M-am hotarat ........... adoptie (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Maria,

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii lui mami si lui taty.

Corina, numai bucurii sa ai de la printesa voastra, de la ingerul vostru de fata.

Pupici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza.

Dragelor ce ziceti de o intalnire in weekend? Bineneteles daca e vremea tot buna.

Haideti ca in curand n-am sa ma mai pot misca prea mult....si mai mult de saptamana viitoare intru in sesiune....

Pupici,

Flory 19+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Fetelor, trebuie sa va spun ca s-a intamplat un miracol. Pe 15 ian. am facut inseminare si ieri, conform analizei singelui.... SUNT GRAVIDA!!!
Nu imi vine sa cred! Am avut sanse cam 10%..... Deja ma concentram tare asupra adoptiei... Nu pot sa cred! Va iubesc pe toate si va doresc acelasi noroc ca al maeu... Oare s-a intimplat pt ca deja nu ma mai craponam de asta?.... Sper sa duc sarcina cu bine la capat, fara probleme....
Oricum, ii multumesc din inima doctoritei Moisa. Si ea e un pic mamica simburelului...Fara ea nu ar fi existat.
Va Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari MamiFlori! Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa duci sarcina pana la capat si sa ai un bebelus sanatos!

Flory eu as zice da, as veni sa ne intalnim, numai sa ziceti unde sa vad daca am cum sa ajung. Si sa vedem cine se mai inscrie pe lista.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

MAMIFLORI felicitari din tot sufletul !!! ma bucur mult pentru tine !
sa nu ne uiti, si sa mai treci pe la noi sa ne pupi din cand in cand, si sa ne zici ce'ti mai face burticuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mami Flori felicitari din suflet.
Acum ai grija de tine si totul va fi bine.

Vedeti fetelor ca se intampla si minuni? Hai... la cat mai multe gravidute.

Cristina eu pot oriunde ca vin cu masina. Deci unde le este mai multora mai usor acolo ne intalnim.
Am uitat sa va spun ca ieri Rares a fost la ora de sport. Pe la pranz l-a apucat joaca. A fost prima zi cand l-am simtit cu adevarat in burtica.

Pupici,

Flory 19+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Mami Flori - felicitari!
De intalneala - venim si noi!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

MamiFlori, FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!! Sa fi sanatoasa si sa treaca usor cele 9 luni, sa aiba fetita ta fratiorul sau surioara mult asteptata! Cred ca sunteti in al 9-lea cer, si ma bucur si eu alaturi de marea familie de aici. O sa astept cu sufletul la gura informatiile despre samburel (sau samburica?).
Maria, La multi ani! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!!Corina, cred ca esti f mandra de printesa voastra, si va doresc sa va umple zilele de fericire!
Noi multumim in fiecare zi la Dumnezeu pt minunea noastra, e atat de scumpa si un copil atat de cuminte, si cu sanatatea nu avem chiar nici o problema, de cand e la noi nici macar nasucul nu i-a curs!
Va trimit pupici la toate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Buna ziua fetelor.N-am mai "trecut" demult pe la calculator , scuze ca am disparut.Sunt mereu in vizita la Simona si nu mai am timp de nimic.
As vrea sa pun o poza cu ea sa vi-o arat dar nu stiu cum.Ma ajuta si pe mine careva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Mamiflori,
Felicitari pentru evenimentul deosebit din viata ta.
Iti doresc o sarcina usoara si un copil sanatos si frumos.

Pupici tuturor.

Felicitari celor care anul acesta si-au gasit bebicii indiferent ca l-au adus acasa sau nu.
Bafta multa celor care anul acesta vor deveni mamici.

Irina si Mihai

Mergi la inceput