ciorapi medicinali
Raspunsuri - Pagina 2

daniella4 spune:
Crini !
Sauber am purtat si eu, dar nu reuseam sa-mi aduc aminte marca. Si erau super ok ca pret. Dar au cam disparut din Rom., de aceea am renuntat la medicinali.
Ma duc sapt viitoarela vanatoare, poate or fi revenit prin magazine!
Daniella, mama lu'Alexis

Lauraa spune:
o marca buna e Jobst, de aia mi-a prescris medicul in timpul sarcinii sa previn varicele. Au costat vreo 90 de euro dar banii mi-au fost returnati de asigurare.
Mama de Lara Celine

lgireada spune:
Daca ma duc si intreb intr-o farmacie nu ma fac de ras? Ca eu pe bune daca am vazut pe undeva asa ceva...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

daniella4 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Daca ma duc si intreb intr-o farmacie nu ma fac de ras? Ca eu pe bune daca am vazut pe undeva asa ceva...
Liliana
Bineinteles ca nu!
Dar sa stii ca ciorapi medicininali poti gasi si in raioanele mari de ciorapi.
Daniella, mama lu'Alexis

CristinaT spune:
eu imi cumpar numai din carrefour " colant cu efect de masaj relaxant Medical - BellaDonna" 70.000 lei. Imi plac sunt super, nu se rup, nu ma strang, imi cumpar acelasi numar ca si la ciorapii obisnuiti.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

penelopa spune:
Am fost plecata o perioada si abia acum am citit recomandarile voastre intre timp m-am dumirit si eu ca trebuie cumparat un nr, mai mare dact porti si am reusit sa vad cat sunt de buni.....te simti in ei excelent. Ciorapii mei sunt Salva Line(collant anti-fatigue).Am aflat, cu aceasta ocazie, ca exista ciorapi med si pentru gravide iar acestia din urma au o plasa in fata foarte elastica care se poate largi dupa sarcina.

Sibel spune:
Hai ca m-am documentat despre ciorapii medicinali. Si eu vreau sa port - si chiar mi-am luat o pereche, am un inceput de varice.
Ce-am aflat:
Ciorapii sunt pe trei niveluri: compresie mica, medie si puternica. Cei din clasele mica si medie se pot purta toata ziua iar cei de compresie puternica doar cateva ore.
Ciorapii se iau neaparat cu picioarele odihnite, in nici un caz cu picoarele deja umflate.
Pentru efect mai bun anti-varice ei se asociaza cu un gel care se aplica local si cu comprimate care imbunatesc circulatia periferica. De asemenea, se urmeaza si un regim alimentar.
Marca cea mai frecventa in farmacii (am intrebat la 5 farmacii) este Scholl. Sunt de culoarea piciorului (cam deschisi pentru gustul meu), maro si negri, subtiri si grosi. Cei subtiri sunt cred 20 DEN si cei grosi 70 DEN. Cei subtiri costa 400 si ceva si cei grosi cam 650.
Ciorapii Scholl pe care ii am eu nu strang si burta din pacate.
Am mai vazut ceva marca italiana, 100DEN, tot la 650, recomandati si gravidelor, deci clar nu strang burta.
Dupa cum mai spunea cineva, ei se iau cu un numar mai mare decat purtati de obicei. Nu se incepe cu nivelul maxim de comprimare ci cu cel slab sau mediu.
Cumparaturi placute si picioare usoare!

lgireada spune:
Salutare,
Ma tot uit si urmaresc ce scrieti voi aici. Si ma gandesc ca ceea ce vreau eu s-ar putea sa nu coincida cu ciorapii medicinali, desi inca nu-s lamurita. Asa ca tot am sa-mi iau o pereche si asta pt ca am circulatia limfatica proasta si mereu mi se umfla picioarele de la oboseala.
Eu cautam ceva de la Gatta, am mai avut odata ... niste ciorapi cu partea de sus ingrosata, ca un corset pt fund si burta. am nevoie pt mama in special, ca sa arate bine intr-o rochie de seara. Deci ... mai cautam.
Liliana

penelopa spune:
despre ce preturi vorbiti!!!!!!
Mie imi aduce cineva direct din fabrica cu 150000,trebuie sa ma bucur.
Sunt negri ,bej,maron de 70den,150den,280,330 unii chiar te arata mult mai slaba se spune ca te slabesc in ansamblu cu 2 kg.Am intrebat si eu la o farmacie si cand am auzit ca unii peste genunchi sunt 580000 mi s-a facut rau.