Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor, meniul meu pana acum:

-cafea fara cofeina cu indulcitor fara hidratzi de carbon (diamant se numeste indulcitorul, l-am gasit ieri la billa si are 0.001gr hidrati /pastiluta)
-pranz: omleta cu cascaval si jumari
mai departe nu stiu..scriu cand aflu...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!

La mine iar e dimineata. Ieri am mancat omleta dimineata, la pranz copan cu putiina conopida fiarta si un polonic supa-crema brocolli, iar seara vreo 4 ficatei. Nu mi-a fost foame, pentru ca seara mi-era cam greata dupa ficateii aia si am bagat si 1 capsuna in ideea sa imi ia greata, desi nu se mananca astea la inductie. Acu' am mancat omleta zilnica si o felie de svaiter.

Despre rosii stiam si eu de anul trecut ca nu sunt permise, dar vedeti ca a dat Oanab pe pagina 2 parca tabelul cu alimentele permise la Atkins in faza de inductie si sunt trecute si rosii. Stiu ca la South Beach sunt permise.

Una peste alta, azi m-am cantarit si se pare ca s-au dus deja aprox. 2 pounds, adica vreo 800g. Spor la regim! Imi place ca voi nu mancati dimineata, eu mananc, desi inainte de regim nu mancam.

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, am "rezolvat" masa de prinz - supica si niste rulouri de pui cu mozzarella si ciuperci (de fapt am iesit in oras ca sa maninc o salata, dar nu am gasit la restaurantul respectiv...).
Cred ca chiftelutele ramin pe diseara!
Cybip, in listutza de pe prima pagina am pus in paranteza data de la care m-a anuntat fiecare ca a inceput dieta, iar primele kg sunt cele de inceput. Cum ti-a spus deja Mia ne cintarim saptaminal si raportam (trag eu nadejde ca numai rezultate multumitoare !)
Si poti sa iei gustari intre mese - masline, migdale, nuci - atita timp cit le numeri la numarul de carbohidrati zilnici!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

fetele!

Pana la ora asta m-am tinut de treaba si deci am mancat corect...
sper sa ma tina si diseara si sa infulec doar pui la gratar si nu si altceva(mai papam eu si fructe dar gata, m-am lins pe botic )
Ruxij felicitari! super ca ai reportat succes dupa numai 2 zile de dieta! Eu vreau sa nu ma cantaresc pana lunea urmatoare ca sa fie surpiza mai mare .
cafeau mea de dimineata nu era decaf ....acum mi-am dat seama...mooooooama ce ma oftic , oare cati carbohidrati oi fi bagat peste limita admisa de 20gr ?
Cat despre rosii ca nu sunt permise...eu cam sufar, si decat sa pap 1/2 rosie m-ai bine renunt..nu-s eu omul jumatatilor de masura...
Va mai intreb ceva...eu sunt fan pepsi diet , vad ca scrie pe cutie 0 carbs, voi ce parere aveti?
dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cybip eu beau pepsi diet, nu are nici calorii si nici carbs. Zic ei ca nu bauturi carbogazoase, dar eu ca o veche clienta a dietelor, iti pot confirma ca Pepsi diet nu te impiedica sa slabesti. Am baut si azi dim. o juma' de pahar, ca eu nu beau cafea.

Mergi la inceput

Fetelor, eu am papat niste cremwusti in seara asta si cred ca o sa mai bag o portzie de 2 cremwusti mai incolo...
Si eu ma mai abat cu cate un pahar de cola light sau de pepsi light cand mor de pofta...dar incerc sa raresc...

Mergi la inceput

Neatza!

eu sunt ca de obicei cu cafelutza alaturi si cu laptop-ul in fatza...

Ieri am rezistat eroic unei portzii maaari de clatite. A venit soacra mea si a adus clatite, dar eu am luat doar o inhitzitura...asa ca merit laude...

Meniul pe azi nca nu-l stiu, cert este ca dimineatza am vesnica mea cana de cafea cu indulcitor...mai departe va spun cand mi se face foame.

Gabriela, o sugestie- greutatea de start fa-o si tu in listutza cu o culoare distincta..la fel si greutatea de final...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna!

Bravo Mia, e greu intr-adevar sa rezisti tentatiei ufff pacatoaselor de clatite...cat am fost gravida, nu trecea ziua si eu sa nu ma infrupt din aceste delicioase produse culinare. Moooama si mi le faceam cu Nutela si capsuni+banane+struguri...Dar acum, cin' sufera?
Aseara..ziceam eu ca voi manca gratar de pui...nope, nici vorba, am vazut ca este permisa si branzica si am papat aprox. 100 gr de cottage cheese cu 5 g de carbs/100 gr. Iar peste vreo 3 ore, pe la 10.30pm, asteptand cu sufletul la gura sa inceapa show-ul meu favorit, l-a traznit foamea pe al meu sot si implicit si pe mine..si am am papat o conserva de ton cu o foaie de salata..e mult, e grav?
Cat despre pepsi diet...Lia, tu zici ca ai baut jumatate de pahar? pai eu mi-s addicted, beau cate cel putin 1.5l pe zi..
Meniu astazi : MD-conserva de ton + pepsi diet, P-pui la gratar+2 foi de salata(cred, daca are prea multi carbs sa-mi spuneti); C- nu stiu inca...
Intre mese probabil, daca ma pandeste foamea o sa mai pap niste branzica telemea sau cottage cheese.
Va pupic si pe toate, bafta sa ne tinem de treaba in continuare!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Azi-noapte a venit si al meu sot acasa (a fost plecat in delegatie - nu va ginditi la prostii...) asa ca sunt fericita si pot sa ma apuc din nou de gatit!
Meniul de azi suna asa:
MD: omleta 2 oua cu cascaval, ceai
P: supa de spanac (diseara am sa fac alta supa ca m-am saturat de asta...), friptura porc cu sos ciuperci si mi-am mai luat si o salata verde cu ton
C: nu stiu - poate maninc salata de mai sus atunci...

Cybip - poti sa maninci salata verde - are putini carbohidrati asa ca nu iti face griji! Si mama - de ce clatite vorbesti tu acolo??? Dupa cum suna as devora o farfurie intr-o clipita...si ma mai mir ca am pus pe mine atitea kg...
Mia - mi-am insusit sugestia si trec acum la treaba!

Si eu mai mor de pofta dupa o cola-light - pina acum insa nu m-am abatut...
Hai sa avem o zi buna!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Mia, zi-mi si la tine un target de kg la care vrei sa ajungi ca sa adaug in listutza...
Madalina (rory76) - pe unde esti? Mai tii Atkins? Daca da, te asteptam sa ne spui cum merge!

Reteta de azi e super-simpla - e o reteta de gustare:
Oua umplute cu somon
Va trebuie - 4-6 oua fierte tari, taiate in jumatate pe lung, galbenusul scobit si pus deoparte. Albusurile astfel pregatite le puneti pe un platou pentru a fi umplute. Faceti o maioneza din 1 galbenus crud, o lingurita de mustar, o lingurita lamiie si ulei, o amestecati cu galbenusurile fierte tari si cu o conserva de somon in ulei si cu acest amestec umpleti "corabioarele" de albus. Ornati cu verdeata. Sunt gustoase, satioase si se pregatesc repede repede!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput