Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Emaaimee, eu am pasat pieptul de pui la blender, impreuna cu legumele si s-a facut foarte bine, la fel de fin ca legumele. Si eu am blender Braun. In legatura cu cealalta problema, cred totusi ca e vorba de dinti, acum seara musca din tzitzi de am crezut ca ma urc pe pereti. I-am dat putin Calpol, sa vad cum va fi la noapte.

In alta ordine de idei, azi a mancat un borcanas de 125 gr de spanac si acum seara unul de 150 gr de iaurt. Dimineata a ingurgitat 100 gr pireu de piersica si para. Am inceput sa ma speriu ce bine a mancat, in schimb tzitzi a apucat doar la amiaz, acum spre seara nu mai putea. Ma va trezi ea cand i s-o face foame. Am intarziat eu cu masa de pranz deoarece azi s-a culcat altfel decat de obicei si am lasat-o in voia ei.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

kulta felicitari pentru casa cea mare, sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in ea. Si felicitari si pentru kg minus...ca totvad ca e subiect fierbinte

ema da, carnita se face fiiina fiina, daca o pui cu foarte putine legume in blender (eu mixez intai legumele si apoi scot cea mai mare parte si adaug in ce a ramas pe fund carnita) Monica nu mai e nevoie nici sa o tai cu cutitul inainte in felul asta.

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

briana acum vreo saptamana a fost o emisiune cu dieteticiana cu care au slabit Teo Trandafir si Mihaela Radulescu si exact asta explica, ca un regim are eficienta maxima prima data cand il tii, a doua oara la jumatate si apoi deloc. Si ca de fapt trebuie sa ne schimbam stilul de viata ca sa slabim cum si cat vrem.

fetele, ma gandeam si eu la spanac dar mi-e cam teama sa-l dau asa, simplu. Ati combinat la masa respecyiva si cu piure de alte legume. Si daca nu, n-ati avut probleme de diaree?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Anis, eu am vazut la Sensiblu, daca nu ma-nsel, biscuiti fara gluten. I-am trecut rapid cu privirea pentru ca noi suntem destul de grasuti ca sa dam biscuiti. Dar cred ca-i voi lua sa-i dau dimineata, asa cum fac si cu cerealele.
Nu stiu daca ai observat, dar eu am aplicat schema ta de diversificare destul de mult, drept e ca ni s-a si potrivit, deoarece Sara nu agreaza lichidele si deci nu puteam da supa. Pireurile sunt ok, acum o mai conving sa bea apa cateodata in timpul zilei. Desi la inceput nu a mers grozav, in sensul ca nu a papat cantitati mari, de cand am introdus a 3-a masa mananca bine, multumesc lui Dumnezeu. Prin urmare lapte de la tzitzi va mai primi doar dimineata devreme si seara tarziu(bine-nteles ca si noaptea, dupa voia ei).
In 3 saptamani am introdus 3 mese si deja papa o multime de legume si carnita de pui. Acum pot sa fac o multime de combinatii, asa ca nu cred ca mai introduc nimic nou vreo 2 saptamani, apoi bag ficatelul, vita, galbenusul. Noua ne-a recomandat doctora multe proteine(deci carne) pentru ca avea greutate mare. Acum n-am mai cantarit-o ca e la reparat cantarul meu, dar simt ca e bine la brate. In plus s-a lungit incredibil, trebuie sa-i mai fac poze sa vedeti.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Monica, si eu tot asa sunt decisa cu sarea si zaharul, noi inca nici cu uleiul n-am inceput.Cred ca multe din fete fac la fel.
Chiar, vad ca toata lumea e ingrijorata de cresterea in greutate. Eu zic ca bebeii care au luat foarte mult la inceput vor lua mai putin in urmatoarele luni, ca altfel ajungem la bebei mult prea maricei si nu stiu daca motor pot tine pasul la greutate prea mare. Eu merg pe ideea sa pape cam cat vrea si sa fie sanatoasa.Sa facem acum bilantul cat a luat in greutate luna asta si mai vedem, ultima oara eram cam la 10-13 grame pe zi (intre 300-400 gr pe luna)

Cat despre iaurt, de la ce varsta e OK?

Mergi la inceput

Mitub, eu i-am dat spanacul din borcanas, e combinat cu cartofi. Asa il voi face si dupa ce vin de la munte. I-a inmuiat scaunul, dar nu foarte mult. Dupa carnita de pui de ieri era cam constipata si dupa ce a papat spanacul s-a reglat la fix.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vin si eu sa raportez prima cazatura din viata puiului meu. Offffff!
L-am lasat pentru o clipa pe canapea cu playgym-ul deasupra. Eu strangeam ce calcasem. S-a intors pe burta si apoi a cazut cu tot cu playgym-ul pe jos, pe burta. Slava domnului ca n-a cazut peste jucarie, ca se lovea rau. A plans mititelul cu lacrimi.

Chiar vroiam sa va intreb, copiii vostri au stare? Ca al meu se plicriseste imediat de jucarii, nimic nu-i mai place. Si e mereu maraiiiiiiiiiiitttttt.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Medeea are 7 kg fix la 6 luni, 67cm. Sa fiu multumita? Sigur o sa imi raspundeti ca da. Pai si sunt.
Azi chiar a mancat excelent. Dar tot am o nemultumire, nu-s convinsa ca bea destul lapte. Sa ma apuc sa ii fac proba suptului acuma la 6 luni???? Am inebunit???
sa nu uit sa urez
La multi ani!
Aidan
Andrei
Iris
Pana acum nu am intrebat dar voua nu vi se pare ciudat ca am nascut amandoua Deliile in aceeasi zi, desi aveam DPN la distanta de aproape o luna?

Eu am robot Braun si maruntesc acolo carnita, si iese excelent, fina, fina, fina, far nic un alt adaos.
Si fac portii mici si le pun la congelator in folie, si le dezghet in cuptorul cu microunde.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

andreea pupici lui Tudor si sa se faca cumintel! Banuiesc ca e mai mutl sperietura decat lovitura care l-a facut sa planga.

Oricum, trebe sa avem super-grija cu ei! Eu inca n-am adunat-o pe Cristina de pe jos, dar stiu ca asta e varsta cea mai pacatoasa de la Miruna, si cu pitica ma gandesc ca e o chestiune de zile pana se va intampla.

Delia daca ii dai si branzica sau iaurt eu cred ca ajungeti la "norma" de lapte zilnica. Si pana la urma, de ce nu i-ai face si proba suptului? Eu am facut la Miruna chestia asta prima data in jur de 3 luni. Am uitat sa te felicit pentru masina, sa o stapaniti sanatosi si sa va duca unde vreti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna seara fetelor,

Acum m-am adunat si eu. Azi am bantuit peste tot. Am fost la cosmetica si coafor sa ma fac (epilat, manichiura, tuns, pensat) doamne si bine mai e!!!

BBdeiulie_aug daca puteti sa treceti si la mine -3kg, ca totusi e o performanta dupa atata timp de relash

Felicitari pt dintzishori, si sa vina si altzii dar fara dureri mari

Intreba-ti de branzica, Lia, parca tu: eu la 250ml lapte pasteurizat pun 2 pastile de Ca lactic, si las sa mai fiarba putin. Exact cum a zis Monica, nu lasi sa se scurga de tot, ca sa iasa mai cremoasa. Eu n-o pasez separat, o amestec cu marul atunci cand ii dau. Asa fac si cu carnitza, o rup asa in mana si le bag la blender cu legumele si iese super misto. N-o mai toc!!!

Blender am Moulinex, e cu tot cu robot si sunt fff multumita de el.

De iaurt, mie mi-a zis ca de la 7 luni sa-i dau. Nu stiu inca de care, dar cred ca voi opta pt Milli, sa vad ce zice si dr.

Interesant si spanacul, si eu ma gandeam, cred ca o sa-l sun luni pe dr, ca si eu parca i-as mai diversifica meniul

Gata va si o noapte linistita va doresc

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput