M-am hotarat ........... adoptie (30)
Raspunsuri - Pagina 4
urziceanu spune:
Minnie,felicitari alaturi de bombonica ta,speram sa vedem pozici curand.
La multi ani,Mihaita sa cresti mare,frumos si sanatate!
corina urziceanu
boo__boo spune:
MIHAITA iti urez sa fii sanatos si sa-i bucuri pe mami si pe tati muuuuuulti ani de acum incolo
IRINA sa va traiasca puiul, sa va infloreasca viata (desi sunt convinsa ca deja simtiti asta) si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de el, ca nimic nu este mai frumos in lumea asta decat sa-ti vezi odorul crescand.
... si sa vina primavara asta mai repede sa ne putem intalni in parc cat mai multe fete cu puiutii nostri
tuturor bebicilor, mamicilor si taticilor
mama ingerasului Alex
o mamica fericita spune:
LA MULTI ANI MIHAITA! sa cresti mare si sa aduci numai bucurii lui mami si tati.
Minnie sa va traiasca smantanica si sa aveti parte de tot binele din lume.
Lorelei si
irina_g spune:
Multumim frumos pentru urari.
Minnie, sa va traiasca Smintinica si sa va bucurati de ea in fiecare zi.
Flory, iti urez multa sanatate, somn cit mai mult ca sa se faca mare Rares si o nastere usoara si fara probleme.
Ma rog la Dumnezeu pentru tine sa fie bine.
Tuturor mamicilor le urez sa se bucure de puutii lor iar celor care inca nu au gasit, le doresc sa aduca puii acasa repede.
Irina si Mihai
mimsi spune:
[b]La multzi ani, Mihaitza[/b], sa cresti mare, sanatos si frumos alaturi de parintii tai. Ne cerem scuze de intarziere.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
vivi.vio spune:
MIHAITA, "La multi ani" , sa fii sanatos si sa ai o viata fericita alaturi de parintii tai care te iubesc.
Irina, sa va traiasca, sa va aniversati in fiecare luna ca asa facem si noi, cu cate o jucarie, o floare, etc. si sa finalizati cu bine totul.
Fetelor, daca vreti la incuviintarea adoptiei sa cereti schimbarea de prenume si sa-i puneti BB ce prenume vreti voi sau prenumele de la botez, cereti asta in actiune, CU INCREDERE.
Atentie, insa ca aceasta cerere (in baza art 53 alin. (3) din Legea 273) TREBUIE MOTIVATA CU CERIFICAT DE BOTEZ sau cu alte acte, functie de situatie.
Asa ca BAFTA si sa va traiasca puiutii si puiutele si sa fie sanatosi ca asta e mai important.
patri spune:
Mihaita, sa cresti mare, frumos si sanatos, sa aduci multa fericire parintilor tai! Irina, va doresc multe zile frumoase alaturi de el! Bucurati-va de fiecare moment, ca imediat e mare flacaul si sta mai greu la dragalit!
Ma bucur ca e ultima zi din luna, si vine februarie care e luna scurta, si din martie e PRIMAVARAAAAAAA!!!!
silvia_112 spune:
Mihaita la multi ani sa cresti mare si frumos si sa-ti bucuri parintii.
Irina sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el !
noemi marian spune:
In primul rind urez La multi Ani tuturor sarbatoritilor si felicitari tuturor mamicilor de pui mici si draguti.Si tuturor multa sanatate si bucurii.
Eu am fost la djpc luni si m-am lamurit total.Totul e ok.
Din discutia de duminica am 2 certitudini:fata nici nu vrea s-auda de copil,este nepasatoare si indolenta,iar mama ei nu vede alta solutie decit adoptia.Artificiile propuse de ea nu-i vor scuti familia de ancheta sociala si de scandalul care urmeaza.Deci probabil va urma un consiliu de familie in care se va expune pb cit si rezolvarea ei.
Sotul meu a ajuns intr-un final la aceesi concluzie cu mine,mama mea este 100% linga mine asa ca lasam povestea sa se depene in mod firesc fara sa o fortam in vreun fel si-apoi cum a da Dumnezeu.Oricum trebuie sa continuam cu dosarul pt ca sintem rude de gr 5 si avem nevoie de atestat.
Va doresc inca o data toate bucuriile din lume,Noemi