Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Cristell scrie si tu cate o fraza pe mesaj, ca sa faci mai repede 10 sa scapi de moderare!
nu numai dupa vaccinul de 4luni n-au voie bebeii injectii, dupa toate vaccinurile, mie mi-a zis de la cel de 2 luni ca dupa vaccin o luna nu are voie injectii.
motivul exact nu-l stiu, doar ca asa mi-a zis dr.

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare la mamici si bebici! Am avut program de recuperare - moamaaa dar ce-ati mai scris in 2 zileee...Oricum n-am retinut mare lucru ca mi-s dusa cu capul.

La multe luni bebelusilor care s-au sarbatorit alaltaieri si ieri, ca n-am apucat.

La multi ani Luca si Vladutz! Sa cresteti mari si sanatosi!

Kristinutza, te asteptam cat mai repede printre noi! Sanatoasa si ambitioasa cum te stim!

Si acum sa ma vait si eu. Acu' doua zile era sa se inece cupilu langa mine . Si-a bagat pe gat o aripa de la un pasaroi de plush pana nu mai putea sa respire. Asa ca atentie mare fetelor cu ce-i lasam in mana mai ales cand plecam de langa ei. In plus, de alaltairi seara, eu sunt intzepenita de spate. De abia ma misc si ma doare ingrozitor. Sunt plina de spume, nu pot face nika, nu pot dormi ca lumea iar de luat baiatul in bratze nici vorba.

Uff, maraie baiatu'. Plec ca pana ajung eu la el - in vreo 3 minute pana in camera cealalta - da in plans oricum.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ziua buna,mamici si bb!

jadi,maryilie voi ati facut vaccinul de 4 luni? la cat l-ati cumparat?eu il cumpar de la dr.si este 1600000 de lei.

ege mananca exclusiv san si sunt zile in care face kk de 2-3 ori(mai apos ,cu miros de iaurt)si sunt zile cand nu face kk.
de scos afara imi este frica sa po scot(aici e vantul asta).dar azi am de gand sa o duc la marea inghetata sa ii fac niste poze.
noaptea doarme binisor.doarme pe la 22 se trezeste la 4 mananca,ii schimb pampersul(are putin pipi),somn si se mai trezeste la 6,7,mananca,ii schimb pampersul care de data asta e plin si apo se joaca.
in legatura cu ca.eu i-am dat in prima luna 5 ml/zi ,5 fiole.atat.am sa intreb medicul daca sa-i mai dau
vigantol ii dau 2 pic/zi
la multi ani bb.sa fie sanatosi ,mancaciosi si ascultatori
plec ca ege ma bombardeaza
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Simodina, si mie mi frica sa ii las chestii care ii pot ajunge pana in gat. Ex: un clown cu caciula ca oblio, caciula ce era sa ajunga in gatutz.
Cristell, noi am fost suspecte de displazie. Am facut eco la 10 saptamani si la 5 luni am fost la un nou control. I-a facut doar metoda ortolani si a considerat ca nu e nevoie de radiografie. Trebuie sa mergem la un nou control cand incepe sa umble nesustinuta. Nu in premergator si cat mai mult in marsupiu (nu prea o tin).
Tonnia, tinem pumnii sa fie bine!
Sofia, esti pasare de noapte ! Eu as fi teleghidata daca as fi treaza la ora aia... Eu intre cute o spal bine la baita si apoi pun ulei Dalin. Nu avem probleme cu cutele. La noi se fac putin rosii cele inghinale. Cred ca de la pishu. Acolo pun uneori bepanthene sau Petrini. Dar niciodata nu a fost rosie, rosie.

Fetelor, daca vreti pasta Petrini. Sa imi spuneti ca va cumpar si va trimit!!! Am o prietena care merge des la Bucuresti. Asa ca........sa imi spuneti.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata la pranz

La multi ani bebeilor care azi isi fac lunita LUCA si VLAD si un pupic de la noi pt fiecare

Fetelor gata mi_a venit CM ,nu va zic ce dureri am avut de dimineata si de spate si de burta

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor care va pricepeti la de-ale calculatoarelor...ce e chestia aia care apare cand vreau sa intru pe pagina la Buburuza?

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Mie nu mi-a venit CM din 23 nov. 2004. Dar nici nu as vea sa vina prea dergaba.

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Nu stiu Deea. Si la mine scrie asta:
"This is default page for buburuza.com domain. Now this page is generated by Plesk for you. Please upload your own index.html file"
Poate ne lamuriti???

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia tinem pumnii

noi ascultam radio itsy bitsy acuma si sa vedeti ce rade asta micu

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta tu nu ungi mereu fetita cu bepanthene? Eu dupa baie o ung si la popo si la pasa. Oare nu e bine? Si pe cute uneori.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput