Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 10

Bubamara spune:
Fetelor, de pe la ce varsta poti cara puiul in marsupiu? Ca stiu ca e faza de coloana...
Raluca si bb Maria (07.12.2005)

mara95 spune:
Bubamara, am citit in cartea dr. Spock, ca se utilizeaza marsupiul cat mai devreme ca altfel nu-l mai accepta.Insa nu spune mai departe exact de la ce varsta...
Acum noi folosim "scoica " si puiul pare sa se fi adaptat perfect,dar incercam sa nu facem abuz de ea.dar ce bine e cand mai am si eu bratele libere din cand in cand.
Am observat ca bb-ii nostri au aceeasi zi de nastere
Noi nu avem cojite in cap si folosim samponul sanosan, in schimb avem intre sprincene cojite galbui pe care incercam sa le indepartam prin spalare.
mara si flavi(7 dec)

Bic spune:
Ripley, da, meyy, ti-am tot zis tot timpul ca e foarte frumoasa Ana... Sa nu va luati nasu' la purtaaaare acum...
Gogolos, nu te speria ca se ineaca piticul cu saliva. Ei au acel reflex de a scuipa, un reflex de surpavietuire, si nu are ce sa se intimple chiar daca tie ti se pare tragic. Si Smaranda saliveaza la greu si se ineaca. E drept ca si eu m-am speriat de citeva ori si eram pregatita cu ditamai palma pe spatele ei, dar mi-am dat seama ca ei stiu sa se apere.
Cit despre ingrijit... Eu am fost intotdeauna chich, dar nu cocheta. Ei, dar va marturisesc ca in bagajul de spital s-a gasit si trusa de farduri pe care am folosit-o cind am iesit din spital, ca voiam sa arat mumos la prima poza cu bb-ul. Cind ies in oras imi pun intotdeauna rimel, dar mai nou umblu in trening de fleece. Aici e foarte modern, toate mamicile umbla asa, dupa standardul romanesc as arata cam ciudat. Dar trebe sa ma duc la tuns si uite ca nu apuc. Poate inainte de ziua mea.
Lavi02, pediatra mea spune ca daca adoarme, sa o lasi in pace sa nu-i dai de mincare pentru ca daca ii dai o sa se obisnuiasca ca vine tzitzi cum scinceste ea un pic. Mie-mi adormea Smaranda la loc, dar uite ca am incercat azi noapte figura si nu a tinut. A urlat mult si a trebuit sa-i dau.
Noki, ce bine ca Sarah are program! Cum ai reusit?
Bubamara, marsupiul il poti folosi de la nastere. Noi l-am folosit din ziua a treia. Acum am trecut la un fel sac din pinza care tine bebelusul cocolos. Sears recomanda chiar sa-l porti pe bb cit mai mult in timpul zilei in marsupiu ca se te simta aproape. E o intreaga filosofie, daca vreti amanunte, uite-te pe www.aaskdrsears.com la "attachement parenting" Smaranda, 03.11.2005

anda77 spune:
ce liniste pe aici...sa nu trezim bebeii, nu?
Stefan al dordiei, 14 nov 2005, 16:10 bucuresti
Scorpion cu ascendent in taur
energie, ambitie, curaj; încredere în sine si hotarâre. Aceasta pozitie indica o persoana practica si întreprinzatoare, care nu se va da în laturi de la nici un efort pentru a ajunge la succes. forta musculara si capacitate de îndurare, temerar, impulsiv si încapatânat; neglijeaza precautiile cele mai elementare în legatura cu sanatatea lui, predispus la accidente si la pierderi de sânge datorate leziunilor.
Necaz in familie. Pierderi de proprietati.
Excese culinare si boli ale ficatului.
Respectul subordonatilor si colegilor, intelegere buna cu ei.
Asociatii fericite, nativul va stii cum sa atraga oamenii sa-I sustina proiectele
Sotie foarte bogata, vaduva sau divortata, bruneta, credincioasa, fidela, pe care se va sprijini toata viata. Va aparea un rival in casatorie.
câstiguri prin agentii literare, stiintifice. Mosteniri importante. Activitate sexuala bogata si mare interes pentru acest domeniu.
caracter binevoitor, simpatic, saritor, religios, filantrop. iubire de muzica, de arte în general, de arta dramatica, cât si de orice lucru care poate avea o influenta asupra înaltarii sufletului. La fiecare deplasare, fie pentru afaceri, fie pentru propria-i placere,planetele pregatesc drumul în fata sa, astfel incat va intreprinde calatorii extrem de placute din toate punctele de vedere. Multe calatorii in companii feminine.
Prieteni originali. Destule deceptii din partea lor deoarece nativul va supraevalua caracterul acestora, se va autoiluziona cu privire la calitatea lor.
Dusmani secreti care vor initia persecutari.
Legaturi extraconjugale, mai ales in timpul sau cu ocazia calatoriilor in strainatate.
Dragoste pentru viata la tara.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

