doi!!
Raspunsuri - Pagina 3
dia_b spune:
A, mai sunt si la Kappa dar sunt scumpe, in jur de 7 -8 mil. S-ar putea sa fie si la Iulius Mall. Daca vrei, ma uit cand mai mergem pe acolo.
dalina2x2 spune:
multumesc mult, dia, pentru informatii, e foarte bine sa stiu pe unde pot gasi ceea ce caut, chiar daca preturile, sincer, ma cam ametesc! Tu stii cum sunt salariile din invatamant si cand ma gandesc la toate cate trebuie luate... patuturi, carucior, sa nu mai vorbesc de "consumabile", si toate sunt la dublu!! (oricum, daca mai gasesti ceva interesant, anunta-ma si pe mine, te rog!)
Ei, dar asta e, cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ne descurcam noi pana la urma, pentru mine nu conteaza acum decat bucuria ca voi avea doua bombonici de fetitze (am fost la eco, la Budau, si mi-a zis ca sunt fetitze!!) Bineinteles ca taticul lor e in al noualea cer, el isi dorea fetite dinainte ca eu sa fi ramas insarcinata!
Fetelor, as vrea sa va intreb si pe voi ca m-a cam speriat doctorul. (Poate ati avut si voi probleme de genul asta cat ati avut bebeii in burtica) - mi-a zis ca una e mai mica decat cealalta, cam cu o saptamana (dupa masuratorile facute de el, acolo), ca cica s-ar putea sa se opreasca din evolutie - fiind in aceeasi placenta una "papa" mai mult si celeilalte nu-i mai ramane de-ajuns...etc... chestii dinastea! ca simteam ca-mi da cu ceva-n cap cand imi mai spunea cate una!!
Voi ati trecut prin asa ceva? sau ati auzit la altcineva? Nu mai stiu ce sa cred. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit si sa nu am parte de nici o problema... Bombonicile misca, se joaca, nu stiu ce mai fac ele pe-acolo, important e ca sunt vioaie.
Astept pareri de la voi, pupici de la noi!
Cu drag, Dalina 19+
Doris.S spune:
Buna fetelor, mamici de gemeni!
Si eu sunt mamica a doi baietei de 1 an si 2 luni. I-am nascut prin cezariana si au fost grasuti. Primul a avut 3,750 si al doilea 2,750. In 5 zile am fost acasa dupa ce am nascut. In schimb, de ultimile 2 luni de sarcina imi amintesc cu groaza pt ca am stat placinta in pat mai tot timpul .Oboseam mergand pana la baie, iar ca sa urc in cada pentru un dus dura 5 minute cu ajutor din partea sotului. Am innebunit telecomanda si am manevrat un morman intreg de perne.
Acum alerg prin casa dupa ei toata ziua. Sunt frumosi si sunt nebuna dupa ei. Uitandu-ma la ei imi infloreste inima. Merita tot chinul din lume .
Am ramas insa cam grasuta. Voi ce faceti ca sa slabiti? La sala recunosc ca nu am timp sa merg.
Va pup si mai vorbim
aurastanciu spune:
dalina2x2 nu stiu daca te mai intereseaza parerea cuiva dupa atatea zile, dar sa stii ca si la mine a fost diferenta de o saptamana intre ei. ai mei au avut aceeasi placenta dar au fost in saci separati. diferenta la nastere intre ei a fost de doar 400 gr. eu zic sa stai linistita pt. ca nu cred sa fie grav.
dia_b spune:
Alina, nu te speria de toate prostiile.
Si ai mei au fost la fel, intr-o singura placenta si s-au nascut cu o diferenta de 300g. Stiu cazul unor fetite, uan a avut 1400g si cealalta 2300g si acum au 13 ani si sunt bine. Am vazut si gemeni de 950g care traiesc. Cred ca nu e cazul sa-ti faci atatea probleme deocamdata.
Vezi ca iti trimit poze cu caruciorul nostru. Mie imi place pentru ca incapem peste tot cu el, inclusiv pe usa de la tramvai. Este putin mai lung ca cel obisnuit dar se conduce usor.
veronici spune:
Buna , ma inscriu si eu in clubul vostru daca ma primiti.
Ieri am aflat la echo ca am doi bebici,sarcina e destul de mica dar lasa ca ne facem noi mari. Eu am facut FIV si eram deja pregatita psihic pentru 2 chiar si pentru 3 pentru ca mi-au fost introdusi 4 embrioni.
Am citit tot ce ati scris,am vazut poze si pot sa va spun ca sunteti superbi !!
Sarcina mea are (embriologic vorbind-pt.ca la mine se stie clar ziua fecundatiei) 4 saptamani si de la UM aproape 6 sapt.
Va pup pe toti si va citesc cu mare atentie !
http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+
dia_b spune:
Alina, am vazut ca nu ti-ai trecut adresa de mail. Daca vrei poza trimite-mi pe mail-ul meu ceva.
Daca am timp o sa-mi fac si albumul. De abea de ieri am trimis-o pe Oana la gradi ca a fost bolnava si mai am putim timp.
supermomy05 spune:
si eu sunt mamica de gemeni.defapt gemene.stiu cum e cind esti luat ca din oala, si din senin fara nici o pregatire afli ca de fapt in loc de unul vei avea doi.eu am aflat (de ele) la a doua ecografie.Abia i-am putut spune sotului.Defapt genele se pot repeta pana la a 7 generatie.E sigur.Stiu cam prin ce ai trecut la aflarea vestii.Dar vei vedea ce repede cresc, si la fiecare ecografie iti pregatesc alta surpriza.Iti vine sa imbratisezi lumea.
TatianaG spune:
Buna Kinga!
Inca o mamica de gemeni din Cluj!!! Sa-ti traiasca fetitele! Cat timp au?
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
TatianaG spune:
ADRIANA, mersi pentru cuvintele frumoase ! Clara e foarte intelegatoare. N-a avut crize de gelozie, iar daca la inceput nu si-a manifestat afectiunea fata de ei (nici nu ma mir caci erau doua ghemotoace care tot plangeau), acum ii pupa, ii imbratiseaza, se joaca cu ei (misca zornaitoarele). Un pic e greu cu cei trei copilasi, dar ne-am obisnuit. Din cand in cand vine mama pe la noi si-atunci pot sa ma "relaxez" si eu. Iar in prima luna a fost tot timpul cu noi. Am nascut la Stanca, cu dr Fulga Florescu. Din start am mers pe ideea de a naste natural. Unul era pozitionat in bazin, iar celalalt era pe transversala. Cand am mers sa nasc, pentru al doilea dr era pregatita si pentru cezariana. Primul s-a nascut la nici o ora dupa ce-am ajuns la spital. Cu al doilea a durat mai mult, c-a iesit cu piciorusele, dar am scapat de cezariana.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006