Recomandari gradinita Waldorf- Popa Nan sau Romana

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

ankalaura asa de frumos ai spus.....Intr-adevar, asa este Ella!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Cred ca merita un topic separat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hola!
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre educatoarea Rodica Nica? Are cineva experientza cu dansa?
Multzam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urzicuta spune:

Buna.Despre invatatmntul alternativ waldorf am scris cate ceva in forumul parintilor de pe site-ul edu.ro..daca aveti rabdare sa cititi cu atentie.mentionez ca sunt o fosta absolventa a Colegiului waldorf de institutori si am lucrat in sistemul acesta alternativ.nu am vreme sa dezvolt subiectul aici,cine e cu adevarat interesat citeste.Sa nu ne imbatam cu apa chioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Domnule/doamna (nu m-am lamurit), am citit ce ati scris pe forumul respectiv si am inteles din mesajele dvs. ca atacati foarte virulent sistemul Waldorf din perspectiva ortodoxa. Pe mine aceasta perspectiva nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza nici partea antroposofica si tot mambo-jumbo "spiritual" din spatele pedagogiei Waldorf ci strict faptul ca este o alternativa net superioara (pentru copil) invatamantului autoritarist "traditional". Nu este cea mai buna existenta ci cea mai buna existenta in Ro in acest moment, cu conditia sa se faca asa cum trebuie (ceea ce nu e chiar usor lucru).

Deci..nu va imbatatii dvs cu apa rece si nu ne tratati drept ignoranti a priori daca nu stiti cu cine vorbiti. Poate ar fi fost cazul sa aveti dvs rabdarea necesara sa citit acest subiect in intregime si altfel ati fi pus problema.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Stimata doamna nou-venita Urzicuta, am citit cu interes postarile dv de pe edu.ro si m-am informat, asa cum m-ati sfatuit. Deci iata ca nu m-am imbatat cu apa chioara si totusi am senzatia ca dv faceti parte dintr-o secta, prea aparati cu atata ardoare sistemul traditional de invatamant. Nu stiu ce mai este de laudat la acest sistem in zilele noastre, de aceea ma intreb daca nu cumva ati fost indoctrinata in acest sens????

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Tocmai am sunat la Waldorf din Romana, sa intreb daca il primesc pe baietelul meu care face 3 ani pe 7 noiembrie si mi s-a spus ca oficial, din ordinul ministrului, inscrierile incep in luna iunie, si ca oricum nu il primeste ca nu are 3 ani impliniti in septembrie plus ca au prioritate cei cu 3 ani impliniti.

Ce ma sfatuiti? Ma gandesc ca nu e o solutie prea buna sa il dau la cresa un an, in ideea ca va fi inconjurat de copii mai mici si in loc sa progreseze va bate pasul pe loc.

Ma poate ajuta cineva cu o relatie (pe langa doamna directoare) sau cu un sfat asa incat sa putem inscrie copilul la aceasta gradi din septembrie anul acesta?

Multumesc.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am citit pe edu. Ma doare mintea...
Domnule/doamna urzica, la ce scoala predati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, mai aveti ceva feedback nou despre gradinitele Waldorf? Cum e cea particulara, pana la urma? Multumesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

graviduta, uite aici am povestit pe scurt despre gradi a noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140269&whichpage=1

hai ca nu ma pot opri din ras! abia acum am citit postarea "urzicatoare" ...mda...singura "religie" care se face acolo, e rugaciunea pt o zi mai buna si faptul ca le da cu putin mir pe manuta dimineata...aaaaa si sceneta de Craciun!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput