Minunatele scorpiute (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!Ce mai faceti, dragelor? Vad ca pana la urma vreti sa veniti in gasca la mine, am vorbit cu sotiorul si a zis ca nu-i problema, cafea gasim pe toate drumurile...asa ca va asteptam!Oricum, daca ar fi sa se intample cu adevarat chiar ca ar fi super!
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
lorymultumesc de grija
mai vad ca e inghesuiala mare la japonicaeu zic sa-ti deschizi o cafenea ca venim si noi
noi azi avem teatru in gradinitza(la alex la gradinitza) si sa-l vedeti pe baiatul meu ce viteza are la imbracat...deci se poate...
va pup sa aveti o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Eu si de la ciuruit kuru' vin,ca acum 15 minute am fo' la dispensar...Cred ca imi baga cam 3 ml de lichid dizolvat in fund...zau asa...bine ca nu doare rau....e cat se poate de suportabil,iar asistentele au niste maini - pupa-le-as mainile lor - tare usurel si finut lucra(normal ,nu?la 50 000 lei per intzepatura...).In fine,mai am de facut inca 6 intzepaturi.In sfarsit aseara am dormit si eu ca oamenii normali:fara tuse,fara transpiratii,fara sfornaieli...Iuuuu....tare bine!
Lori,tu intrebai cine m-a pus pe picioare pan' la urma,nu?Pai cine crezi?Tanti asistenta,ca pe doctora nici acum nu am vazut-o la fata...Cred ca ne vom intalni,eu cu doctorita,la impunsatura de dupa-amiaza...oricum e tardiv,dar mai bine mai tarziu decat niciodata.Ce dracu' faceam cu sanatatea mea daca stateam pana acum dupa doctora?Cred ca ajungeam la internare...Pupici la dulceata de Alin si tie!
Nina,pai daca ai chef de o plimbare prin Ro cine te opreste?Chestia cu "orasul florilor"...mie mi se pare cam aiurea,ca la cata mizerie este si pe aici....numai oras cu flori nu poti spune ca e Timisoara asta...E adevarat ca au parcuri multe,multa verdeata...vara,insa flori...hm,poate la piata de flori...Pupicei Cristinei si tie!
Elena,cum e?Ii cade ceva in cap la ministru' ala sau nu?Rezolvasi problemuta?Pupici la George si sa fiti sanatosi!
Monica,saru-mana!Chiar ca am patit-o!In viata vietilor mele n-am mai racit asa in halul asta de sa ajung la bronsita....Imi revin incetisor...Aveti grija si multa sanatate!
Mira,cum e Selin?In afara de faptul ca e un pufulet de fetita dulce...!E papacioasa?Cum stati cu colicile?Multa sanatate sa aveti!
Adriana,mey....statul asta pe la cozile din dispensare si pe mine ma dispera,mai ales cand te simti rau...Ma uitam intr-o zi pe Reality TV si arata dintr-un spital bengos de prin Canada,pe unu' venit in urgenta ca se simtise nasol si se parea ca era suspect de preinfarct...Din povestea aia filmata acolo,a stat respectivul 6 ore pana a venit careva sa il consulte si alte 3 ore pana i s-a dat un diagnostic si o reteta...Asa ca io ma gandeam ca sunt o fericita cu 2 ore pierdute la usa dispensarului...Ma rog,sistemul lor si dotarile lor nu se compara cu ce exista la fara plata in Romania...E clar ca de mergi intr-o clinica privata la noi...esti tratat ca un boer,insa si plata e pe masura...Banuiesc ca asa e si pe dincolo...Pupici la pilotist si sa sti ca mi-a prins bine pupicelul lui,ca m-a mai incurajat....Multa sanatate!
Dragelor,va doresc tot binele din lume si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
buna dimineata.
mira, sunt super pozele cu Selin.o dulceata.sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
nina, ce frumos e traseul tau.ce bine ar fi fost daca ar fi si realizabil.
ana, ma bucur ca te-a facut sa te simti mai bine pupicul de la razvan.sanatate multa.
lory, va primesc cu mare drag si acum dar ziceam sa se mai incalzeasca nitel ca acum Mamaia e pustie nu prea aveti unde va plimba.
aseara am inceput operatiunea de culcat in pat la el pe razvan.dupa ce l-am tinut acolo si s-a jucat de la 21 pana aproape de 23 nu am reusit.asa ca l-am luat in pat cu noi.a adormit pana la 12 noaptea dupa care s-a trezit.l-a luat ta-su si l-a pus la el in pat si a stat acolo pana a ajuns la suspine si tot nu am reusit.in seara asta incercam din nou, desi mi se rupe sufletul.dar era asa bine cand dormea la el in patut.
va pup pe toate si o zi minunata.
georgi, eu am primit de la sot un trandafir galben si o gentuta care imi placea mie.de fapt aia mi-am cumparat-o eu, eu mi-am ales-o.dar a fost cadou de Valentine Day.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
GEORGIANA, ma scuzi ca am uitat sa-ti raspund la intrebarea referitoare la cadou!Deci, aici in de Valentine's day, numai barbatii primesc cadouri de la femei,adica ciocolata.Primesc nu numai de la iubite ci si de la prietene, colege, angajate...Sotul meu a primit o gramada de bomboane de ciocolata si fiindca nu se omoara cu mancatul,sunt pentru mine.La noi asa se sarbatoreste, bineinteles nu ne-au lipsit prajiturile si sampania.Cam asta a fost, acum urmeaza sa vina WHITE DAY pe 14 martie(cam asa ceva),cand este ziua femeilor si primesc cadouri de la barbati.Sper ca te-am lamurit! TE PUP!
georgi75 spune:
Pup fetele.Zambareata doarme asa ca am mai intrat si eu putin pe la voi.Mai Lori, acu' nu ca ma laud dar sa stii ca e cumintica.Bine daca nu luam in considerare anumite momente cand vrea de ex. sa-i pun de 5 ori pasta de dinti pe periuta sa se spele...si alte chestii d-astea.In rest, nu ma vaiet si ma rog la D-zeu sa o tina tot asa.Se culca la pranz fara fite, seara de regula il ia pe tati cu ea sa se culce si in maxim 15-20 de minute e dusa.De cele mai multe ori adoarme el inaintea ei. Si sa auziti sforaituri...Da' nu zice nimic saracuta. Cred ca zgomotul o adoarme si pe ea...
Elena, pe tine ma oftic cel mai mult.Nu e drept. Dupa ce ca stai acolo in Bucovina, am mai vazut si pozele alea din Sighisoara. Super. Da' eu nu-mi pierd speranta...Intr-o zi...nu se stie...
Nastasie,romantic sotul tau...Da' trandafirul cum arata azi? Te intreb pt ca si eu primeam de regula cate unul de la sot si a doua zi era ofilit.Cred ca din cauza frigului, cand dadea de caldura...Dar important e gestul...Frumos la Lori in Japonica.Barbatii primesc cadouri.Chiar mai Lori il iubeste lumea vad pe sotul tau daca a primit atatea bomboane.Asta inseamna ca e un tip super.
Carmen, tu ce faci?Sigur ocupata cu mancarica pt Anda.Lasa mai , important e sa fie sanatoasa si tu la fel ca ai vazut ce a patit Ana.
Ana, eu sincer in locul tau as da-o in ma-sa pe doctora aia si m-as muta la alt medic.Pai ar trebui sa ai si nr de acasa si sa vina ea la tine atunci cand e nevoie, ca doar ei isi ia o gramada de bani de pe urma noastra si poate ca avem nevoie de ei o data la nu stiu cat timp. si nici atunci sa nu-l gasesti...Tu esti prea calma...Ma bucur ca ti-ai revenit cat de cat si ca te simti mai bine.
Ei si pt ca eu v-am intrebat ce v-au luat sotzii, acum trebuie sa va zic si eu nu? Pai eu sincera sa fiu ma asteptam la obisnuitul trandafir rosu.Pe care mi-l aducea invariabil si de ziua de nastere si de sf.Gheorghe si de 8 Martie.Ei anul asta mi-a inchis gura cu un pulover f. frumos.Si pt zambareata o helancuta roz. Ca cica omu' s-a indragostit a doua oara-n viata.Pt mine a fost o adevarata surpriza pt ca in primul rand nu ma asteptam sa-si aminteasca, si in al doilea rand ma gandeam ca daca-si aminteste, sigur vine cu trandafirul rosu. Da' uite ca nu a fost asa.
Mira, Selin a ta imi aduce aminte de Stefania care avea tot asa un par mare cand s-a nascut. Sa stii ca va avea un par tare frumos.Pupicei mamica eroina.
Va pup si pe celelalte si ma opresc aci ca am umplut o pagina cred.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!
nastasie spune:
buna dimineata, fetelor.
georgi, asa a patit si trandafirul meu:s-a ofilit.degeaba i-am taiat codita.probabil o fi cum zici tu de la frig.asa e si la mine:obisnuitul trandafir galben.dar bun si asta nu?
la noi s-a anuntat azi ceva soare asa ca o sa iesim nitel la plimbare.noi tot nu am reusit sa-l dezvatam de dormitul la el in patut.cred ca ma agit degeaba.mai bine mai astept sa creasca ca sa ma pot intelege cu el mai bine.asta e.
va pup pe toate si va doresc o zi splendida.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
eu sunt singura, fara alex(a vrut sa ramana la mama aseara) si cu toata astea ma trezesc tot ca si cum as pleca cu el la gradi
mai ce cadouri frumoase ati primit voi...ce sotiori dragutzi aveti...eu am primit in ziu aaceea doar o ciocolatica special creata pentru ziua indragostitilor(cred) care avea si un mica felicitare in forma de inimioara...si aseara am primit banutzii sa-mi cumpar eu o fustita pe care am vazut-o...in ziua aceea eram tare saraciindragostitul a luat salariul abia ieri
azi am luat bombonele pentru alex valentin sa-i serveasca pe copilashi la gradi...ca ma zapacise intr-o zi...cand e ziua, mea, cand e ziua mea? ca vreau si eu sa servesc copilashii cu bomboane...si ziua lui este tot timpul in vacantza...si sf alexandru si cea de nastere...asa ca azi de sf valentin ii serveste...alta ocazie nu mai era.
azi am de platit facturi...sper sa scap la fel de repede ca data trecuta, sa le mearga pc-urile la posta ca altfel ma plimb pe la fiecare institutie in parte...si printre toate astea mai am si gradinite si meditatii.
va pupici pe toate si va doresc o zi minunata
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
carmensilva spune:
Buna dragelor!
Anda se trezeste de la o vreme pe la 8.30 ,deci ar trebui s ama trezesc mult inainte sa pregatesc sucul de portocale si papica,dar eram obosita!
si tati al nostru ne-a impresionat cu 2 flori si 2 cutii de bomboane ,ca si Anda a intrat la prioritatzi!ca sa pape tati mai multe bomboane!
ma duc ca m-a sunat mama sa o ajut la magazin cu receptia marfii.io sunt responsabil cu acte!
va pupacim!
Mira,Selin e o scumpica si asa m-am emotionat cand v-am vazut pe toti impreuna,tare bine va sta!