ce barbati va plac?
Raspunsuri - Pagina 5
maggda spune:
Visul meu de-o viata barbatul cu mustata.Si asa mi-a dat D-zeu!Inalt(180cm), brunet(acum e grizonat), cu mustata si sa stie ce trebuie sa-mi faca 
(deja vorbesc prostii).Ii multumesc tot timpul lui D-zeu ca m-am marit cu iubirea vietii mele.
Magda
si
Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
inaioana spune:
quote:
Originally posted by Calin-Alinquote:
Originally posted by alina_v
Mie-mi place genul subtirel (cam ca Bruce Lee) care sa aiba V-ul la spate (adica mijloc subtire si umerii lati).
Nu-mi plac deloc barbatii umflati la sala. Musculosi, da, dar numai fibra, nu umflati cu pompa.
Si sa aiba degetele lungi si subtiri. Nu imi plac cei cu unghii roase sau coroiate, parca ar fi gheare.
Eu ma uit si la labele picioarelor. De exemplu Mircea Radu are niste labe la picioare infernal de urate, mai sa mi se faca rau cand le-am vazut intr-o revista.
Pur si simplu am fost bulversat de mesajul tau. Ce faci tu sint fetishisme. Nu imi pot da seama ce inseamna la tine niste labe frumoase. Cum ar trebui sa fie degetele de la picioarele mele ca sa fiu acceptat de tine!?
Lungi, subtiri, butucanoase, moi, pufoase, cu par, fara par etc?
Eu am analizat fizic toate femeile cu care am fost, cu o forte mare atentie, dar laba piciarelor am omis-o.
calin-alin
Beeey, ia lasa fata in pace.Treaba ei ce fetisuri are sau n-are! Eeee!
Si apropo, barbate-miu are un fix (de care eu rad, evident) cu labele picioarelor femeilor care tre' sa fie nu stiu cum....n-am dibuit cum pentru ca pt el majoritatea sunt naspa. si imi spune :"uite, uite ce laba a piciorului naspa are aia!" si ma uit si nu mi se pare nimic in neregula... Pe mine ma lasa rece in general subiectul si pana la urma fiecare cu pasarelele lui.
Ioana
24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
Babisa spune:
Nu am citit toate postarile,dar am sa o fac imediat ce culc bebelina...sunt tare curioasa de gusturile fetelor
.Oricum ,spunea cineva pe la inceput ,ca "un barbat trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu"...eu din cate stiu (mituri),dracu a fost cel mai frumos barbat ,deaceea si este o ispita,deaceea au si cazut multe femei prasda lui (vorbind de mituri).Cred cas dracu este urat si negru doar in basmele pt copii
...asa ca mie una mi se pare eronata expresia "un barbat trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu",atunci cand vrea sa se scosarta in evidenta ca barbatul nu necesita frumusete prea mare.
Lasandu-l pe dracu la o parte ,si trecand la gusturile mele...mie intodeauna mi-au placut barbatii bruneti si am unul,inalti -este 1.89,picioare musculoase -are,par ondulat -nu are,ochi albastrii-macar ii are verzi,piept bine format si nu foarte paros- asa este,sa nu fie nici slab ,nici gras-momentan este tocmai bine,dotat in pantaloni - este,cu fund misto - cred ca mi-ar fi placut mai mult daca il avea putin mai mare,o foarte mare importanta pt mine o au mainile,neaparat sa fie puternice ,masculine - asa le are.In mare parte am ceea ce mi-am dorit ,din punct de vedere fizic ,de aceea sunt indragostita de el inca de la 15 an cand visam la feti frumosi....in schimb am avut si am de lucrat foooooarte multttt la caracterul lui de scorpion incaparanat si madru care intodeauna le stie pe toate si toate sunt numai cum spune el ,tipicar pana la Dumnezeu
.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca
Babisa spune:
Haideti ca am apucat sa citesc tot ,am tras si o concluzie
,noi suntem cu brunetii cam cum sunt barbatii cui blondele,numai ca la noi pare ca procentul celor indragostite de bruneti este mai mare decat fanii blonedelor.Eu una tre' sa accept faptul ca am vazut si castiva (ai rari) blonduti (nu albinosi
)care arataui tareeee bine.Chiar am avut un iubitel pe care era blond ,cu parul lung ,culmea ca era mai creolin(rar intalnesti astfel de specimene)si cu un fund de iti statea mintea in loc,femeile erau moarte dupa el...dar el era varza din punctul asta de vedere,parca fugea de ele,eu nu am suportat mai mult de 2 saptamani ,era prea timid si facea tot ce ii spuneam
.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca
Elise spune:
Mie, ca poza, imi plac mai mult cei sateni cu ochii verzi.
