ciorapi medicinali
Raspunsuri - Pagina 3

daniella4 spune:
quote:
Originally posted by penelopa
despre ce preturi vorbiti!!!!!!
Mie imi aduce cineva direct din fabrica cu 150000,trebuie sa ma bucur.
Sunt negri ,bej,maron de 70den,150den,280,330 unii chiar te arata mult mai slaba se spune ca te slabesc in ansamblu cu 2 kg.Am intrebat si eu la o farmacie si cand am auzit ca unii peste genunchi sunt 580000 mi s-a facut rau.
Esti o fericita!
Daniella, mama lu'Alexis

Corina spune:
Fetelor,citesc tot ce scrieti si am impresia ca voi confundati ciorapii medicinali cu ciorapii normali!!!
Cum am mai spus,ciorapii medicinali se poarta la indicatia medicului!!Sint facuti pe masura piciorului ca sa fie eficienti!Si nu pot costa 150000lei perechea!!!
Aici costa 45 de euro perechea de ciorapi cu banda elastica sus(ciorapi lungi)!Strampii nu sint recomandati pentru ca string burta prea tare si pot crea alte probleme.
Fiecare face ce vrea ,dar ar trebui sa nu va jucati cu asa ceva!
Pupici si sanatate

alayna spune:
Acum vreo 2 luni am primit si eu de la o fina dea mamei niste ciorapi medicinali.Mi i-a adus cadou.Nu stiam ce-s cu acesti ciorapi,cum adik medicinali?Tipa mi-a zis ca ajuta la slabit si sa-i port prin casa sau daca ies in oras.Sunt strambti pe picior,cica ajuta la slabire si la disparitia celulitei.Ea i-a primit de prin Spania,parca,de la sora ei,nu sunt sigura.
Nu i-am purtat niciodata,nu-i suport pe picior,sunt super stramti,ea mi-a zis ca asa trebuie sa fie.
Si dupa cate am citit pe aici,e cam periculos sa=i purtam asa de capul nostru.Nu i-am purtat nici o zi.
Intr-adevar acesti ciorapi ajuta la slabire???
Eu nu sunt grasa,dar nici slaba,nu am nici varice.
Am un pic funduletetul mai mareMa ajuta sa-l mai micsorez?

Corina spune:
Alayna,ciorapii astia nu ajuta la slabire,in schimb ajuta singele sa circule cum trebuie!De asta sint recomandati persoanelor cu probleme de circulatie periferica!
Cum am mai spus,ciorapii astia nu se poarta asa ,cind cineva ni i-a facut cadou!In primul rind ca nu stim daca sint pe masura ! Cu atit mai mult daca string!
Pupici