Bebelusi de iulie-august 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
Monica-Elena spune:
Azi Mihnea a papat 90g de spanac. Eu am oparit putin 3 rondele de spanac congelat fara sare sau altceva si apoi l-am combinat cu branzica calcica si cu iaurt si le-am bagat la blender. eu nu ii dau sare si zahar pana la un an doar ulei de masline.
Iaurt eu ii dau iaurt de la milli clasic de 2,8% grasime si branzica calcica ii fac din dorna sau milli sau brenac de 3% grasime.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Giana spune:
Fetelor,eu am luat cartea "4oo de rete pt bebe 0-3 ani" de Laurentiu Cernaianu si aproape in fiecare meniu are biscuiti.Lapte cu biscuiti,mar ras cu biscuiti si in tot felul.Plus ca baga sirop de zahaz,pesmet...Pai???Ce retete-s astea?Parca nu trebuia la bb de 4 luni astfel de chestii.
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
anis spune:
Dr mea mi-a zis de biscuti fara gluten...eu n-am inceput diversificarea inca..dar am intrebat de ei prin 2 farmacii.Nu sunt, dar cica se importa in Romania..sunt curioasa unde-or fi?!!
Am gasit si Infarix Hexa..care zic ei ca nu mai importa..da de unde..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
mamini-nu dispera cu diversificarea.Io vb ca pe mine m-a apucat depresia si din cauza asta:nu papa mncare,nu tzatzi si uite asa.Dar acum am ajuns la 3mese/zi si daca acum incerc sa ii dau san in loc ce ma mai bodogane si ma musca si face eeeeh.Si chiar daca nu are chef tot timpul ce sa faca asta e.
Azi a papat bine branzica cu fructe si i-am dat piure de legume homemade(mazare+cartof+morcov+pastarnac) facut cu lapte si un strop de ulei si carnita de pui(pasata gata la borcanel).I-am mai dat eu carnita de pui cu leg din borcanele dar nu s-a omorat.Dar acum am vazut si eu un bb mancacios.Casca gurita inainte sa ajung eu cu lingurita la castronel sa iau papa.Cred ca e carnivora ca tati.
Intrebare iar:se paseaza bine puiul la blender,iese fin?Am de gand sa pun un pic de lapte si ulei.Dar vreau sa stiu cum iese ca mi-e tare comod cu borcanele numai cu carne de pui pasata pe care pot sa o amestec cu ce vreau.
Mona-eu tot zic sa te astepti la dintisori.Ca si a mea e ok acum ziua,doamne sa n-o deochi,papa bine cand vrea ea.de dormit doarme e cate apr 2 ore un somn si altul de 1h.e vesela,jucausa,face si ea asa din nas:tati ii zice balaurul.Am descoperit si cauza:daca are mucisori chiar si uscati nu ii place si fornaie ca un balaurash mic
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Giana spune:
Nu stiu ce se intampla cu baiatul asta ca azi nu a mancat mai deloc.V-am zis ca pe la 5-6 dim. i-am dat lapte cu cereale in bibe ca n-aveam lapte.La 10 a mancat un castronel cu mar si branzica si dupa-ai nimik.Lapte n-a mai vrut...un strop cat aveam nu l-a mai vrut.Ma musca cand il puneam la tzatzi...piureul de legume cu galbenus nu l-a vrut....se stramba si icnea...Cand l-am adormit a supt ceva..dar la cat am nu cred ca destul.
Ce-o fi cu baiatul meu care golea castronelele???
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
emaaimee spune:
Intrebare iar :se paseaza bine puiul la blender,iese fin?
Am de gand sa pun un pic de lapte si ulei.Dar vreau sa stiu cum iese ca mi-e tare comod cu borcanele numai cu carne de pui pasata pe care pot sa o amestec cu ce vreau.
Nicoleta-ai grija de tine.Si eu iau Difene supozitoare-tot diclofenac si Ponstan tot asa sunt ca tine.Le iau din prima sapt dupa ce s-a nascut fata.Pana am nascut am luat tot pt spate tone de paracetamol.Si nu am avut probleme cu spatele inainte de
DEDE-pot sa mai iau Difene-Diclofenac supozitoare acum in conjunctie cu antibioticul? Ca habar n-am.
Sa traiasca activity centre ca se joaca asa bine si chiuie de apuc sa va scriu.Am reusit si am mancat cat a dormit acum o h.Am mancat conopida cruda printre altele ca mie imi place conopida in toate felurile,chiar daca miroase a varza stricata la fiert
ellarot-nu stiu ce sa zic de voi cu puiul,Oana a patit-o cu cartoful si am mai incercat intr-o sapt si vad ca e ok.De peste la noi zice sa ii dam pe la 9 luni.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Monica-mersi.Ca tot vad si eu ca sunt diferite retetele so fac si eu ca tine
Sa va mai dau un pont-vreti nu vreti vi-l dau-pt copii mofturici:fierbeti legumele in laptele cu care e obisnuit bb si sunt mai bune.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Dianami spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Intrebare iar :se paseaza bine puiul la blender,iese fin?
Am de gand sa pun un pic de lapte si ulei.Dar vreau sa stiu cum iese ca mi-e tare comod cu borcanele numai cu carne de pui pasata pe care pot sa o amestec cu ce vreau.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Uite-acus veneam intins cu intrebarea pe buze...vad ca mi-ai luat-o inainte .
Eu am inceput cu carnita de pui acum o saptamana, acum am ajuns la cateva lingurite.
Prima data cand am bagat-o la blender mi-a ramas asa...ca niste ate tocate...cred ca intelegi cum, abia inghitea puiul piureul cu ate .
Dupa aia am pus carnita odata cu legumele, ca inainte o puneam doar cu un pic de zeama de supa, si nici nu se mai vede in piure, zici ca dispare . Dar se simte gustul.
Si am vrut sa vad daca fetele tot asa fac...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Acu' sa va zic iar ce mi s-a intamplat. Am luat aseara prima pastila de Yasmin si... azi mi s-a oprit sangerarea, dupa 2 saptamani si ceva...Deja au trecut vreo 6 ore, sper ca s-a terminat.
Ma gandesc daca a fost o coincidenta sau nu. Ca ma bate gandul sa nu le mai iau .
Acum poate credeti ca nu sunt normala , ca sunt necomplianta la indicatiile medicului...intotdeauna am facut ce mi-a zis...ca de-aia am bebe acum si am avut grija de sanatatea mea. Dar puiul asta e tot ce am mai scump si mi-e sa nu-i fac rau cu estrogenii aia...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Monica-Elena spune:
Pai fetelor intai tocati marunt carnita si apoi bagata la blender si nici nu se mai simte.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos