Dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 13
Marina spune:
nu tb sa ma convingeti de eficacitatea dietei...cand am tinut-o am dat jos vreo 2 kg in 2 zile...marea mea problema a fost faptul ca-mi era rau...ma simteam obosita tare si as fi dormit cu capul pe masa
...asa ca am ramas cu sentimentul asta in minte.
Oricum de maine ma apuc ...promit solemn
Ma duc sa ma bag in listutza, sa-mi tineti pumnii
ruxij spune:
Salut!
Marina, bine ai venit!
Ieri m-am tinut binisor pana seara, cand am dat-o'n bara cu niste inghetata. Asta e, nasol. Sper ca azi sa nu am abateri.
Va pup si sporuri!
Lia
leeloo2004 spune:
Marina, probabil ai renuntat prea repede - si in carte se spune ca unele persoane experimenteaza la inceput stari de oboseala si somnolenta insa asta pina cind organismul se obisnuieste cu faptul ca nu mai primeste zaharuri (adica perioada de 2 saptamini de inductie), dupa asta te vei simti foarte bine si chiar plina de energie.
Nu v-am dat reteta de astazi:
Mozzarella umpluta
120g mozzarella, 180g spanac proaspat, 1/2 borcan ardei copti, salata verde, 2 rosii feliate, ulei de masline
Se desface mozzarella (sa fie plata), peste ea se pun frunzele de spanac si ardeii copti, apoi se ruleaza. Taiati felii si serviti-le peste un pat de salata si rosii. Deasupra turnati ulei de masline.
Portii: 4
Carbohidrati(net): 5g/portie
Pofta buna si weekend placut (adica fara abateri...
)!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
miag spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
[
Mia, eu stau pe 13 Septembrie - sunt citeva centre in apropiere, dar nu m-am hotarit unde sa ma duc...Si cred ca ai vrut sa spui 69 kg, nu? Ca 79 ar fi cam grav...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Salutare vecino, eu stau la Sebastian, asa ca nu incape vorba, mergem la sala impreuna!!! Vrei nu vrei, pe sus te iau, am si masina, iau doamna de la scara..asa ca hai sa merem odata...
Da 69 am vrut sa spun!!!
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
miag spune:
quote:
Originally posted by Marina
Ma duc sa ma bag in listutza, sa-mi tineti pumnii
Marina
Marina, bun venit in club!!!
Mia, mami de
miag spune:
Neata fetelor,
Am intrat sa va urez week-end placut si sa va anunt ca plec la soacra-mea, la Galati, de unde ma voi intoarce luni seara...Asa ca voi raporta marti dimineatza sau luni seara.
Pupici la toata gasca.

Mia, mami de
cybip spune:
in weekend!
Aseara am papat pui la gratar.
pentru azi MD: crevusti; P: snitel de pui +salata verde; C: chiftele facute in cuptor+salata verde.
Marina ce-mi place target-ul tau
Miag drum bun si distractie placuta!
Mirela72 spune:
Dragelor, de luni vin si eu in trupa voastra, maine am chef in familie si nu vreau sa salivez la tort si alte bunatati, dar de luni -promit sa ma apuc.
Spuneti-mi va rog, daca in faza de inductie e voie mustar si boia de ardei.
V-am pupat!
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
miki_c spune:
Tam tiram taaaaaaaaaaaaaaa ! Salutare. Vin si eu. Sunt super incantata sunt cu Atkins de 2 saptamani si am scapat de 4 kg aveam 72 kg . Fetelor sa stiti ca eu am papat si lapte aproape in fiecare zi si tot am slabit. Pot sa mai stau pe inductie si cat ca ma gandesc ca daca nu pot sa tin mai mult de 2 luni cum as putea sa mai slabesc inca 10 kg?
Azi am papat:
MD: omleta cu cascaval
P: cremvust cu salata de telina (cam nasol)
C: pui cu salata verde
Maine peste cu mai vad eu ce.
cybip spune:
Good morning ladies!
Meniul meu pentru azi:
MD sardine
P peste cu smantana si cascaval la cuptor
C gratar de pui + salata verde
Mirela72 si miki_c bine ati venit