camelia_daniela spune:
Buna seara fetelor!
Eu nu mai apuc sa postez mare lucru, pentru ca micuta imi ocupa cam tot timpul si tati nu prea se invredniceste sa stea cu ea ... decat foarte putin!!!!!!! Noi suntem bine - asteptam cu viu interes sa facem 1 luna ! Sa vedem ce se mai schimba in viata noastra ...
Anda, te rog din suflet cand ai un pic de timp poate reusesti sa-i faci si micutei mele o astrograma!!! Nu este graba ... oricum ea este ultima pe listutza!!!
Iti dau si datele : Alexandra Daria, nascuta pe 02 ian 2006 la Buzau, ora 23:00. Iti multumesc anticipat !
Va pupacim, dragelor!
Camelia si bebelina Daria
ALEXANDRA DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
Poze Camelia si
Alexandra Daria

catutza spune:
I-am luat bebelinei cutiutele muzicale,toate 5,deocamdata nu e prea atenta doar daca ii cant eu si ma stramb ,dar poate mai tarziu o sa ii placa.Tot azi i-am dat 2-3 lingurite de suc de portocala (mai mult a dat afara ca se lingea rau pe buze,dar ceva ceva tot a inghitit).Mergem sa ne pregatim de baita acum.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

dordia2000 spune:
Anda iti multumesc din suflet pentru astrograma!!!! Super desi partea cu accidente si cu necazuri in familie...nu prea imi place. Dar tb sa am grija de el si voi fi cu ochii in patru!!!
Catuta bravo ca i-a placut dar sa urmaresti kk sa nu il opareasca la fundic. La mine nu a avut nimic dar...tot ma uit atenta sa vad cum arata!
Noapte buna!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Siminaf spune:
quote:
Originally posted by catutza
Siminaam vrut doar o parere,ca pana luni mai e,si vroiam sa stim cam la ce sa ne asteptam,ca el de cand i-au taiat unghia e cam speriat
Ina si Ripley stiu ca noi suntem 65 de mame si 66 de copilasi,dar scria 65 copilasi.
Catutza si Bianca-Maria
Catutza draga

Aia cu unghia scoasa e de vise negre, indiferent la ce maaaaare chirurg sau ortoped te duci! Dar poate de data asta nu e ceva prea grav. Poate e doar o contuzie, simpla, si se rezolva cu ceva imobilizare (adica mai putin mers pe jos, nu chiar stat la pat) si revulsive. Doamne ajuta!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

catutza spune:
Dordia ,noi oricum supraveghem funduletul bine,ca avem antecedente! Ca a fost foarte rau iritata si i-a trecut cu "desitin",dar de atunci ii mai dau o data pe zi asa preventiv seara dupa baita.
Simina ,speram si noi sa fie nevoie doar de masaj ceva...fizioterapie...unguente,numai sa nu mai ajungem iar la cutit.
Noapte buna si vise placute!

catutza spune:
Am pus poze noi in albumul privat cu Biencuta mea, sper sa va placa fata mea si sa vedeti ce mare e!