Cluj rulz - 34

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Svety, NU-I NORMAL CA FEBRA SA REZISTE MAI MULT DE 24 ORE (IN CAZUL VACCINARII)....din ceea ce spuneai se subantelegea ca ar dura de ieri....cum nu-i asa, insista cu un antitermic ca tot scade ea!!!!!!in fine, astea-s chestii prin care am trecut toti, si cum zicea una din fete, de obicei panica si stresul trec dupa vaccinul de 6 luni...la ala de un an nu mai aveti probleme, garantez

Mariano, ai de lucru?
...noi mergem la sor'mea azi sau maine(pe motiv de surioara care face cornulete cu silvoitz...din acelea fragede de se topesc in gura), poate ne-om vedea, ai?...cu speranta ca nu se mai trag de cozi pruncii astia...

Noi acum 5 minute am intrat in casa...am mancat de dimi si am tras o fuga-n parc....vad ca se mai incalzeste vremea...ne-am dat pe hinta, pe balansoar, am fugit prin zapada...mi-e ciuda ca nu poti face bulgari, fiind asa frig afara

Pupici la toata lumea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

salut fetelor dragelor. ma grabesc si eu sa scriu un pic pina mai dorm puii mei. am avut si noi o sapt. super plina: vizite la dr., analize (cu rezultate nu ok dar scap fara operatie), sorela a plecat vineri . stiam ca-mi va fi greu si ca nu ma voi putea manifesta ca sa nu pun paie pe foc (ca buni si asa a suferit destul) dar tare imi e greu; am asa un gol maaaare in suflet .

cristina, am citit f constiincioasa tot si am vazut mesajul tau dar nu am apucat sa raspund. luni sun sa ma interesez de amanunte si vreau sa merg, mai tb sa negociez cu buni sa ma ajute la stat cu medea. multumesc tare tare mult. si felicitari pt sotior (din curiozitate ce zodie e?)
la toate fetele si daca nu mai apuc sa scriu ne intilnim la stanca.

stanca, te rog trimite-mi si mie adresa ca eu n-am fost tura trecuta si nu am datele.

o duminica minunata

Mergi la inceput

Oana, !

...va ...mai ales pe tine, de data asta...sa nu mai fi necajita!!!

Flaviei si Anei le transmit un nou inceput perfect si mult, mult curaj pt. tot ce ii asteapta intr-o tara straina...invitatia mea ramane deschisa...nashika noastra e tot in Toronto...orice nelamurire au sa dea un mic semn, si ma execut!

....vai, ce m-am indispus...si eu urasc despartirile, de orice fel...

Va pupam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetelor, maaaaaaaare nesimtita mai is... n'am mai intrat sa va salut de o gashca de vreme... sa'mi fie rusine !
is cu psihicu' destul de la pamant zilele astea, dar sper sa'mi revin in curand !
stanca, bine am inteles ca o fost ziua lui bogdan zilele astea ? la multi ani, si multa sanatate ! si pe al meu sot l'am sarbatorit saptamana asta care o trecut :)
no, v'am pupat si sa aveti un weekend minunat !

Mergi la inceput

Vaaaaiiii, fetelor, ce miscare slaba prin zona!!!

...Alexa Ioana, !

Pupici la toata lumea

p.s. Mariana, maine merg la sor'mea, dar totusi mai bine ne vedem in cursul saptamanii, nu?...poate mergem marti sau miercuri in oras, sa papam ceva mic si dulce...sau poate o comitem cu-n mcD, ai????

...Roxana, te anuntam si pe tine daca se concretizeaza ceva, k???...ca asa ramasese vorba, nu?
...Stanca???

...si restul fetelor, evident....

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am venit sa observ.
Nimic nou. BB voios si sfarleaza. A mancat 50 de legume si acu se uita ce fac.
Florina, de ieri incepuse febra, de seara. Da acu-i bine.
Stanca sotului tau
Mariano zici ca nu ai venit! mai baga si tu de seama p-aci.

HAAA!!! Cu vaccinu lu fii-miu nu am vazut ca mai am o stea.

mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

florina, parca si eu m-as indulci un pic sa nu ma "acresc" de tot, "de necaz si de-ntristare"!

florina!

aaaaaa, roxa si mariana, tb sa va laud ca sinteti tare in pas cu moda! inelele voastre verzi sint prezentate si recomandate in revista "beau monde". experte, ce mai una alta

stanca, mersi de indrumare.

si sa mai pun si eu link-ul cu poze ca oate odata si odata l-oi pune si pe ala permanent

Mergi la inceput

proba la pusul pozelor la semnatura.

si inca o rugaminte, cum scriu altceva in locul adresei de link?

Mergi la inceput

Asa deci!!!!

Super, Oana!!!
...propun sa ne vedem marti dupa amiaza, de acord?

As zice pe la 5-6, caci Roxana iese la 5 de la job, si "m-a angajat" sa-i rezerv un loc, ca de nu ....bbrrrrr....

Elise a dormit 30 minute pe la 2 si acum catva timp a inceput sa se comporte specific copiilor somnirosi.....prin urmare am delegat sotul s-i culce...a leganat-o pan' la momentul x, apoi a stat cu ea in brate fro' 20 minute, dupa care s-a dus cu ea la pat, s-o puna acolo....si in secunda cand a asezat-o a inceput pisik sa urle intr-un hal cum numai ea stie...evident ca n-a mai dormit dupa aceea...a fost atat de amarat, de imi era o mila!!!

Anca, identic cu ceea ce povesteai de Ale...nu i-au iesit dupa aceea niste dinti? ....asteptam sa treaca si la noi insurectionismul asta!

Salutari la toata lumea....

carcoteala zilei: intreba o mamik, sarmana, daca e voie sa-i de-a copilului de un an si o luna, sau doua, nu mai tin minte, pui cumparat de la magazin, ca pana acum a mancat doar de curte....asta in conditiile in care cu 2 randuri mai sus mentiona ca acelasi copil mananca crenwursti...bey, frate, no comment!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Oana, intri la profil personal si scrii asa:

foto

....daca n-am explicat bine, uite si un link cu mai multe explicatii:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222

Te pup

poze cu noi

Mergi la inceput