Si al meu e brunet.
Si cu ochii negri.
Unda dai si unde crapa...ca eu nu de frumos l-am luat.....
Dar vad din ce citesc aici ca ar avea "rating" destul de mare ![]()
Elise
herra spune:
mie imi plac barbatii cu par lung; creoli, nu albinosi; cu ochi verzi...si gene lungi...
hmmm, pana acum mi-am descris sotu'![]()
si eu ma uit la corp, imi place sa fie inalt (desi eu n-am decat 1,60), sa aiba maini frumoase.
saten inchis sau brunet...dar imi place si de Brad Pitt - el e exceptia!
cait spune:
Cred ca, la toate care suntem micute ne plac barbatii inalti..si mie imi plac dar nu am avut parte mereu de inalti..nici acum prietenul meu nu est einalt dar are alte calitati care sunt net superioare inaltimii..![]()
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Siminaf spune:
Si fiindca vorbirati de picioare, funduturi si alte cele, sa spun si eu ca prima oara cind cunosc un barbat ma uit la... mainile lui! Mai ales inainte de casatorie. Dar si acum, pentru ca nu-mi plac barbatii cu maini albe si moi si pufoase, mi se par efeminati (ceea ce se si dovedeste pina la urma), asa cum nu-mi plac nici cei cu maini late si degete scurte, butucanoase (nu mai comentez, sa nu jignesc pe aici).
Deci, imi plac barbatii inalti, atletici, blonzi, dar merge si bruneti cu ochi albastri, cu maini lungi si degete la fel, fara burta sau chelie! Adica asa cum il am acum! ![]()
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
gongutza spune:
Mey pai parca era vb de cum am vrea sa arate fizic,nu ce comportament are barbatul ideal....Oricum normal ca nu ar mai conta nici o calitate fizica daca ar fi badaran,violent etc etc...
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by cait
Cred ca, la toate care suntem micute ne plac barbatii inalti..si mie imi plac dar nu am avut parte mereu de inalti..nici acum prietenul meu nu est einalt dar are alte calitati care sunt net superioare inaltimii..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Heheheheehehe....Cait,fara suparare,dar io te contrazic aici.Nu zic de treaba cu calitatile,care e perfect adevarata si e valabila si la mine.Iaca :eu am 1,74 inaltime si intotdeauna mi-am dorit sa convietuiesc langa un barbat cu cel putin 15-20 de cm mai inalt ca mine....In general prietenii pe care i-am avut in tinerete erau cat mine de inalti sau o parere mai inalti....Ma oftica la culme asta,ca nu puteam umbla pe tocuri....Iar primul meu sot avea exact 1,74 cat mine si din cauza asta eu paream mult mai inalta ca el...
Acum,Slava Domnului,am gasit ce cautam si imi place...adica nu imi place,iubesc!!!
Cam asa e al meu ca bradul...Cand l-am intalnit prima data...nu mi-a placut(era si seara si nu-l vedeam bine...hehehehehe),dar la lumina zilei...

No,numai bine tuturor si ...eu cred ca nu-i un pacat sa visezi si sa ai imaginatie...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana