Crema de oki

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu folosesc numai produse de la Clarins si sunt incintata de efectele lor.
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Fiindca veni vorba, ce diferenta este intre actiunea unei creme de ochi sau a unui gel contur de ochi?

Eu folosesc un gel contur de Hofigal cu Coenzima Q10, care e indecent de ieftin! Poate de aceea ma bate gandul ca gelul nu e atat de bun ca si crema?? Oare?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu folosesc gelul de ochi Anew de la Avon si crema contur de ochi de la Gerovital de care sunt super incantata.Nu a costat mult si dintr-un borcanel din ala de 50ml ai o gramada de timp.Am mai incercat si altele mai scumpe pentru ca am tot cerut esantioane dar nu mi s-au parut de exceptie.
Si inca o chestiune in crema eu amestec de obicei si vitamina E uleioasa cumparata din Romania care e la fel de buna si pot spuna ca, in comparatie cu alte fete de varsta mea nu am nici un rid la ochi.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Cam de o luna folosesc, in loc de crema noapte, crema antirid de la Gerovital Cosmetics si-mi place foarte tare, in special la ochi cum se simte pielea. Asa ca ma bate gandul sa-mi iau pentru zi si crema ochi, care e mai putin grasa. Iar ca pret sunt o nimica toata, comparativ cu Clinique etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Dar pentru cearcane care e cea mai buna crema?? Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by Ira

Mona, poti incerca si cu ulei de masline, cred ca este mai bun decat Vaseline (Michelle, te referi la crema de maini pt. frig vaseline, sau ?). Daca nu te hotarasti sa dai 60 de$ la fiecare 2-3 luni, foloseste Nivea Q 10 sau orice crema normala de ochi ziua, si uleiul de masline seara, are A si D si nu este nici el alergogen. Apoi, bea multa apa, mananca sanatos si...poti lua si o pastila complex de vitamine pe zi.

Alt secret pt. incetinirea aparitiei ridurilor este masajul facial cu multa crema si descuamarea o data/ saptamana a fetei. Si mastile sunt bune, eu fac masca tot cu ulei de masline.

Irinush, ai dreptate, cremele astea sunt mai mult frectie la picior de lemn...dar tot sunt bune pt.intretinerea pielii macar. Pai eu mananc supersanatos, ca de-aia ma chinui sa gatesc zilnic prospaturi, salate, nu mananc nik semipreparat, nici gras, nici prea sarat. Vegetalele sunt preponderente. Tablete de multivitamine iau de doi ani de cand cu sarcina si alaptarea.La gatit folosesc numai ulei de masline. De baut nu beau decat apa si suc natural de fructe. Nu fumez, sport fac...dar multi ani am abuzat de statul la soare, cu pielea neprotejata si iaca ridurile!in jurul ochilor, ca-n rest...stau bine.
Michelle, nu stiu cat de buna e vaselina, ca eu stiu ca o crema de ochi nu tre'sa fie grasa, ci usoara. Nu-mi place deloc consistenta ei si cum pute!! o fi ea antialergena, da' n-as folosi-o. Am mai vazut cateva marci bune de cremutze de ochi pe-aici, mai ieftinute si-mi place ca spre deosebire de multe altele au listate ingredientele pe ambalaj.
Clinique costa cu 20 dolari mai putin decat o Lancome sau Estee L.Si o crema de ochi iti ajunge pe cel putin jumate de an. Dar nu stiu cat merita investitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mona, asta e, cre' ca tre' sa acceptam ca imbatranim

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Am folosit eu acel Lancome Resolution cu D-contraxol...l-am luat din avion, duty free cu $56. E bun ca textura, hidrateaza bine dar nu te astepta la minuni...Eu am un singur ridulet la ochi si ma uitam in fiecare zi doar-doar o disparea...
Hai sa zic ca s-a imbunatatit aspectul cam cu 15%. Daca asta e ce cauti, atunci asta e produsul. Nu cred ca exista ceva care sa eradicheze ridurile; aia face numai botox-ul.

Mai degraba cautati sa "alimentati" pielea pe dinauntru ca sa se vada in afara; suplimentele de "salmon oil" au facut minuni pentru mine. Cica somonul face pielea sa capete acel "glow" sanatos. Eu am testat pe pielea mea

De la uleiul de masline m-am ales cu o iritatie la ochi (se vede treaba ca sint alergica) iar vaselina e prea grasa si impiedica pielea sa respire (parerea mea) ceea ce nu e sanatos. Faza aia cu vedetele care isi pun vaselina pe ochi e pentru copii de kindergarden...eu nu o cred. Vaselina la banii lor...

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adica sa mananci salmon cat mai mult sau e vreo crema din salmon oil? Unde se gaseste?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ideal ar fi sa maninci somon zilnic, dar cine isi permite???
Eu incerc sa maninc de citeva ori pe luna (fiindca e gustos tare) iar in rest imi cumpar pilule de la magazinele naturiste. Nu-s foarte ieftine nici alea dar e mai avantajos. Si-apoi de uleiul de peste stiam din copilarie ca e bun. Reduce si colesterolul..

N-ai auzit de "dieta Perricone"? Ca e best seller in america si sint multe vedete care o tin (Kim Catrall, J. Lo, Courtney Cox, etc) Aceasta dieta e bazata pe o combinatie foarte inteligenta care are la baza somonul salbatic si vegetalele. Da-i cam greu de tinut...

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput