de ceva vreme imi crapa pielea de pe talpa piciorului,si daca dau cu crema de galbenele trece un pic,insa nu de tot si reapare zona respectiva.Pe langa faptul ca crapa ,ma si mananca zona respectiva.Pana ajung la doctor,vreau sa va intreb : ati avut asa ceva? o fi vreo micoza ceva?ca acum vad ca mi-a crapat si chiar intr-un loc mic sangereaza,deci e destul de profunda crapatura
o sa il intreb pe tata maine (acu' e cam tarziu) si o sa iti spun.
ca s-a chinuit mult timp cu aceste crapaturi pe talpa piciorului care mai erau si dureroase.
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
poate fi o micoza, mai ales daca spui ca ai si mancarimi si e profund. Cred ca e bine sa mergi la doctor. Se rezolva cu cremele pe care ti le prescrie si vei fi ca noua!
Vio
ma gandesc ca daca ar fi micoza nu ar ceda la crema de glabenele...ca uite aseara am dat si deja s-a imbunatatit...nu inteleg ce poate fi....dar oricum merg si la doctor.
claudia,astept raspunsul tau
Ana incearca crema MELKFETT pe care o gasesti la plafar si contine galbenele si miere
dolcebaby
Cea mai tare solutie pentru talpile crapate: spalati-va seara pe picioare intr-un lighean cu apa calda si otet (puneti ca la salata, descrieti un cerc cu sticla). Bafta!
Poate fi si semnul unei acute lipse de vit.A din cate stiu eu, sau intr-adevar o micoza, insa numai medicul poate spune cu certitudine.
28+
vacanta Brasil
foto burtik