Viata in Germania (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut,si eu trebuie sa merg ,luna asta cu alex(13 luni) sa-i fac vaccinul (bolilei copilariei)varsat de vant, pojarel etc.intreabarea mea este (catre mamicila care deja au trecut prin asta)...cum se manifesta bebe dupa vaccin???...face vreo una din bolile astea sau mai stiu eu alte simtome neplacute????.noi de la ultimul vaccin flacut nu avem amintiri prea placute si de aceea as auzi cu plecere niste pareri.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Narcisa, Alina, multumesc mult pentru raspunsuri.

Carmi

Foto bebe Fabiano (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by pinquleasa

salut,si eu trebuie sa merg ,luna asta cu alex(13 luni) sa-i fac vaccinul (bolilei copilariei)varsat de vant, pojarel etc.intreabarea mea este (catre mamicila care deja au trecut prin asta)...cum se manifesta bebe dupa vaccin???...face vreo una din bolile astea sau mai stiu eu alte simtome neplacute????.noi de la ultimul vaccin flacut nu avem amintiri prea placute si de aceea as auzi cu plecere niste pareri.
Nico

ai mei nu au avut nici o reactie, de nici un fel.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Nici ai nostri n-au avut pina acum reactii la vaccinuri.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmi si la noi la fel sunt cetateniile, sotz italian, eu romanca, aldo neamtz. Am calatorit peste tot cu kinderausweiss, fara poza. Asa ni l-a dat, scrie pe el ca poze trebe dupa 2 ani parca. Daca mergi singura fara sotz, probabil e nevoie si de o declaratie a sotzului(facuta de voi nu de notar) cum ca e de acord ca tu sa calatoresti cu copilul. Mie nu mi-a cerut nimeni chestia asta, dar cica oficial asa e.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Cristinatache, am citit la un moment dat (cred ca la tine!) despre niste supozitoare pt bebelusi, folosite la drum lung. Le-ai luat de la farmacie cu sau fara reteta? si, ce denumire au?

Multumesc mult!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Pinguleasa, fiica-mea n-a avut nici o reactie adversa la nici un vaccin.De altfel, pediatra noastra sustine ca serurile sunt foarte moderne si n-ar trebui sa apara reactii adverse.
DidiAlex, noi am primit de la pediatra asemenea supozitoare.Sunt homeopate, se elibereaza si fara reteta si se numesc Viburcol.Se pot folosi si in perioada eruptiilor dentare si in caz de febra mica (pana la 38 de grade).

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Laura, multumesc pt. raspuns.
Fug la primarie...

Carmi

Foto bebe Fabiano (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Camelia, multumesc mult!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut
am sunat sa-i fac fetei termin ptr vaccin daca am citit de la voi ca nu are reactii adverse , am si intrebat daca este suportat de casa de asigurari sau se plateste din buzunar ,la noi aici in nrw este suportat de casa.
Nico

Mergi la inceput