Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul acum.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul nou ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67711" target="_blank">aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Simodina bine v-am gasit!

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Multumesc toturor fetelor pentru raspunsurile despre programul de masa, dupa cate vad, bebe al meu e un pic decalat...

Agri, si eu incerc sa ii fac un programel lui bb si am gasit multe idei la adresa: http://www.babycenter.com/refcap/baby/babysleep/7656.html
unele pareri, sfaturi pur si simplu nu se potrivesc cu educatia si cultura noastra, dar eu cel putin am citit si multe lucruri interesante pe care le-am aplicat.

Si bb al meu a avut o perioada super agitata, dar din cate am citit, copiii foarte agitati sunt asa ptr ca sunt "sleep deprived" asa ca la doua ore dupa ce se trezea il puneam la culcare. Incet incet a inceput sa vrea el sa doarma, dadea semne de somnic...si pac la patutz. Tot mai plage cateodata si protesteaza, dar in 5 minute e adormit...plus ca pe cat posibil respectam acest interval. Ieri de exemplu am fost cu el la Mall, si nu prea a dormit, asa ca la intoarcere, desi era super obo, cu greu a adormit...succes

Codruta, tu parca spuneai mai demult ca ai sterilizat toate jucariile cu solutie de la chicco, si pe cele de plus? sau doar de plastic? nu am retinut. merci

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput