sa stii cum e finuca, dar mai ales seara era de groaza... agitata, numai in brate voia... maraita , etc. In week-end nu ne puteam vedea si din cauza mea, ca cica is ff bizi, dar tinem legatura prin telefon cateva zile... Stef e mult mai bine acum, mama m-a sunat aseara dupa ce a culcat-o si mi-a laudat-o cat a papat, cat de cuminte s-a jucat si ce repede a adormit... (sper s-o fi tinut toata noaptea cumintenia) Azi mi-o aduce sotu acasa!!! URRAAA!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Mariana, nu am indraznit nici macar s-o "cert" pe mama, mai ales ca stiu pe propria piele cat e de greu sa stai cu Stef; de fapt e obositor, nu neaparat greu... si ea saraca si scumpa, voia sa ma lase sa invat, fara mult deranj, stiind ca aveam un ex. greu. Dar a fost asa linistita dupa ce am ajuns la ei... mi-a facut toate poftele culinare, m-a rasfatat ca pe vremea cand eram mica... deci, nu puteam sa zic nika o iubesc enorm... si sa stiti ca am si tata si frate, dar mama e cea mai speciala

Stanca, La Multi Ani sotului fericit!!!, sanatate si numai bucurii!!

Mai fetelor, eu am dat o cafea la fiecare (dr. + asist.) de familie, la primul vaccin, apoi nimik, si stitzi ce imi zice cand merg la ea?? (sper din suflet sa nu citeasca) ca fiie-mea e sanatoasa tun (nu o vad??-zice), nu mi-o cantareste ca zice ca e oricum prea mare, iar o data cu niste antibiotice, mi-a zis sa ii dau pana se termina din sticlutza. M-a lovit in cap cu asa raspuns M-as muta la altcineva, ca nici macar nu imi raspunde la telefon, ba kiar si-l inchide inafara orelor de cabinet... ca si cum as suna-o de "nebuna", dar pana nu stiu pe altcineva, nu are rost sa fac scandal... (si sapt. asta cand a avut febra 38.9, m-am speriat si am suant-o, dar nimik... asa ca am tratat-o again, dupa cunostintele mele in materie-nororc ca mai am)

Fug la carte, ca m-am mai racorit cu scrisu'.

Va pup din nou si va doresc un week-en super, cald

minunea vietii mele

Mergi la inceput

HAHAHA Mie-mi place sa scriu numai cate doua mesaje deodata!!!
pupici tuturor

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Raluca mai sti ceva de olim? Parca trebuia sa fie in Cluj si vecina cu tine:)

Wk meseriash va doresc tuturor

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Credeam ca am scapat de reactiile vaccinului, dar acu o ora Dani-pui a facut febra mare. I-am dat nurofen si acum doarme gemand. Sper sa nu fi fost ceva raceala pe la mijloc...

Raluca si eu am doctor ca al tau! Cum intru pe usa zice ca-i sanatos tun, il cantareste imbracat, etc.

Nu stiu daca suporta nurofenul. Se zvarcoleste in somn de durere de burtica. Asa sunt de necajita! Si sunt si singura!

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana povestea e lunga.Stiu cazul lui Razvan si a altor copii pe care i-am cunoscut.

Svety din partea medicilor nu am avut nici o problema.Dimpotriva au fost foarte interesati.
Am observat in general ca oamenii care afla ca Razvan e adoptat sunt foarte mirati ca e sanatos ,ca umbla ,ca e un copil normal.

Mariana cu Ioana fac reflexo si am facut 3 sedinte.Luni o iau de la capat.Sper ca de la urmatoarea sedinta sa incep sa ma simt bine.Vreau sa iti zic ca diferit fata de tura trecuta acum mi-a scazut pofta de mancare si ma dor ovarele dupa fiecare sedinta.Cred ca poti sa o intrebi pe ea daca stie pe cineva care face masaj altfel acasa.Poate face chiar ea.

Va doresc o duminca faine .Eu nu mai intru pana luni.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata, gagici....

Stanca, weekend superb!

Mariana, cam vreau sa merg si la medicul de familie....am facut ieri rost de fisa de transfer su luni iau actele si merg si la control....trebuie sa ne vedem...daca nu mai rpd, miercuri la Stanca, nu?

Raluca, sanatate Stefaniei si mult spor la invatat....stiu stressul, ca-l vad pe-al meu barbat....si vine si randul meu, stati linistite!

Svety, daca si azi face asa suna medicul, caci mai mult de 24 ore de febra nu-s normale....poate chiar interfereaza cu fro' raceala, daca spui ca l-ai scos pe temperaturile alea nasoale....cine stie, mai bine sa fi precauta....conform legii nescrise(inca) a lui Murphy copiii se imbolnavesc in weekend, cand numai un parinte e cu ei si e evident mai greu sa ajungi la un punct de control....
....si inca un sfat: daca nu poti merge cu el la medic fa bine si suna sa vina medicul acsa...e adevarat ca vei cotiza costul unei consultatii la domiciliu, dar uneori merita( cred ca e fro' 200.000)

Mari, Simona e la botez, si lipseste pana joi

Chiar, Olim n-a ajuns???

No, noi va pupam si revin io cand pot!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Florina, mama zice ca ar fi normal, mai ales ca ieri nu s-a manifestat. Ea insista pe supozitor. Zice ca-i mai bun. Da nu intra

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput