Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Jadi parca la noi acum e mai bine.A dormit mai bine noaptea.S-a trezit numai o data.Sa vedem azi....

cristell

Mergi la inceput

Dupa cate mesaje scap de moderare?

cristell

Mergi la inceput

Jadi si eu am patit asa de cateva ori,m-am enervat eu si a inceput sa planga si Stefania.Am crezut ca e o coincidenta,dar dupa cum vad nu e...

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna manici si bebici.
In primul rand iertare ca nu am mai scris de mult si mii de multumiri ca nu a-ti uitat ca am implinit si noi 4 luni. Despre Eva ce sa zic este o papacioasa pe 16 ian. avea 7.160g si 68cm,am inceput si noi diversificarea, ii place sucul de mar de nu mai poate, dar nu si de morcov. Dr. se tot mira ca este o grasa. Despre mine...sunt varza ptr. ca am un bb super activ , inca se trezeste noaptea sa pape, nu avem nici un program si nici nu stiu cum sa-i impun unul,daca aveti sfatul...va rogggg.
Nu prea reusesc sa citesc nici din urma...deoarece am si un job acasa + casa+copil... nu reusesc sa ma odihnesc deloc.
Va pup mult, mult.Cu drag Eva si mamica ei.

Mergi la inceput

RalucaCostiurin bine v-am gasit!

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata,

Codruta, si eu am lingurita de la Primi pasi.
mie mi-a scris dr. ca o lingurita in medicine e echivalentul a 5 ml.
De ex. eu ii dau o l-ita de calciu sirop de la Pharco pe zi echiv. a 5 ml. si eu sunt confuza.....cu ml astia. Am tras cu seringe de 5 ml dar e mai mult decat o l-ita. Poate imi scapa mie ceva
Ce ziceti care calciu e mai bun?

hildi

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

miflore si pe noi ne intereseaza subiectul cu ochii.Si noua ne-a spus dc. de familie ca s-ar putea sa aiba canalele infundate si ne-a spus sa-i facem masaj cu degetul ,circular ,la coltul ochiului,spre nas.Daca ii fac ziua de mai multe ori parca a doua zi nu se mai trezeste cu asa multa secretie la ochi,totul e sa nu uit.

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor cucuietelor!
Ce faceti voi? noi pe aici, haladuim pe net. Tre sa ma duc sa-i fac fetii morcovul, dar am o leneeeeeeeee....
Karmenutza nici eu nu reusesc sa-i dau 5 mese de lapte pe zi pt. ca se scoala destul de tarziu, 7.30-8 si adoarme la 22. Am incercat sa-i dau mai devreme de 4 ore si nu vrea nici daca stau eu in cap si in maini. Daca nu ii e foame nu vrea si pace. Asta e, eu deja m-am resemnat. Oricum fata ia in greutate asa ca aste conteaza. Plus ca mai avem si masa de fructe.
Ma duc sa fac morcovukl si revin

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Raluca N, voi ati inceput deja diversificarea? Catalina ta e de o varsta cu Catalinna mea si noi inca nu am inceput. Ne-a spus dr ca dupa 4 luni. Nu se mai satura cu lapte? Noi acum la 4 luni, abia schimbam laptele, trecem pe Milimul 2. Dureaza si asta cateva zile. Abia apoi incepem cu suculete.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor mai pricepute, ne schimba si noua cineva capitolul?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput