Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ema.nu.ela- la Mamini nu poate fi vorba de calitatea laptelui pt ca de ceva timp ea ii da numai formula. La fel am patit si eu cu diversificarea, a plans vreo 2-3 sapt si nici lapte nu mai voia, dar la noi erau colici (sau gaze, ce or fi fost!)

Mamini- sa stii ca si Mario are mom cand e tare marait de la durere de burtica! Poate ea la inceput nu a avut colici si de aceea nu stie acum cum sa elimine gazele. La noi a fost cu cantec pana a invatat si acum se partaie intr-una (mai putin acum dar pana acum o luna.....cum in plimbam parca exploda pampers-ul!) Eu va doresc sa-si revina repede veverita frumusica si sa nu o mai doara nimic! Pupici!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am uitat sa va povestesc ca noi avem de notat ceva important (nu de bine, dar...): prima vanataie!!!! Il tinea ieri tasu' in brate si cum nu are stare nici o clipa, a tras un cap in birou si acum are o vanataie de toata frumusetea pe tot obrazul! Ce se mai speriase si chitaia si nu mai voia sa-l vada pe tasu' pana i-a trecut sperietura! Si ca sa puna capac azi era la un pas sa cada din pat! Si-a amintit cum e cu intoarcerea pe spate de pe burta si dupa o serie de spate-burta-spate l-am gasit intepenit intre pat si noptiera, dupa ce daramase telecomanda, si incremenise de frica, nici un deget nu mai misca! Eu m-am speriat de mama focului si am fost intr-o sec langa el! SI a inceput sa se traga si de grilajul patului sa se ridice sa coboare! Pana la urma tot cade in cap! (sper din suflet sa nu!)

Acum chiar ca plec si eu. Va pup! Noapte buna tuturor!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricel spune:

Vrem si noi aici, ne primiti?
Adrian Brendon ,20.07.2005 , nastere normala ,3.500g
Papa lapte de la mamica si acum am vrea sa mai dam si altceva dar spre rusinea mea nu prea stiu ce ....poate ma ajutati voi cu ceva idei.Am dat cereale, cartofi dulci , morcov .Rau e sa fii departe de casa si sa nu ai pe cine intreba ....asa ca..... am apelat la voi .

Sa fiti iubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Delia sa stapiniti cu placere masinuta. Va doresc sa faceti multe calatorii placute cu masina si spor la condus. O sa-ti placa cind ai sa conduci tu te asigur.
Pe David la fel il spal si eu in chiuveta, il bag cu piciorusele si burtica ii sta sprijinita pe bratul meu iar fundicu e aproape de apa. Ii place tare mult ! Citeodata scoate si sunete de placere, sunt niste sunete guturale imposibil de scris in litere.
Aricel bine ai venit in mijlocul nostru. Intreaba orice si ti se va raspunde !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Am promis ca am sa va povestesc cum a racit puiul meu. A fost tare bine si clad la mine in casa pina acum 5 zile cind o vecina a oprit apa si a reusit astfel sa-mi infunde caloriferele. M-am dus la administrator care sta chiar deasupra mea si l-am rugat sa faca aerisirea pt ca imi era teama ca o sa raceasca bebe. L-am imbracat mai gros pe pui dar de fiecare data cindii schimbam pampersul, il spalam si desi ma miscam repede sa-l imbrac tot a reusit sa raceasca. Dragutul meu de administrator s-a sinchisit dupa 2 zile sa faca aerisirea si mi-a spus ca nu a iesit deloc aer dar caloriferele mele, dupa ac interventie, au reinceput sa functioneze. Acum e iar cald si bine dar am aici pe masa antibioticul (Ospamox)pe care tb sa-l ia David, un sirop de tuse (Eurespal) si paracetamol. Imi vine sa sun la usa administratorului sa urlu putin la el sa ma racoresc si eu. Toata operatia de aerisire a caloriferele a durat putin cred ca 10 min. iar lui i-au tb 2 zile sa-si faca treaba. Daca stiam cum sa fac aerisirea o faceam chiar eu de la inceput dar habar nu am.

Mergi la inceput

Mi-a promis nasa lui David ca o sa imi dea caloriferul electric ca sa evit de acum inainte intilnirea cu frigul. Ma gindisem la un calorifer electric sa cumpar si eu dar admin imi tot promitea ca acum se duce sa faca aerisirea apoi disparea in casa lui si nimic. Tb sa recunosc ca nu imi ajungeau si banutii pt a cump un calorifer electric dar as fi putut sa ma imprumut de la sora mea. Nu stiu ma simt ciudat ca si cum eu as fi singura vinovata pt raceala lui David si acum tot incerc sa scap de ac vina.
Mamici mi-a spus Albinutza ca mai de mult s-a discutat despre modalitati de desfundare a nasucului, recomandari de pompite. Eu cred ca in aceea perioada nu eram conectata la retea dar am rugamintea sa imi spuneti si mie de pompita care se pune la aspirator !? Exista asa ceva ? Dati-mi detalii si de unde o pot cumpara. Eu folosesc o pompa de la Chicco care a fost f buna pina acum cind i s-a infundat nasucul rau si nu mai face fata. De azi de dimineata i s-a mai desfundat nasul cred ca isi face efectul tratamentul deja pt ca ii curge nasucul. Deja are oroare David cind ma apropii de nsul lui, imi vine sa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am ramas ptr 3 zile fara internet ptr ca minunatii de la RDS fac treaba de tot kk. Dar asta este m-am enervat destul.
Iubitul meu print a facut pe 25 ian, 7 luni si tot atunci am primit prima muscatura cu dintele lui de iepuroi. Ne-am trezit cu el in gura. Nu a facut temp. A fost doar marait 3 nopti dar nu f mult si a facut diaree dar un singur scaun pe zi. Asa ca va dorim sa va treziti cu dintii in gura ca noi si sa nu suferiti.
A iesit cel de jos din dreapta si se vede si cel de langa el.

Valcampan este o pompa care se conecteaza la aspiratorul de casa se numeste batista bebelusului si o gasesti la farmacia 2NA de la Unirea in jur de 350.000 lei dar este ffff eficienta. Nu te speria ca o pui la aspiratorul de casa ca nu ii face rau lui bebe.Multa sanatate!

Noi ne pregatim sa plecam in wek-end la munte sa sarbatorim iesirea primului dintisor. Vorbim luni.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetele care vreti sa spalati bebeii in chiuveta.
Prindeti incheietura bratului cu mana ca intr-un. Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar daca prindeti miscarea e in siguranta, nu il scapati sigur. O sa incerc sa fac si eu poze sa vedeti miscarea.
Eu nu are rost sa ma laud da nu ma pot abtine.
La Medeea i-am facut numai eu baie din prima zi la spital, nu a pus mana nimeni pe ea, decat doar la nastere.
E drept ca asta e meseria mea
Diana si eu zici sa iei tratamentul, dar cred ca deja ai si inceput pana am apucat eu sa raspund.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Valcampan- multa sanatate la puiul David

Dede- felicitari pt masinuta, sa va bucurati de ea si sa-i erodati cat mai repede cauciucurile!

, merci, voi incerca din nou zilele astea sa-i mai facpiureul, sper sa iasa bine.

Simona, bine ai revenit, pupam vanataia.

Emaaimee- multa sanatate, sa te "repari" cat mai repede, sa nu faca Oana foame.

Truli-luli - sa-ti traiasca frumoasa Ana,e o dulce. Mie mi se pare ca aduce cu amandoi. Btw, si a mea e Ana, al doilea prenume.

Briana- si eu tot cam la fel stau cu kilele. Sper tura a 2-a sa fie mai cu spor. tu cum mancai spanacul?

Andreea- cool bancul

Acusor- fericito, cu asa sot. Si tu, pe ce loc esti?

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!
Monica, felicitari pentru dintocul lui Mihnea ca a iesit fara stirea voastra!
Diana, Dede, am si eu 2 intrebari la voi (si nu numai la voi, cine se mai pricepe ). De la 40 de zile de la nastere iau Exluton si le-as opri. Inainte cu 2 ani de a ramane insarcinata m-am da peste cap hormal si ajunsesem la 90 de kilograme, hipertiroidiana si cu tensiune 18 cu 10. Un an de zile am luat metoprolol si vreo 4 luni tratament pt tiroida. Exista riscul cu Exluton sa mai patesc asa ceva si este sigur ca nu raman insarcinata? Luna trecuta mi-am facut test de sarcina ca nu mai venea CM-ul.
Si 2, Teo, cand doarme are momente cand respira ca si cum n-ar avea aer. Nu stiu daca sunt explicita. Poate sa aiba ceva? La inceput, ma amuzam ca ziceam ca suspina in somn dar acum ma gandesc sa nu fie ceva. La fiecare control dr. il asculta cu stetoscopul si-mi spunea ca e ok, dar eu, mama paranoica, ma tot gandesc sa nu fie ceva. Oricum, ii zic si lui luni, cand ma duc la control.
M-am facut intealeasa?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput