Crema de oki
Raspunsuri - Pagina 4
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Allurequote:
Originally posted by daniella4
Mai fratilor, dar care e diferenta intre gel de ochi si creca de ochi?
Se pot folosi de-a valma, oricare sau kum?
Daniella, mama lu'Alexis
Gelul de ochi e mai "lejer" dpdv al consistentei. Crema e mai grasa de aceea e indicata mai ales iarna cind e nevoie de extraprotectie impotriva vintului rece. Gelurile sint mai bune vara, zic eu.
Nu cred ca e vreo nenorocire daca le inversezi. Important e sa hidratezi pielea cu ceva.
Multumesc mult.

Daniella, mama lu'Alexis
blanca000 spune:
Si eu folosesc tot advanced stop signs de la clinique, mi se pare super buna, nu e grasa, nu ramane nimic pe piele si zona aceea arata mult mai bine, mai neteda si mai luminoasa.
Nunta noastra
Nasi de cununie
robotzica cucului spune:
Mona,
Eu am incercat, din pura curiozitate de new Canadian, o crema antirid pentru ochi (si buze, parca) de la Marcelle. Din gama New Age. Am avut impresia ca are efect. De cand am bebelusa insa, nu prea ma mai dau regulat, deci vorbesc acum din experienta pre-Maria. De fapt, cred ca am ajuns sa folosesc cateva cosmetice de la Marcelle pentru ca aveau un site dragut, care iti permitea sa alegi produse care au sau nu au un anumit ingredient. Cand eram gravida ma lovise informatia ca nu e bine sa folosesc creme cu vitamina A, prin urmare am pus pe linie moarta toata Nivea din dotare.
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
dianaiulie2009 spune:
Gel cu pepticide pentru ochi de la Avon !!!
Stiti cumva daca in RO se gasesc produse din gama Clinique ? Am primit cateva si sunt ffff multumita de el , iar parfumul e ... bestial ... as mai vrea sa cumpar macar parfum , dar eu nu am vazut la noi ... poate stiti ceva site romanesc care comercializeaza asa ceva ???
Va multumesc !!!
albumele noastre
Laura B spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
(...)Dupa vreo citeva zile cind am intrebat-o cum i s-a parut mi-a zis ca nici nu s-a mai dat cu ea ca o facea sa lacrimeze toata ziua. Ei, bine dupa alte citeva zile am patit si eu la fel...Am facut pauza, am crezut ca e din cauza altor factori dar cind am revenit si am dat cu ea...la fel!!!(...)
Si eu am o crema de ochi de la L'Oreal care imi da o reactie ciudata: ma pisca, ustura, arde, nici eu nu mai stiu cum sa descriu exact senzatia
Am sa incerc si eu cu ulei de masline pentru ca-l am la indemana, insa imi va trebui si o crema.
Laura
corinadana spune:
Neutrogena e buuuuna de tot!
Corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
mimitete spune:
Un vot pt Clinique. Am incercat si Christian D, Lancome, Estee Lauder, L'Oreal si nici una nu mi-a placut asa de mult ca si Clinique.
Mihaela