Minunatele scorpiute (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce frumos ca ati primit flori, bomboane, ciocolata !
Si ce faina traditie la japonezi !
Chiar, fetelor, voi ati facut cadouri iubitului, ca de primit ati primit.
Ana, ma bucur ca te refaci, desi este cam rau cu injectii.
As umbla eu in toata tara asta frumoasa, daca m-ar tine buzunarele.
Apropos, in mai mergem la Buzias, in tabara aceea pt. copiii cu diabet. Poate ne faci o vizita intr-un weekend.
La noi tot frig este si se chinuie sa ninga, dar este prea frig si fulgii sunt prea marunti. Se lungeste iarna, nu gluma !
De zapada nu m-am saturat, dar de ger, da !
Cristinuca este racita, inca, abia acum ies secretiile din nasuc si gat. De aceea si glicemiile mai ridicate, cred.
Saptamana asta a stat acasa, nu a mers la gradi. In fiecare zi se uita la "Regele leu" si se joaca...cu poneii(are 8 buc.), cu papusile, cu casutele, ba mai coloreaza sau picteaza...nu se plictiseste, defel.

Fetelor, este timpul sa trecem la cap. 29 !
Merg sa-l pregatesc si vin sa va anunt unde-l gasiti.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Scorpiute minunate, poftiti la povesti in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69266" target="_blank">cap. 29 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput