Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut fetelor!

La mine e dimineata. Ieri am tinut regimul destul de bine, dimineata omleta, la pranz niste "ham" cu varza de bruxelles (pe care nu am putut-o manca bleah) si seara am scos niste carne de printr-o tocanita si am bagat si doi crenvusti cu smantana pe ei, ca mi-era greata sa ii mananc asa goi. N-am mai mancat in viata mea crenvusti cu smantana. Bine, crenvustii de aici sunt mult mai nasoli ca cei din Ro. Azi dim. tot omleta cu parizer (un parizer iarasi, nasol, nu ca ala din Ro). Diseara merg la o cina cu astia de la servici, sper sa reusesc sa aleg ceva low carb de acolo.

Gabriela, multumesc pentru retete, suna delicioase toate. Numai sa apuc sa le fac. Poate sambata dimineata.

Eu m-am mai cantarit si azi si nu mai arata nici o slabire cantarul,. ba chiar niste grame in plus. Cred ca totusi trebuie sa ne cantarim la o saptamana.

Va pup si spor la slabit,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu numai ce am "pacatuit" astazi cu niste alune (deh, nu m-am putut abtine...) asa ca mi-am mincat portia de 20g carb pe ziua de azi - diseara o sa infulec doar carne...
Si eu zic sa ne cintarim doar o data pe saptamina - cred ca asa vedem rezultatele mult mai bine (bine, si eu mai trisez uneori si mai ma cintaresc si in timpul saptaminii - asa, pentru moral)...
Pupici daca nu mai apuc sa intru si vorbim miine!

Editez: auzi Lia, dar la tine acolo poti gasi direct multe produse de-a gata de la Atkins - inclusiv deserturi. Plus am impresia ca livreaza si la domiciliu parca asa am vazut pe site-ul lor. Oricum poti gasi tot felul de ingrediente necesare in retetele oferite pe site pe care noi nu le gasim - nu ai incercat si asa?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Azi e vineri sper ca programul de la servici sa nu fie prea incarcat caci eu am venit cu o dispozitie de weekend inca de dimineata!
Unde sunteti? Va invit la o cafea virtuala (decaf nu altceva!)

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

Am intrat mai tarziu azi pe forum, ca am avut niste mail-uri urgente.

Gabriela, target-ul meu este 50 kg!Ma bucur ca ai tinut cont de sugestia cu listutza.
In carte scrie ca e bine sa ne cantarim saptamanal.

Habar nu am ce voi papa azi, ca sunt fulllll la birou si nu am timp de nimic.

Mai intru. Va pup.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Am intrat doar sa va urez weekend placut si sa va dau o reteta de rasfat pentru zilele care urmeaza:
Bailey's cu cafea
1 cana de cafea fierbinte, 1 lingurita smintina dulce lichida, 1 lingurita Bailey's (sau Jack Daniels), indulcitor.
Amestecati-le impreuna in ordinea de mai sus si savurati-va cafeaua !!
Carbohidrati: 2g/portie

Weekend placut si abia astept sa raportam rezultatele de luni!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Salut!
Gabriela, da, avem noi produse Atkins, dar stau eu cam prost cu timpul si nu am rabdare sa ma duc sa caut. In plus, nici nu mi se par atat de folositoare pentru faza de inductie. Cand o sa incepem faza 2-3, o sa caut paine din asta low carb si alte chestiuni:)) Intre timp am gasit un magazin rusesc, nou deschis la noi in targuletz si mi-am luat parizer bun ca in Romania. I-a placut si lui fi-miu.
Ieri eu am pacatuit la cina "de afaceri", unde dupa ce am mancat doar carne si salata verde, am luat trei lingurite de prajitura!! Asa ca azi musai trebuie sa ma tin tare.

Nu stiti cam in ce faza putem manca seminte? Am gasit niste seminte de floarea soarelui la rusii astia si ma gandeam dc. as avea voie sa mananc.

Va pup si weekend placut,
Lia

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Fetelor ce imi place listuta noastra...mica si cocheta , din tot sufletul imi doresc sa ajungem la liman asa cum ne-am propus .
Aseara am papat conserva de ton si o foaie de salata si am rezistat eroic in fata unor capsuni, nu am gustat deloc.
Azi de dimineata am papat 2 oua fierte, 2 crenvusti, pentru pranz am avut pui la gratar cu salata verde, diseara va fi tuna fish la conserva cu salata verde. Va pupacesc dulce pe toate si cred ca mai intru maine dimineata. In continuare fara abateri ..wooow nu ma recunosc, voi putea oare fi asa for ever?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Good morning ladies!

Si ce daca e sambata, fii-mea nu are notiunea asta, m-a trezit la 6am si acum ne jucam...si cum mie in chioraie matele imediat dupa ce ma trezesc, iata-ma cu cafeluta in fata urmata de niste ton.
La pranz voi papa pui la gratar. Pentru cina nu stiu inca....
Voiam sa va spun de cottage cheese, tocmai ce am citit ca e interzisa in faza de inductie si eu am papat 100 gr acum cateva zile, sper sa nu atarne prea mult la cantar ...asa si-am mai citit la carte ca orice bautura tip cola care contine cofeina este deasemena interzisa, de fapt el zice "caffeinated cola drinks not allowed" sper ca am priceput eu corect...deci, fetele care beau pepsi diet, desi scrie pe ambalaj 0 carbs, ce facem? mai bem ori ba?
Si apropos de salata verde, cica sunt permise 3 cups pe zi...dar cam cat ar insemna asta, stie cineva?
La ora pranzului am programare la dentist si probabil mai intru diseara sa dau raportul pentru cina.
Sa aveti un weekend placut

Mergi la inceput

Buna fetelor! Probabil ca nu intra prea multa lume in weekend. Cybip, eu o sa beau in continuare Pepsi Diet. Atkins asta e extrem de asemanator cu South Beach Diet, si cum South Beach cica permite Pepsi diet, zic si eu ca e voie Si daca nu il permite nici un regim, eu tot beau si gata, ca stiu din experienta altor diete ca nu creeaza probleme semnificative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cybip 1 cup inseamna vreo 200g.
Referitor la cofeina, poate gasiti pepsi sau cola pe care sa scrie 0 carbs si fara cofeina.

Oana_B

Mergi la inceput