am aflat ceva ingrozitor

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Asa, atunci se gasesc scuze, dar in ziua de azi cum e?

In ziua de azi e prostie.

Pentru ca exista mijloace de contraceptie, exista informare, si daca ajungi sa faci un avort inseamna ca iti meriti si chinul, si riscurile....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Originally posted by impreuna

Asa, atunci se gasesc scuze, dar in ziua de azi cum e?

In ziua de azi e prostie.

Pentru ca exista mijloace de contraceptie, exista informare, si daca ajungi sa faci un avort inseamna ca iti meriti si chinul, si riscurile....

Elise

Ce usor e sa spui asta!!!!

Si daca esti violata??? pastrezi copilul????
Sau daca ai 15 ani??? Si te gandesti ca nu se intampla de "prima data?"

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Sinzi, Radusi David
David

Cred ca astea nu sunt cazurile generale.
Cel putin eu la cabinete nu am vazut femei violate sau de 15 ani, ci majoritatea femei "bine" carora parca le scotea o masea, asa la indemana era pt ele avortul.
Si nu se opresc la o "greseala", e o practica obisnuita.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:

Daca esti suficient de matura sa iti incepi viata sexuala, fie la 15 sau la 20 de ani, se presupune ca esti si suficient de matura sa te informezi inainte.
Si sa afli ca se intimpla si de prima data.

Iar in cazul violului - caz rar, de altfel, comparativ cu cazurile "fericite" - exista "pastila de dupa" pe care ti-o prescrie orice medic in situatia data.
Asta face ca embrionul sa nu se fixeze, deci sa nu existe o sarcina.
Tot e mai bine decit sa omori pe cineva.
Nu crezi?

Sau vezi vreo diferenta intre a omori o fiinta umana la 10, 20, 50 de ani si a omori aceeasi fiinta umana la 3 luni de viata, cind simte acelasi lucru?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aha...si tu iti inchipui ca trebuie sa fii matur sa faci sex???? Ma indoiesc profund...
Si la fel nu imi vine sa cred ca informatia este atat de la indemana adolescentilor...

Cat despre viol...tu crezi ca dupa ce ai fost violata te duci sa iti cumperi pastila de dupa?????? Numai la asta nu iti sta gandul..
Se vede ca iti place sa condamni si nu sa ai compasiune fata de oameni...
Si daca ai citi un studiu...ai vedea ca violul nu e un caz "rar" (de altfel)..

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

quote:

Aha...si tu iti inchipui ca trebuie sa fii matur sa faci sex???? Ma indoiesc profund...
Si la fel nu imi vine sa cred ca informatia este atat de la indemana adolescentilor...

Da, eu cred ca daca faci sex trebuie macar sa stii ce e ala prezervativ.

Iar informatia e disponibila "doar" la orice cabinet de planning, pe net, in orice revista, samd. De m-am saturat eu sa vad peste tot pliante si afise despre "cum sa iti incepi viata sexuala..."

quote:

Cat despre viol...tu crezi ca dupa ce ai fost violata te duci sa iti cumperi pastila de dupa?????? Numai la asta nu iti sta gandul..
Se vede ca iti place sa condamni si nu sa ai compasiune fata de oameni...
Si daca ai citi un studiu...ai vedea ca violul nu e un caz "rar" (de altfel)...

Poate traiesc eu intr-o lume in care nu te asteapta un psihopat in parcare in fiecare seara.
Sau vorbesti de alt gen de viol?

Daca stai sa deduci probabilitatea unei sarcini din rata violului pe cap de locuitor, intelegi ca marea, covirsitoarea majoritate a avorturilor sint facute de femei care n-au fost agresate deloc.

Ci pur si simplu nu le pasa.
Iar specimenele astea isi merita soarta!!

PS: poate n-am compasiune, si poate nici n-ar trebui sa te astepti sa am, pentru ca eu stiu si cealalta fatza a medaliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

"Nu mai tin minte unde am citit ca in perioada aceea 4 din 10 femei erau violate si abuzate de sotii lor.
Pai si ele ce erau sa faca??? Unde sa plece cu 10 copii dupa ele??? Rabdau saracele, si bataie, si violuri si avorturi..."

Acu ce vad eu ca se face aici este aruncarea vinei in spatele barbatilor, niste animale care pe vremuri abuzau femeile, le violau etc. Daca le scuzati asa pe mame, de ce ii acuzati pe tati? Haideti sa nu prezentam problema ca si cum am fi o natiune de violatori. Plus ca eu cred ca aceasta problema sta mai mult in puterea femeii, normal ca si barbatii au ceva de spus dar ar fi penibil sa le punem lor incarca avorturile femeilor. Si da, sunt multe femei care chiar si in vremurile alea au avut putine avorturi sau nici unul. Se poate, numai sa te straduiesti putin si sa inveti sa iti cunosti corpul.Haideti sa nu transformam acea generatie intr-una de violatori si ignoranti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

"Statisticile pentru anul 2003 din tara noastra semnaleaza faptul ingrijorator ca numarul de avorturi a depasit cu mult numarul nasterilor, conform informatiilor oferite de LifeSite al agentiei de stiri Catholica.ro, care se ocupa de problemele de aparare a vietii si familiei. Astfel, in primele noua luni ale anului 2003 au fost operate 170.000 de avorturi, cu 8.000 mai multe decat numarul de nasteri din aceeasi perioada. Cu aceasta performanta trista, Romania ocupa un rusinos loc "fruntas" in lume, urmata de Rusia, unde sase din zece sarcini se incheie prin avort. Daca in Rusia 6 milioane de femei au ramas infertile in urma avortului, in tara noastra 20% din femeile care au avortat au ramas sterile. In timp ce in Europa Occidentala femeile fac in medie sub un avort intr-o viata, o romanca suporta in medie 3-4 avorturi. Statisticile precizeaza ca orasul Iasi este "capitala avortului" in Romania." http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z21022004&idx=87

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ocebineeee!inteligenta interventie, ce sa spun!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

impreuna - da, saracele femei din Romania... hai sa le compatimim!

In mod sigur au fost violate.... or aveau 15 ani si credeau ca pe copii ii aduce barza.

Elise

Mergi la inceput