ce barbati va plac?
Raspunsuri - Pagina 4
Lia spune:
quote:
Originally posted by Allure
Imi plac barbatii inalti si atletici, cu "trapez" si bicepsi frumosi, emana masculinitate, nu au nasul mare, au dantura ingrijita si stiu sa faca dragoste. Culoarea pielii si a ochilor ma intereseaza mai putin. Dimensiunea e mai importata
Vorba babutei din bancul urmator (off topic, dar bun): vede babuta un mascul facind pipi intr-un tufis si incepe a se vaita "Vaai, maica, ce grosolanie!" iar tipul ii raspunde "Ei, mamaie.. dar de lungime ce zici?"
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
marius spune:
Nefiind barbati prin prejma ma intrebam (candid) oare ce femei ne plac?
Citind raspunsurile de pana acum constat ca pot sa fiu pe placul cel putin al unei femei.(sic!)
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Raspunsurile sunt subiective, fiindca depind de fiecare in parte. Personal n-am criterii predefinite in ceea ce priveste aspectul fizic (care oricum la mine e pe planul doi, primul fiind cel sufletesc), dar exista o anumita "atractie" care se numeste simpatie. La mine asa e. E ceva ce vine din interior si numai intalnind anumite persoane.
Florile mele
lena spune:
deci mie mi-au placut intotdeauna barbatii cu nasul mare, nu borcanat, dar asa ca de evreu
gen Adrien Brody, asa a avut si primul sotz, arata gen Jesus Christ, asa ca sfintii bizantini, slab, cu barba si parul lung...asta de-acum are tot nasul acvilin de evreu, dar are parul cretz si ochiI albatsri...dar v-am zis, asa-mi plac mie...mi se pare ca emana ceva magnetic...bine dupa Adrien Brody sunt topita, daca as avea un baiat ca el, as fi tare mandra
.
gongutza spune:
Brunet,ochi verzi sau negri,inalt,bine facut(nu gras,ci cu muschiuleti),par lung si des,zambet frumos si aspect de macho...asta-mi doream,chiar am avut un "specimen" care s-a dovedit a fi macho....Si m-am ales cu una bucata sotz saten cu ochi albastri,inalt,bine facut(intre timp a facut burta
).Asa ca vrabia malai viseaza...
Calin-Alin spune:
quote:
Originally posted by gongutza
Brunet,ochi verzi sau negri,inalt,bine facut(nu gras,ci cu muschiuleti),par lung si des,zambet frumos si aspect de macho...
INTREBARE
Daca ai intilni barbatul descris de tine si ar fi violent, prost si badaran, ar mai conta toate caracteristicile fizice pe care le-ai enumerat?
Calin-Alin spune:
quote:
Originally posted by alina_v
Mie-mi place genul subtirel (cam ca Bruce Lee) care sa aiba V-ul la spate (adica mijloc subtire si umerii lati).
Nu-mi plac deloc barbatii umflati la sala. Musculosi, da, dar numai fibra, nu umflati cu pompa.
Si sa aiba degetele lungi si subtiri. Nu imi plac cei cu unghii roase sau coroiate, parca ar fi gheare.
Eu ma uit si la labele picioarelor. De exemplu Mircea Radu are niste labe la picioare infernal de urate, mai sa mi se faca rau cand le-am vazut intr-o revista.
Pur si simplu am fost bulversat de mesajul tau. Ce faci tu sint fetishisme. Nu imi pot da seama ce inseamna la tine niste labe frumoase. Cum ar trebui sa fie degetele de la picioarele mele ca sa fiu acceptat de tine!?
Lungi, subtiri, butucanoase, moi, pufoase, cu par, fara par etc?
Eu am analizat fizic toate femeile cu care am fost, cu o forte mare atentie, dar laba piciarelor am omis-o

vikinga spune:
Mie-mi plac brunetzii!Si neaparat barbatzii formatzi, nu baietzei ca n-am ce face cu ei
Nu-mi plac blonzii cu figura angelica si nu ma atrag barbatii prea muschiulosi din aia de stau numai prin fitness, aia de se chinuie o viatza numai sa arate bine.Dom'le barbatul tre sa fie barbat, las' ca-i descopar eu frumusetzile
Asta numai legat de aspectul fizic, ca de stil si caracter e alta poveste.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)