Crema de oki

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiam de dieta Perricone da' salmonul imi place si daca e si bun la dieta, super
O sa caut si pe la magazinele naturiste pilule, cremele nu ma ajuta, daca se poate vreun remediu unde sa nu ma puna sa beau apa ca e un chin pentru mine:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Wow, pai tocmai ma pregateam sa adaug ca bautul de apa e esential. Hidratarea "pe dinauntru" a tesuturilor e critica. Cum altfel?

De ce e o povara consumul de apa??

Eu beau cam 2l pe zi ca am nevoie si pt rinichi..

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ca nu mi-e sete, beau doar daca mananc ceva sarat. Altfel, intra cu noduri:))
Asta e, intotdeauna am fost asa.

Oana_B

Mergi la inceput

Pai nici mie nu mi-e sete da' mi-am IMPUS ca tre' sa beau si beau.
Mai rau e ca trebuie sa fac pipi cam des... aia ma scoate din pepeni.
Da' ce nu fac eu pentru un ten frumos!

Bautul de apa e cea mai la indemina arma impotriva ridurilor.
Stiu ca ele vor veni oricum, dar nu le vreau inainte de termen.

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am si eu o varsta la care am inceput sa ma gandesc ca ar trebui sa folosesc niste creme mai de firma.Nu a scris nimeni ca ar trebui totusi sa folosim creme potrivite vartei pe care o avem fiecare.
Sa nu cadem in partea cealalta si sa folosim la 30 de ani creme care se folosesc la 40 de ani.Am dat un exemplu.Am observat ca la magazine nu te prea indruma, cel putin la noi in Romania, ce creme sa folosesti decat daca intrebi tu.
Voi ce parere aveti?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu am folosit vara gelul de ochi de la gerovital...iar iarna crema de ochi de la acceasi firma...sunt bune in comparatie cu pretul...in jur de 70-80 mii.

Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai fratilor, dar care e diferenta intre gel de ochi si creca de ochi?
Se pot folosi de-a valma, oricare sau kum?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mona, eu folosesc advanced stop signs de la clinique. Ce-mi convine e ca are si protectie solara, nu foarte mare, spf 15, insa tot e ceva. Am avut o pauza de vreo 2 luni in care n-am folosit crema de ochi deloc si s-a simtit lipsa, asa ca am revenit la clinique.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniella4

Mai fratilor, dar care e diferenta intre gel de ochi si creca de ochi?
Se pot folosi de-a valma, oricare sau kum?

Daniella, mama lu'Alexis

Gelul de ochi e mai "lejer" dpdv al consistentei. Crema e mai grasa de aceea e indicata mai ales iarna cind e nevoie de extraprotectie impotriva vintului rece. Gelurile sint mai bune vara, zic eu.

Nu cred ca e vreo nenorocire daca le inversezi. Important e sa hidratezi pielea cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by loneanbianca

Eu am folosit vara gelul de ochi de la gerovital...iar iarna crema de ochi de la acceasi firma...sunt bune in comparatie cu pretul...in jur de 70-80 mii.

Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

Eu sint disperata!!! Am folosit gelul de la Gerovital si cind m-am dus sa-mi mai cumpar unul, la farmacia respectiva nu mai avea decit crema contur pentru ochi. Si aceea era singura cutie. Pentru ca eram cu o prietena pe care o convinsesem cit de bun e Gerovitalul, am lasat-o pe ea sa si-o cumpere urmind ca eu sa-mi iau din alta parte.
Intre timp am gasit si eu, am zis sa incerc crema. Dupa vreo citeva zile cind am intrebat-o cum i s-a parut mi-a zis ca nici nu s-a mai dat cu ea ca o facea sa lacrimeze toata ziua. Ei, bine dupa alte citeva zile am patit si eu la fel...Am facut pauza, am crezut ca e din cauza altor factori dar cind am revenit si am dat cu ea...la fel!!!
Acum nu stiu ce sa fac, cred ca ori ma intorc la gel ori incep cu vaselina, cum a zis Michelle ori cu ulei de masline ori cu crema de hemoroizi ( ca asa am auzit ca face Cameron Diaz..!)
Si totusi, care e mai buna????????
P.S. Am citit intr-o revista despre o noua aparitie pe piata care face concurenta la greu firmelor gen Vichy, Roc, Clinique. Este vorba de o firma romaneasca cu produse Ivaterm, pe baza de apa termala de la Baile Herculane ( iubesc statiunea asta!) fabricate insa in Franta. Ma tenteaza foarte tare sa incerc. Va tin la curent.
dana

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput