Dr. Ciontea Bogdan - Sp. Municipal

Dr. Ciontea Bogdan - Sp. Municipal | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Exista vreun subiect legat de acest medic?
A nascut sau va naste cineva cu dansul?
Daca da, va rog sa imi spuneti parerile voastre

Dana
24 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Danutza, iti urez o sarcina usoara si o nastere asemenea!

Ce surpriza pe mine sa vad ca Bogdan a ajuns ginecolog! Am fost colegi de grupa in facultate timp de 3 ani. Baiat bun, silitor, constiincios, familist (casatorit cu o colega de grupa chiar pe la inceputul facultatii, ca si mine de altfel), sufletist, etc. Cel putin asa era atunci.

Surpriza a constat in faptul ca eu stiam ca facea rezi pe medicina de familie. Poate a facut si un al doilea rezidentiai, pe obs-gine. Bravo lui! Toata admiratia! Doar ca ma miram si eu un pic.

Daca s-a pastrat cum era in facultate, adica un om intre oameni si un bun profesionist, atunci merita deranjul sa nasti cu el. Sper insa ca nu a intrat in tagma "spagarilor", ca mai am colegi care au "cazut" in aceasta patima... desi tineri si aparent incoruptibili.



Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Buna sper sa nu te sperii cu ceea ce iti voi spune. Sambata am fost in vizita la mama si era la ea o vecina a carei nora a nascut pe 4 decembrie un baietel de 3.500 kg prin cezariana pentru ca s-a chinuit sa nasca normal si nu s-a putut. Toate bune si frumoase pana dupa 5 saptamani de la nastere cand a pornit hemoragia si s-a internat in spital au tinut-o cateva zile si i-au dat drumul acasa ca s-a facut bine. Dupa cateva zile iar a pornit hemoragia si s-a internat din nou, au taiat-o iar sa vada ce e inauntru, nu prea am inteles ce a avut ca femeia nu prea se pricepea sa explice am inteles ca i-a taiat nu stiu ce la uter cand a nascut si a facut nu stiu ce complicatii. Dupa a 2 interventie a stat in coma o zi si o noapte doctorii nu ii mai dadeau nici o sansa ii anuntasera familia sa se pregateasca ca va muri. Din fericire si-a revenit cat de cat si de o saptaman este acasa.
Fata nascuse cu acest doctor minunat de la Municipal.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sper sa nu citeasca si cineva cunoscut lui! Mari, eu ziceam tocmai ca ma mir ca a ajuns gineco, ca eu stiam ca a luat rezi pe medicina de familie!...
Mai departe nu mai comentez, incerc sa fiu impartiala, daca totusi citeste cine nu trebuie?!?



Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput