Gradinite BUCURESTI

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamimoni spune:

Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre Gradinita Harry Junior de pe strada Petre Cretu (sector 1) caci sunt pe cale sa il inscriu acolo pe Vlad (un an si 10 luni). Eu locuiesc in Drumul Taberei (lucrez insa langa Manastirea Casin) si daca as gasi in apropierea casei o gradinita, fie si de stat, care sa il primeasca la aceasta varsta si desigur sa aiba conditii multumitoare si sa nu fie 100 de copii in grupa as prefera aceasta varianata.
Va rog, daca stiti ceva scrieti-mi caci am niste emotii ingrozitoare.
Va multumesc,
Mamimoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mamicile cu ingerasii la gradinitele nr. 191 si nr. 216 va rog sa mai "contribuiti" cu noutati.
Cursuri optionale, program, pret....

Maria va avea la toamna 3 ani si 4 luni si locuim pe aleea IOR
La gradi. nr 191 am tot sunat si mi sa spus ca inscrierile vor incepe in aprilie....sau?
De unde pot sa aflu nr de tel de la gradi nr 216?

Multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Maria bb & mami Mihaela

INGERASA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Iustina multumesc frumos de informatii .... asa ma gandeam si eu, fac dosarul si ma duc direct acolo cat de curand....dar inca nu m-am decis unde anume...mai astept max o saptamana.

Vreau sa-mi spui sincer: esti multumita pe deplin de conditiile din gradinita ...ma refer in special la cum au grija de copilasi, le dau sa manance....vin infometati acasa, ii schimba daca transpira, ii primesc bolnaviori cu medicamentele dupa ei.....pentru ca am patit o mare nenorocire la cresa Ciobanasului si nu mai vreau sa se repete!

Informatii despre gradinita nr 161 Str Branduselor sector 3, langa Mall Vitan are cineva???

Ce alte acte sunt necesare in afara de acestea:
- copie cerif nastere
- copie CI parinti
- adeverintee salarii parinti ?

Multumesc frumos

Maria bb & mami Mihaela

INGERASA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by tomecica

DE CE OPTATI PT GRADINITELE PARTICULARE???
Cu ce sunt mai bune decit cele de stat??Intreb din pura curiozitate.
Nu vad ce avantaje au in fata celor de stat.

Eu as opta pentru o gradinita particulara in primul rand pentru ca mi-e sila de obiceiul de a merge cu ploconul numai ca sa aflu niste informatii despre gradinita respectiva. N-am fost niciodata buna la treaba cu bacsisul si daca se poate evita, de ce nu?

Iar la gradinitele ca lumea exista liste de preinscrieri (am fost azi la 52 de pe Docentilor, au deja 33 de preinscrieri pe 23 de locuri) sau stai la coada in ziua inscrierii din creierii noptii. Da-o incolo, ca nu e Universitate, e gradinita!

Iar in multe dintre ele este o atmosfera ponosita, de spital, trista, oricat de buna educatie ar primi eu nu vreau ca fata mea sa stea toata ziua intr-un mediu lipsit de veselie...

Despre Olga Gudynna - in afara de tariful care mie mi se pare prohobitiv, cica se fac rezervari cu 1 an si jumatate inainte. Adica te duci acum pentru toamna aialalta.

Eu stau tot in sect. 1 si mai am pe lista:
- una de stat (252) care mi-a placut cat de cat ca atmosfera si pe care mi-a recomandat-o cineva, acu' sa vad cum e cu inscrierile si aici...
- una particulara in spate la televiziune (Maxi) care insa este cu program scurt. Am discutat cu directoarea si mi-a placut ca persoana, dar trebuie sa merg si cu fata sa o vada. La asta imi place ca are engleza intensiv si optionale pe gustul meu: gimnastica, chitara, karate, si in plus e parcul la 2 pasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Motivele pentru care prefer o gradinita privata sunt multe, foarte multe, dar am sa ma rezum la cateva:
*programul - noi n-avem pe nimeni care sa ia copilul la 5 de la gradinita;
*vacantele - asemenea, nu avem cu cine lasa copilul in vacante, deci imi trebuie o gradinita care sa functioneze minimum 11 luni din 12;
*numarul de copii in grupa si in raport cu asta atentia pe care o capata fiecare copil in parte (nu numai ca sunt jumate fata de la stat, dar la jumatea asta sunt 2 educatoare... deci raportul devine 1 la 4 fata de 1 la 20 sau mai multi...)
*interesul real - ceea ce la stat gasesti mai rar
* sunt contra practicii de a aduce de acasa rechizite, hartie igienica si sapun. Adica daca eu ii cumpar copilului Zewa, am pretentia sa fie sters la fund cu Zewa, ori asta nu poti controla cand e totul la gramada

Dintre gradinitele private:
Mica Printesa (Vitan Mall) - sect 3 - mi-a placut, mai ales dormitorul, super programul (pana la 19, cu cina inclusa)
Ariel - sect 4 - nu mi-a placut pentru ca nu are nici un pic de curte si copiii sunt dusi in parc, ei asta nu imi place, dar altfel am inteles ca se face carte.
Fireste, gradinita noastra - sect 2 -, dar asta e o chestie subiectiva.
Dintre gradinitele de stat:
Am parere foarte buna despre sistemul Waldorf (una in Romana, una la Popa Nan), in afara de faptul ca se invata lucruri frumoase, este dezvoltata individualitatea copilului, ceea ce e mai rar in alte gradinite de stat. Au materiale didactice multe si frumoase. Aici e baietelul nasilor nostri - un pusti tinut acasa pana la aproape 5 ani putin timid, dar care de cand e la gradinita s-a schimbat extraordinar, semn ca s-au ocupat realmente de copil (stie o gramada de chestii! pe bune!)
Mai am parere foarte buna despre gradinita Baratia (catolica)- in centru, la Baratia -, aici stiu tot din povestirile unor prieteni, la fel, foarte incantati de cat de frumos si realmente cu iubire, sunt educati acolo copii.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Tocmai am fost si eu sa vizitez Smart Kids, ca e langa biroul meu. Si mi s-a parut f OK. Ce mi s-a parut mai nasol a fost pretul (600 RON pt programul scurt pana la 12:30). Dar incep sa ma obisnuiesc cu ideea si cel mai probabil este ca Alina va merge aici incepand cu 1 mai.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput