Minunatele scorpiute (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Anina_n spune:
Ce frumos ca ati primit flori, bomboane, ciocolata ! 
Si ce faina traditie la japonezi ! 
Chiar, fetelor, voi ati facut cadouri iubitului, ca de primit ati primit. ![]()
Ana, ma bucur ca te refaci, desi este cam rau cu injectii.
As umbla eu in toata tara asta frumoasa, daca m-ar tine buzunarele. 
Apropos, in mai mergem la Buzias, in tabara aceea pt. copiii cu diabet. Poate ne faci o vizita intr-un weekend. ![]()
La noi tot frig este si se chinuie sa ninga, dar este prea frig si fulgii sunt prea marunti. Se lungeste iarna, nu gluma !
De zapada nu m-am saturat, dar de ger, da ! ![]()
Cristinuca este racita, inca, abia acum ies secretiile din nasuc si gat. De aceea si glicemiile mai ridicate, cred.
Saptamana asta a stat acasa, nu a mers la gradi. In fiecare zi se uita la "Regele leu" si se joaca...cu poneii(are 8 buc.), cu papusile, cu casutele, ba mai coloreaza sau picteaza...nu se plictiseste, defel. ![]()
Fetelor, este timpul sa trecem la cap. 29 ! 
Merg sa-l pregatesc si vin sa va anunt unde-l gasiti. ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Scorpiute minunate, poftiti la povesti in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69266" target="_blank">cap. 29 ! 
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn